You are currently viewing Κριός & Ωροσκόποι

Κριός & Ωροσκόποι

 

Ο Ήλιος, η Σελήνη και ο Ωροσκόπος αποτελούν το τρίπτυχο της προσωπικότητας ενός ανθρώπου. Μία προσέγγιση στις ζωδιακές θέσεις των τριών αυτών σημειοδωτών, στους οίκους καθώς και η μελέτη του ζωδίου και της οικοθεσίας του κυβερνήτη του ωροσκόπου αποτελούν σημαντική πηγή πληροφόρησης για την προσωπικότητα ενός ανθρώπου. Ο Ωροσκόπος σχετίζεται με τον άλλον μας εαυτό, με την εικόνα που δίνουμε στους τρίτους. Είναι το εξωτερικό περίβλημα ενός ιγκλού. Ο Ωροσκόπος υπολογίζεται βάση της ακριβούς ώρας γέννησης και μας δίνει σημαντικές πληροφορίες για το οικογενειακό μας περιβάλλον καθώς αποτελεί μία σημαντική ένδειξη κληρονομικότητας. Ο Ωροσκόπος σχετίζεται με τον άλλον μας εαυτό, μέσω του οποίου διεκδικούμε στη ζωή και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μας.

Η γη περιστρέφεται γύρω από τον άξονα της σε είκοσι τέσσερις ώρες, τα ζώδια στο σύνολο τους είναι δώδεκα ενώ ο κάθε ωροσκόπος αντιστοιχεί και αντικατοπτρίζεται στα 2/24 της ημέρας. Συμπερασματικά, καταλαβαίνετε πως για κάθε ημέρα αντιστοιχούν δώδεκα ωροσκόποι. Δώδεκα ζώδια*Δώδεκα Ωροσκόπους=144 συνδυασμοί ζωδίων-Ωροσκόπου. Ο Ωροσκόπος υπολογίζεται βάση γεωγραφικού πλάτους και μήκους με αποτέλεσμα ένας Κριός που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα να έχει διαφορετικό Ωροσκόπο από έναν Κριό που έχει γεννηθεί στη Μαδρίτη. Ο Ωροσκόπος σχετίζεται με την τοποθεσία και τον τόπο γέννησης. Ο Ωροσκόπος αποτελεί ένα αναπόσπαστο τμήμα της ταυτότητας μας, της αστρολογικής μας ταυτότητας και αποτελεί κυριολεκτικά δείκτη του DNA μας καθώς συνδέεται με την κληρονομικότητα και την κληρονομική αστρολογία. Η περεταίρω μελέτη του συνόλου των χαρτών της οικογένειας και του γενεαλογικού δέντρου αυτής αποτελεί ακράδαντο τεκμήριο αυτής της πρότασης.

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4)

Κριός με Ωροσκόπο Κριό: Επικίνδυνες αποστολές & θυελλώδης ερωτική ζωή! Έχουμε να κάνουμε με έναν γνήσιο Κριό. Κυβερνήτης του ωροσκοπίου είναι ο Άρης και πληροφορίες αντλούμε από τη θέση του Άρη στο ζώδιο και τον οίκο που βρίσκεται. Είστε άνθρωποι φλογεροί, παθιασμένοι, με έντονο αίσθημα αυτοσυντήρησης και πνεύμα αγωνιστικότητας. Δεν ενδιαφέρεστε για το αποτέλεσμα και για το εάν θα ολοκληρώσετε έναν στόχο σας αλλά αρέσκεστε στην πρόκληση αυτή καθ’ αυτή. Θέλετε να διαπρέπετε, να ξεχωρίζετε και να βρίσκεστε στη νούμερο ένα θέση με αποτέλεσμα να γίνεστε ανταγωνιστικοί και να διαταράσσονται οι κοινωνικές σας σχέσεις και η αισθηματική σας ζωή. Δίνετε ιδιαίτερη έμφαση στο σεξ και απολαμβάνετε μια πλούσια σεξουαλική ζωή καθώς μέσα από την σεξουαλική πράξη κερδίζετε την αυτό-αποδοχή. Είστε παρορμητικοί στη διαχείριση του χρήματος και δεν είστε οπαδοί της αποταμίευσης. Διαθέτετε τεράστια λίμπιντο και διακρίνεστε για την αντοχή και τις αθλητικές σας επιδόσεις. Στη ζωή σας έχετε πολλές ερωτικές εμπειρίες και ζηλευτό παρελθόν.

Κριός με Ωροσκόπο Ταύρο: Αξιοποίηση πλούτου & υπομονή που οδηγεί στην κορυφή! Έχουμε να κάνουμε με έναν γήινο, συγκρατημένο και συγκροτημένο Κριό που διαθέτει αστείρευτη υπομονή και επιμονή. Διαθέτετε υψηλό αίσθημα αυτοελέγχου και αυτοπειθαρχίας κάτι που σας οδηγεί στην επιτυχία και στην υλοποίηση των φιλοδοξιών σας. Ο ενθουσιασμός σας αποτελεί κινητήριο δύναμη έμπνευσης ωστόσο διαθέτετε την ικανότητα της υλοποίησης των πλάνων σας. Είστε επιδέξιοι στους οικονομικούς χειρισμούς και μπορείτε να παράγετε χρήμα αυξάνοντας την περιουσία σας στο πέρασμα του χρόνου. Ικανοί και επιδέξιοι οικονομικών χειρισμών καταλήγετε με μεγάλη περιουσία και απολαμβάνετε μία άνετη και πολυτελή ζωή. Προορισμός σας είναι η δημιουργία οικογένειας και η θαλπωρή πολύ προσωπικών σχέσεων. Εδώ η παρόρμηση ελέγχεται και απειλείστε από την ξεροκεφαλιά και την έλλειψη διαλλακτικότητας. Είστε άνθρωποι γλυκείς, ζεστοί, φιλικοί και κερδίζετε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των άλλων για αυτό κατέχετε θέσεις μανατζερίστικες. Η πειθαρχία σας κάνει να ξεχωρίζετε.

Κριός με Ωροσκόπο Δίδυμο: Παθιασμένος με την επικοινωνία! Είστε άνθρωποι παθιασμένοι με την επικοινωνία, τον διάλογο και την πληροφορία. Είστε οι άνθρωποι που σίγουρα δεν θα μείνουν ήσυχοι σε μία γωνία αλλά θα ξεχωρίσετε για τον θόρυβο και τη φασαρία σας. Η παρρησία, η ευγλωττία και η πρόκληση που βρίσκετε μέσα από τις συζητήσεις αποτελούν για εσάς τροφή και σας κρατάνε σε διανοητική εγρήγορση και αφύπνιση. Διαπρέπετε στο χώρο της δημοσιογραφίας, της πολιτικής, στις εκδόσεις και στη συγγραφώ. Το αρνητικό σας είναι ότι αναλώνεστε σε πολλές δραστηριότητες και συνήθως δεν τις ολοκληρώνετε. Ο ενθουσιασμός, η περιπέτεια, η περιέργεια και η διάθεση εξερεύνησης αποτελούν δυνατά σας στοιχεία με αποτέλεσμα να είστε δημοφιλείς μέσα στον κοινωνικό σας κύκλο. Είστε επικοινωνιακοί, κοινωνικοί και δείχνετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για κοινωνικά ζητήματα. Στην ερωτική σας ζωή είστε παθιασμένοι, παρορμητικοί και έχετε ανάγκη από άμεση επικοινωνία. Απαραίτητη προϋπόθεση για την διατήρηση μιας σχέσης στο χρόνο είναι η καλή επικοινωνία. Είστε οι άνθρωποι που θα πειραματιστείτε στον έρωτα και έχετε αρκετές εμπειρίες να αφηγηθείτε.

Κριός με Ωροσκόπο Καρκίνο: Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα & απρόβλεπτες εξαρτήσεις. Ένας συγκρουσιακός τύπος Κριού, ο οποίος κατευθύνεται από δυνατές επιθυμίες και παρορμήσεις, στις οποίες πολλές φορές εμπλέκεται συναισθηματικά και αποπροσανατολίζεται. Ο παρορμητισμός και η βιασύνη του τον οδηγούν σε λανθασμένες αποφάσεις που πολλές φορές μετανιώνει. Αν και ανεξάρτητος έχει ένα πάγιο αίτημα για την δημιουργία της προσωπικής του οικογένειας καθώς θέλει να ανήκει κάπου και είναι άκρως δημιουργικός. Η οικογένεια αποτελεί δημιουργία και μέσα από αυτήν την δημιουργία καλύπτει συναισθηματικές ελλείψεις. Είστε άνθρωποι ευθείς, ειλικρινείς και εξωτερικεύετε τα συναισθήματα σας με αποτέλεσμα να λειτουργείτε σαν ανοιχτό βιβλίο. Τα κίνητρα και οι προθέσεις σας είναι ξεκάθαρα με αποτέλεσμα οι άλλοι να σας μαθαίνουν καλά. Μπερδεύεστε εύκολα συναισθηματικά και δυσκολεύεστε να απαγκιστρωθείτε από ανθρώπους που έχετε μοιραστεί εμπειρίες ή έχετε δεθεί. Ωστόσο, σε περίπτωση που νιώσετε ότι θίγεται ο εγωισμός σας και η αξιοπρέπεια σας αντιδράτε και δεν διστάζετε να διαπληκτιστείτε. Είστε αξιόλογοι στη διαχείριση των επαγγελματικών σας και πολύ φιλόδοξοι ωστόσο βιώνετε ένα δίλημμα, αυτό της δημιουργίας οικογένειας. Πολλοί με αυτόν τον συνδυασμό μπορεί να κάνετε έναν βιαστικό γάμο ή ακόμα και δύο γάμους.  Συναισθηματικά είστε αρκετά κυκλοθυμικοί αλλά και εύφλεκτοι.

Κριός με Ωροσκόπο Λέοντα: Έλξη τύχης και ζωή γεμάτη τίτλους! Ο ενθουσιασμός και η παρόρμηση συναντούν την σταθερότητα και την δημιουργικότητα που οδηγούν σε μεγάλες και εμπνευσμένες επιτυχίες. Ο εξωστρεφής, εγκάρδιος και γενναιόδωρος χαρακτήρας σας αποτελεί πόλο έλξης με αποτέλεσμα να είστε ο πρωταγωνιστής σε μία θεατρική σκηνή. Διαθέτετε την ικανότητα διατήρησης του ενθουσιασμού και των ιδεών σας με αποτέλεσμα να φτάνετε στο στόχο σας και να τον ολοκληρώνεται. Είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και διαθέτετε μια μοναδική ικανότητα να χειραγωγείτε τους άλλους. Είστε άνθρωποι γενναίοι, γενναιόδωροι και προσελκύετε την τύχη, η οποία μπορεί να σας δώσει σημαντικές ωθήσεις. Παθιασμένοι, με έντονη ερωτική ζωή, εμπλέκεστε σε πολλές ερωτικές περιπέτειες κυρίως στη νεότερη ηλικία σας αλλά είστε πιστοί και σταθεροί. Επιθυμείτε να σας θαυμάζουν και να σας λατρεύουν σαν Θεό κάτι που σας κάνει να φαίνεστε ματαιόδοξοι και επιδειξιομανείς. Διαθέτετε ζωντάνια, τεράστια ποσά ενέργειας και ενεργητικότητας ενώ αναζητάτε τη δόξα, τις τιμές και τα διθυραμβικά σχόλια. Πέφτετε πολλές φορές θύμα κολακείας καθώς τονώνεται το ηθικό σας και η ματαιοδοξία σας. Καταφέρνετε με τις ιδέες σας, το μαχητικό σας ταπεραμέντο και την υπομονή σας να ανέλθετε κοινωνικά και να κατακτήσετε τίτλους. Μειονεκτήματα σας η ξεροκεφαλιά και το πείσμα σας.

Κριός με Ωροσκόπο Παρθένο: Η δύναμη του νου ενσαρκωμένη σε έναν Κριό! Διακρίνεστε για την οξεία και ταχύτατη αντίληψη, κάτι που σας κάνει να ξεχωρίζετε για τις ιδέες σας μέσα στον εργασιακό χώρο. Ένας εξαιρετικός συνδυασμός, ο οποίος χαρίζει δυναμική, ιδέες, ενθουσιασμό και έμπνευση κάτι που θα κάνει τον άνθρωπο να αναζητήσει το τι είναι ωφέλιμο και συμφέρον για τον εαυτό του. Θέλετε να νιώθετε χρήσιμοι, παραγωγικοί και πολλές φορές αποτελείτε το μέσο εκείνο της επίτευξης συμφερόντων καθώς διακατέχεστε από ενθουσιασμό, ο οποίος ελέγχεται και εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον. Έχετε την ικανότητα να αντιλαμβάνεστε τι είναι καλό για την δική σας εξέλιξη και να αγωνίζεστε για αυτό με αποτέλεσμα να πετυχαίνετε επαγγελματικά. Ο εργασιακός τομέας και η επιτυχία στα ζητήματα της εργασίας μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας. Διαθέτετε τεράστια εξυπνάδα και αντίληψη που χρησιμοποιείτε προς όφελος σας για να εξασφαλίσετε την επιτυχία. Είστε εξαιρετικοί αναλυτές, χημικοί, μικροβιολόγοι, ιατροί. Αρέσκεστε και νιώθετε ικανοποίηση από την παροχή υπηρεσιών και κυρίως προς τους αδυνάτους, κάτι που σας κάνει να νιώθετε ωφέλιμοι και χρήσιμοι. Ο ενθουσιασμός και η φλόγα του Κριού προσκρούουν στην γήινη Παρθένο με αποτέλεσμα έναν έξτρα πρακτικό άνθρωπο που πετυχαίνει στην καριέρα του. Σίγουρα, η αισθηματική ζωή έρχεται σε δεύτερη μοίρα καθώς το ενδιαφέρον για τα πνευματικά αγαθά και την εργασία βρίσκουν πρόσφορο έδαφος. Ο σύντροφος μπορεί να προέρχεται από τον χώρο εργασίας.

Κριός με Ωροσκόπο Ζυγό: Πάλη ανάμεσα στο ΕΓΩ και το ΜΑΖΙ! Οι δυνατές παρορμήσεις και η επιθετική συμπεριφορά του Κριού ελέγχονται και περιορίζονται από την εκλεπτυσμένη φύση του ωροσκόπου στον Ζυγό. Μείζον θέμα στη ζωή αυτού του ανθρώπου αποτελεί εκείνο της εύρεσης ισορροπιών μεταξύ των σχέσεων του και του ίδιου του του εαυτού. Η ανάγκη για αποδοχή κάνει τους ανθρώπους αυτούς ιδιαίτερα επιρρεπείς στη γνώμη και στην κριτική τρίτων με αποτέλεσμα να φαίνονται αναποφάσιστοι ή με έλλειψη αυτοεκτίμησης. Ο Ζυγός λειτουργεί σαν φρένο στις υπερβολές και στην επιθετική συμπεριφορά του Ήλιου στον Κριό. Οι σχέσεις και ο έρωτας μονοπωλούν το ενδιαφέρον σε αυτόν τον συνδυασμό ενώ δεν αποκλείεται το άτομο να βιώνει αντιφάσεις, αντιθέσεις και αντιπαραθέσεις. Πολλοί ενδέχεται να κάνουν περισσότερους από έναν γάμους. Πάγιο αίτημα αυτού του συνδυασμού είναι η επικοινωνία και η αρμονία στην αισθηματική ζωή αλλά και στις κοινωνικές σχέσεις γενικότερα. Αν και θέλει να διακρίνεται και να διαπρέπει έχει την ανάγκη να αρέσει, να ελκύει και να είναι αρεστός και αποδεκτός με αποτέλεσμα να χάνει την αυθεντικότητα τυ χαρακτήρα του. Εξαιρετικός συνδυασμός για διπλωματικές σχέσεις και για γεφύρωμα αντιπαραθέσεων. Αξιόλογοι σύμβουλοι γάμου! Ένας συνδυασμός που απαντάται σε ανθρώπους της μόδας και της διεθνούς διπλωματίας. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν μεγάλες αλλαγές στον κοινωνικό τους κύκλο και διατηρούν ένα ευρύ φάσμα γνωριμιών και διεπαφών. Μία ατελείωτη περατζάδα ανθρώπων και συνεργατών. Η διατήρηση των σχέσεων αλλά και της προσωπικής ταυτότητας αποτελούν μείζονα θέματα αυτού του συνδυασμού.

Κριός με Ωροσκόπο Σκορπιό: Εύστοχες επιλογές και δυνατό αίσθημα επιβίωσης. Ο Άρης κυβερνήτης του συνδυασμού αυτού κάνει τους ανθρώπους δυνατούς, δυναμικούς και ανθεκτικούς στις δυσκολίες και τις αντιξοότητες της ζωής. Ο ενθουσιασμός, η παρόρμηση και η ταχύτητα του Κριού βρίσκει αντίσταση στον διεισδυτικό χαρακτήρα του Σκορπιού. Οι συνεχείς επιφυλάξεις, οι ενδοιασμοί αλλά και η διάθεση να ανακαλύψει το άτομο τι συμβαίνει κάτω από τα προφανή αποτελούν κατασταλτικό παράγοντα της δράσης και της λήψης πρωτοβουλίας. Ο ελεγχόμενος χαρακτήρας του ανθρώπου τον οδηγεί σε προσεκτικές, στρατηγικές και εύστοχες επιλογές. Διακρίνεται από έντονο επιχειρηματικό ένστικτο και μοναδική ικανότητα αποταμίευσης και αποθησαυρισμού. Ο συνδυασμός αυτός έχει την ικανότητα να αυξήσει την περιουσία του και να εξασφαλίσει σημαντική ακίνητη περιουσία στους απογόνους του. Ο συνδυασμός αυτός φέρει τους ανθρώπους πολλές φορές σε επαφή με τον θάνατο αλλά και με αντίξοες καταστάσεις που στοιχειώνουν τη ζωή αυτού του ανθρώπου. Ο ενθουσιασμός και το πάθος εμπλέκονται με το συναίσθημα έτσι οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται μπλεγμένοι στα συναισθήματα τους. Ο ίδιος σαν άνθρωπος είναι ριψοκίνδυνος, τολμηρός και δεν θα διστάσει να ακολουθήσει τη δύσκολη οδό ωστόσο σε σχέση με τους άλλους είναι πιστός, αξιόπιστος και σφοδρός σύμμαχος.

Κριός με Ωροσκόπο Τοξότη: Μία περιπλανώμενη πηγή ενέργειας. Φλογερός, παθιασμένος, παρορμητικός αλλά με ικανότητα να διοχετεύει την ενέργεια του εκεί που θέλει ο άνθρωπος αυτός ξεχωρίζει για την αισιόδοξη και νεανική του φύση. Διαθέτει υψηλή νοημοσύνη και είναι αρκετά εύστροφος ώστε να διαπρέψει σε πνευματικές δραστηριότητες. Οι δυσκολίες στη ζωή του δεν λείπουν λόγω επιπόλαιων επιλογών αλλά η εμπειρία που κερδίζει στην πάροδο του χρόνου τον βοηθούν να ξεπεράσει τα εμπόδια στη ζωή του. Ο συνδυασμός αυτός μιλάει για συλλέκτες εμπειριών και ταξιδευτές που ψάχνουν διαρκώς ερεθίσματα να διευρύνουν τους πνευματικούς τους ορίζοντες. Είναι άνθρωποι ορμητικοί, ενθουσιώδεις, επεκτατικοί και δεν διστάζουν να κατακτήσουν τον κόσμο. Μάχονται για τις ιδέες τους, είναι ιδεολόγοι και δεν θα διστάσουν να διαδώσουν τα πιστεύω τους. Ο συνδυασμός χαρίζει αυτοπεποίθηση, ενθουσιασμό, πάθος και κάνει τον άνθρωπο αιώνια έφηβο και να αναζητάει την πνευματική τροφή ως καύσιμο συντήρησης του πνεύματος. Η ενασχόληση με την φιλοσοφία, την εκπαίδευση, την ξενάγηση, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και μεταφοράς αποτελούν ιδανικά επαγγέλματα. Είναι άνθρωποι του πνεύματος και δεν δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στα υλικά αγαθά. Προτάσσουν την πνευματικότητα έναντι της ύλης και ενδιαφέρονται για τη γνώση και την μετάδοση της.

Κριός με Ωροσκόπο Αιγόκερω: Υψηλές φιλοδοξίες και κοινωνικές διακρίσεις. Έντονα παρορμητική προσωπικότητα δυσκολεύεται να βάλει φρένο στην ανάγκη του για επαγγελματική επιτυχία. Είναι ένας άνθρωπος ενθουσιώδης, γεμάτος όνειρα, για τα οποία θα κληθεί να δουλέψει σκληρά, μεθοδικά και αποτελεσματικά. Είναι ο Ωροσκόπος που θα βοηθήσει τον άνθρωπο να διοχετεύσει την ενέργεια του προς τα κατάλληλα πεδία ώστε να διακριθεί κοινωνικά και επαγγελματικά. Η εμπειρία αποτελεί μοχλό στη ζωή αυτού του Κριού και όσο μεγαλώνει εξασφαλίζει πρόοδο, επιτυχία και αναγνώριση. Είναι άνθρωπος προσεκτικός, συνεπής, μεθοδικός, αποτελεσματικός και αποδέχεται τις επιταγές της κοινωνίας και όσα προστάζουν τα ήθη, τα έθιμα και οι παραδόσεις. Ο Ωροσκόπος στον Αιγόκερω αποτελεί τη δυναμική εκείνη που βοηθάει τον εν λόγω Κριό να υλοποιήσει τους στόχους του και τις φιλοδοξίες του. Έχει μία μοναδική ικανότητα να παράγει χρήμα και να το κερδίζει μέσω μιας αξιοζήλευτης επαγγελματικής πορείας. Είναι ο άνθρωπος που προσπαθεί να αποδείξει συνεχώς ότι αξίζει καθώς πολλές φορές αισθάνεται ένα αίσθημα μειονεξίας ή κατωτερότητας που του δημιουργεί ανασφάλεια και τον κάνει αυστηρό με τους ανθρώπους ή απόμακρο από αυτούς. Λατρεύει την οικογενειακή ζωή και είναι αρκετά παραδοσιακός.

Κριός με Ωροσκόπο Υδροχόο: Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον! Ένας άνθρωπος ενεργητικός, κοινωνικά δραστήριος, ανεξάρτητος και επαναστάτης ενδιαφέρεται για τα υψηλά ιδανικά και τα ανθρώπινα ιδεώδη. Είναι ιδιαίτερα ανθρωπιστής και ο άνθρωπος μπαίνει στο κέντρο της ζωής του. Διαθέτει υψηλή νοημοσύνη και είναι εξαιρετικά ευφυής. Επισυνάπτει ανορθόδοξες φιλίες και ακολουθεί πιστά ανθρώπους που βρίσκονται στο περιθώριο ή την εξορία στηρίζοντας τους και ενθαρρύνοντας τους. Ιδανικά επαγγέλματα αυτά της αστρονομίας, της αστρολογίας, της διαστημικής, της τεχνολογίας και των εξελιγμένων λύσεων. Είναι ένας συλλέκτης εμπειριών και πληροφόρησης με αποτέλεσμα να πραγματοποιεί μεγάλα ταξίδια. Δεν διστάζει να μετακομίσει σε χώρα έξω από την γενέτειρα του. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτού του ωροσκόπου είναι οι απότομες αλλαγές στη ζωή ενός ανθρώπου και οι ξαφνικές αλλαγές στον τρόπο ζωής. Αγαπά την επικοινωνία, είναι εξωστρεφής, ενθουσιώδης και δεν θα διστάσει να κάνει γνωριμίες με ανθρώπους που προάγουν την πνευματικότητα του και τον ιντριγκάρουν πνευματικά. Είναι αφοσιωμένος στην στρατηγική κατάστρωση και υλοποίηση των σχεδίων του και δεν θα διστάσει να υπερασπιστεί τα πιστεύω του. Είναι εξαιρετικός φίλος και μάχεται υπέρ της φιλίας αλλά πολλές φορές καταλήγει εγωιστής, εγωκεντρικός και απρόσωπος. Είναι έτοιμος να παρέχει τις ιδέες του για να σε βοηθήσει να βγεις από δύσκολες καταστάσεις.

Κριός με Ωροσκόπο Ιχθύ: Ευαισθησίες και συναισθηματικές εμπλοκές! Εδώ το πάθος, ο ενθουσιασμός, η παρόρμηση και το μένος του Κριού χάνονται στο ύδωρ των Ιχθύων. Έχουμε να κάνουμε με έναν καλλιτεχνικό τύπο Κριού, ο οποίος ενδιαφέρεται για την τέχνη, το θέατρο και τον άνθρωπο. Είναι ιδεαλιστής, ανθρωπιστής, φιλεύσπλαχνος. Ο ενθουσιασμός και οι παρορμήσεις βρίσκουν αντίσταση στο συναίσθημα και στα συναισθηματικά διλήμματα. Το δυνατό σημείο αυτού του ωροσκόπου είναι η διαίσθηση και το αυξημένο ένστικτο. Αρνητικά χαρακτηριστικά του ωροσκόπου Ιχθύ αποτελούν η ηττοπάθεια και οι έντονες συναισθηματικές μεταπτώσεις του ανθρώπου. Όσο εξωστρεφής και δραστήριος και εάν είναι αυτός ο Κριός σίγουρα έχει αυξημένη εσωστρέφεια και μπορεί να διακριθεί σε επαγγέλματα όπως ψυχολογία, ψυχανάλυση και συμβουλευτική που έχουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο και την ανακάλυψη των βαθύτερων αιτίων συμπεριφορών. Είναι άνθρωπος που διαισθάνεται και εισπράττει την ενέργεια των γύρω του και θα καταλάβει εάν κάποιος τον αντιπαθεί ή τον επιβουλεύεται. Πολλές φορές υστερεί σε ευθυκρισία και δυσκολεύεται να δει ρεαλιστικά τα δεδομένα στη ζωή του καθώς επηρεάζεται από τα συναισθήματα και τις διαθέσεις του. Σε συνδυασμό με τον εγωκεντρικό του χαρακτήρα, που είναι ελεγχόμενος και την έλλειψη αντικειμενισμού οδηγείται σε λάθος αποφάσεις και λάθος επιλογές που μπορεί να του στοιχίσουν.