You are currently viewing 2023 – ΤΑ 7 ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΑ ΖΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

2023 – ΤΑ 7 ΠΙΟ ΤΥΧΕΡΑ ΖΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

Το 2023 είναι μία χρονιά που ευνοεί την τριάδα της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και την τριάδα της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως). Ο Δίας στον Κριό το πρώτο πεντάμηνο, έως τις 15/5 φέρνει τύχη στον έρωτα, τις σχέσεις και το χρήμα για τα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη ενώ στην συνέχεια, από τις 16/5 και έπειτα η εύνοια μετατοπίζεται στα ζώδια της γης και ειδικότερα για τα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω. Από την άλλη πλευρά η αποχώρηση του Κρόνου από τον Υδροχόο στις 6/3 φέρνει αποσυμπίεση στα αισθηματικά και τις σχέσεις για τα σταθερά ζώδια και συγκεκριμένα για Λέοντες, Υδροχόους, Ταύρους και Σκορπιούς. Ένα άλλο σημαντικό και άξιο λόγου αστρολογικό γεγονός αποτελεί αυτό της πολύμηνης παραμονής της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις 5/6 έως τις 8/10, κάτι που φέρνει σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα και τις σχέσεις για τα πύρινα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη. Η περίοδος από τις 20/2 έως τις 15/3 είναι ιδιαίτερα τυχερή, εντυπωσιακή για την τριάδα της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) καθώς οι δύο ευεργέτες πλανήτες Δίας και Αφροδίτη θα βρίσκονται ταυτόχρονα, μαζί στο ζώδιο του Κριού. Ο έρωτας ανθίζει! Η βαθμολογία δεν σημαίνει ατυχία, σημαίνει ότι το ζώδιο με τη θέση νούμερο 1 έχει λιγότερες δύσκολες-κόντρα πλανητικές συγκυρίες ενώ το ζώδιο με βαθμολογία νούμερο 7 έχει περισσότερες προκλήσεις σε άλλους τομείς, χωρίς αυτό να σημαίνει ατυχία στον έρωτα.

#1 Λέων: Μία από τις καλύτερες χρονιές της δεκαετίας προβλέπεται για το ζώδιο σας το 2023. Ο Κρόνος εγκαταλείπει το ζώδιο του Υδροχόου στις 7/3 με αποτέλεσμα ο τομέας του έρωτα και των σχέσεων να αποσυμπιέζονται. Την περασμένη διετία βιώσατε σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες ενώ πήρατε σοβαρές αποφάσεις, δεν αποκλείεται να αφήσατε ανθρώπους και σχέσεις να τερμάτισαν. Ο Δίας στον Κριό έως τις 15/5 φέρνει σημαντική εύνοια σε επίπεδο κοινωνικής ζωής, κάτι που σας βοηθάει να διευρύνετε εκ νέου, ξανά τον κοινωνικό σας κύκλο. Οι αδέσμευτοι έχετε σημαντικές ευκαιρίες για φλερτ και νέες γνωριμίες ενώ οι δεσμευμένοι μπορείτε να βελτιώσετε την μεταξύ σας επικοινωνία. Η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο σας από τις 5/6 έως τις 8/10 φέρνει αέρα ανανέωσης, ελπίδα, χαρά και αφθονία για ζητήματα καρδιάς. Η περίοδος μιλάει για αγάπη, συναισθήματα, ζεστασιά. Υπάρχουν πολλοί που θα σας ερωτευτούν και θα έχετε την δυνατότητα επιλογής. Οι κατακτήσεις σας ανεβαίνουν κατακόρυφα ενώ εισπράττεττε αγάπη και συναίσθημα. Η αναδρομή της Αφροδίτης από τις 23/7 έως τις 4/9 μιλάει για πιθανές επανασυνδέσεις ή επιστροφές ατόμων από το ερωτικό σας παρελθόν ενώ δεν είστε λίγοι και εκείνοι που θα αναθεωρήσετε για τα αισθηματικά σας και τις σχέσεις σας. Εξαιρετικό το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς με τον Άρη στον Τοξότη να ζεσταίνει την καρδιά σας. Καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς έχετε προστασία, τύχη και εύνοια στην αισθηματική και κοινωνική σας ζωή. Οι δεσμευμένοι ή όσοι ενδιαφέρεστε για έναν απόγονο μπορείτε να έχετε τα ευχάρσιτα νέα. Οι αδέσμευτοι έχετε την δυνατότητα να πειραματιστείτε, να δοκιμάσετε και να επιλέξετε τον καλύτερο/την καλύτερη υποψήφιο-α. Για τους γεννημένους στις 23-24-25/7 η εποχή από τις 23/3 έως τις 10/6 μιλάει για ριζικές, βαθιές, κυταρρικές αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά και τον έρωτα. Θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα αλλάξει ριζικά την ζωή σας και την πορεία σας.

#2 Κριός: Με τον Δία στο ζώδιο σας έως τις 15/5 ανοίγεται ένας κύκλος σημαντικών ευκαιριών στον έρωτα και τις σχέσεις ενώ ο παράγοντας της τύχης αυξάνεται κατακόρυφα. Το πρώτο πεντάμηνο της χρονιάς σας δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστείτε στον έρωτα και τις σχέσεις, έτσι ώστε να δείτε τι ακριβώς σας ταιριάζει. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να αποφασίσετε να συμβιώσετε ή να επισημοποιήσετε την σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι μπορείτε να κάνετε ιδιαίτερα τυχερές γνωριμίες που σας προσφέρουν αισιοδοξία και εξυπηρετούν τα συμφέοντα σας. Από τις 15/1 και έπειτα που ο Άρης (κυβερνήτης σας) γυρίζει ορθόδρομος στους Διδύμους βελτιώνονται οι συνθήκες στην καθημερινότητα σας και τα εμπόδια μειώνονται σημαντικά ενώ μπορείτε να επιλύσετε τυχόν διαφορές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις με τον διάλογο και την επικοινωνία. Εξαιρετικό είναι το διάστημα από τις 20/2 έως τις 15/3 που οι δύο ευεργέτες (Αφροδίτη και Δίας) συμπορεύονται στο ζώδιο σας, κάτι που αυξάνει την γοητεία σας, την διπλωματία σας και σας χαρίζει γλυκήτητα. Στο δεύτερο εξάμηνο της χρονιάς και συγκεκριμένα από τις 16/5 και έπειτα έχετε την ανάγκη να σταθεροποιήσετε τις καταστάσεις στις σχέσεις σας ή να πάρετε αποφάσεις δέσμευσης. Εκτός αυτού δεν πρέπει να παραβλέψουμε την πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στον Λέοντα (5/6 έως 8/10), κάτι που δίνει έμφαση στην ερωτική σας ζωή, στην χαρά της ζωής, τις διασκεδάσεις και τις απολαύσεις. Πολλοί από εσάς δεν αποκλείεται να αποκτήσετε έναν απόγονο ενώ ο έρωτας φλερτάρει με το ζώδιο σας. Τέλος, οι ηλιακές εκλείψεις στον άξονα σας στις 20/4 και 14/10 αντίστοιχα υπόσχονται σημαντικές αλλαγές και ανακατατάξεις στην αισθηματική σας ζωή και τις συνεργασίες σας. Μία χρονιά σημαντικών ευκαιριών, επέκτασης, διεύρυνσης του κοινωνικού σας κύκλου προ των πυλών.

#3 Ταύρος: Με τον Δία στο ζώδιο σας από τις 16/5 και έπειτα ανοίγεται ένας νέος κύκλος για την αισθηματική σας ζωή και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας, φέρνοντας ελπίδα, αισιοδοξία και ανανέωση. Από τον Ιούνιο έως τον Οκτώβριο Δίας και Ουρανός βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο (σύνοδος με απόσταση) ωστόσο φέρνουν ξεφνικές ευκαιρίες στη ζωή σας. Νέοι άνθρωποι κάνουν την εμφάνιση τους και ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται σημαντικά. Τα σενάρια πολλά! Ένας κεραυνοβόλος έρωτας, μία σχέση με χιλιομετρική απόσταση ή διαφορά ηλικίας ή ακόμα και μία μετεγκατάσταση σε άλλη χώρα όπου θα κάνετε μία συναρπαστική γνωριμία. Από την άλλη πλευρά οι δεσμευμένοι δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει και θα σας συνεπάρει ωστόσο πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να μν διαλύσετε μια ήδη υπάρχουσα σχέση. Το 2023 είναι μία χρονιά σημαντικών ευκαιριών στον έρωτα, τις σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή ενώ μιλάει για πειραματισμό. Από την φύση σας είστε άνθρωποι σταθεροί, που αναζητάτε την ασφάλεια στις σχέσεις σας ωστόσο την χρονιά αυτή ανακαλύπτετε άλλες πτυχές του εαυτού σας, κάτι που σας αιφνιδιάζει ευχάριστα. Από την άλλη πλευρά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι ο Κρόνος αποχωρεί από τον Υδροχόο κάτι που αποσυμπιέζει από πιέσεις σε συνεργασίες και τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Ναι, την περασμένη διετία οι σχέσεις δοκιμάστηκαν, άνθρωποι αποχώρησαν από τη ζωή σας ωστόσο το νέο έτος φέρνει ευκαιρίες για σταθεροποίηση. Το εξάγωνο Δία-Κρόνου μιλάει για την εκκίνηση νέων σχέσεων, ερωτικών, επαγγελματικών και διαπροσωπικών, που θα μακροημερεύσουν. Η σύνοδος Δία-Βόρειου δεσμού της Σελήνης τον Μάιο μιλάει για την είσοδο ανθρώπων στη ζωή σας που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Καρμικές σχέσεις, που έχουν απώτερο σκοπό να σας εξελίξουν μπαίνουν στη ζωή σας. Μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας, λιγότερες προκλήσεις και δοκιμασίες και περισσότερες ευκαιρίες υπόσχεται το νέο έτος. Ιδιαίτερα ερωτικό και τυχερό για τον έρωτα και το χρήμα το τρίμηνο Μαρτίου-Μαίου αλλά και οι μήνες Οκτώβριος-Νοέμβριος.

#4 Ζυγός: Το 2023 είναι μία χρονιά με έμφαση στις σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή. Η παραμονή του Δία στον Κριό έως τις 15/5 φέρνει νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες και νέους ανθρώπους στη ζωή σας ενώ στήριξη και εύνοια δέχεστε μέσα από φιλικές σχέσεις και την ανάμειξη σας στα κοινά. Ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται, επεκτείνεται με αποτέλεσμα άνθρωποι να παρελαύνουν από τη ζωή σας και να έχετε την ευκαιρία α επιλέξετε. Η παραμονή της Αφροδίτης (κυβερνήτιδα σας) στον Λέοντα από τις 5/6 έως τις 8/10 ενισχύει την κοινωνική σας ζωή και υπόσχεται την επίλυση διαφορών εάν επικοινωνήσετε σωστά τις διαφορετικές σας πεποιθήσεις. Οι εκλείψεις (ηλιακές) στις 20/4 και τις 14/10 επηρεάζουν εσάς του 2ου και 3ου δεκαημέρου φέρνοντας αλλαγές και ανακατατάξεις στον έρωτα και τις σχέσεις. Πολλοί Ζυγοί θα ερωτευτείτε ή θα σας ερωτευτούν ενώ υπάρχετε και εσείς που ενώ βρίσκεστε σε μία σχέση ενδεχόεμνα να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας φέρει σε δίλημμα. Εάν πάλι διατηρείτε μία σχέση συμβατικά, από συνήθεια και συμβιβασμό το νέο έτος σας δίνει την δυνατότητα να ρισκάρετε, να τολμήσετε και να χωρίσετε ώστε να νιώσετε ελεύθεροι και να προχωρήσετε εκ νέου ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Οι γεννημένοι τις πρώτες τρεις ημέρες του ζωδίου, με γενέλια στις 21-22-23/9 δέχεστε την επιρροή του Πλούτωνα έτσι θα δείτε καταιγιστικές, ραγδαίες, θεαματικές αλλαγές σε θέματα έρωτα και καρδιάς. Πολλοί από εσάς θα δημιουργήσετε μία πολύ ισχυρή ερωτική γνωριμία που θα σας αλλάξει φιλοσοφία και τρόπο ζωής.

#5 Σκορπιός: Το 2023 είστε ένα από τα πλέον ευνοημένα ζώδια στο αισθηματικό κομμάτι, τον έρωτα και τις σχέσεις και ειδικότερα από τις 16/5 και έπειτα όπου ο Δίας περνάει απέναντι σας, στον Ταύρο. Νέοι άνθρωποι, νέες σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν δυναμικά στο προσκήνιο, εισβάλλουν στη ζωή σας και φέρνουν ανανέωση, ελπίδα και αισιοδοξία. Η παρουσία του Δία και του Ουρανού στον Ταύρο φέρνει ξαφνικές γνωριμίες στη ζωή σας και ανθρώπους που θα σας συνεπάρουν. Μπορείτε να δημιουργήσετε μία σχέση με χιλιομετρική απόσταση ή και διαφορά ηλικίας ενώ δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε σε ένα ταξίδι και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις όπως να αλλάξετε τόπο διαμονής. Η αποχώρηση του Κρόνου από τον Υδροχόο, αποσυμπιέζει τις σχέσεις σας και την κοινωνική σας ζωή, με αποτέλεσμα η ανάκαμψη να είναι αξιοσημείωτη. Με τον Κρόνο στους Ιχθύες από τις 7/3 και έπειτα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου αναμένεται σταθερότητα, μακροβιότητα και μακροημέρευση. Πολλοί από εσάς με γενέθλια τον Οκτώβριο μπορείτε να θέσετε γερές βάσεις στον έρωτα και να ζήσετε μία ξεχωριστή ερωτική ιστορία. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορείτε να βιώσετε έναν έρωτα ρομαντικό και να χτίσετε σχέσεις που στηρίζονται στην ουσιαστική και εις βάθος επικοινωνία. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στο διάστημα κοντά στις 5/5 και τις 28/10 με τις εκλείψεις να φέρνουν κρίσεις και να μιλάνε για ξεκαθαρίσματα και εκκαθαρίσεις. Οι δεσμευμένοι και δει του πρώτου δεκαημέρου μπορείτε να πετύχετε μία σχέση που θα έχει δυναμική και προοπτική στο μέλλον ενώ οι γεννημένοι στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο έχετε ευκαιρίες για περιπέτειες και φλερτ. Το νέο έτος είναι αρκετά γενναιόδωρο στον έρωτα και τις σχέσεις.

#6 Αιγόκερως: To 2023 μιλάει για σημαντικές ευκαιρίες στον έρωτα για εσάς τους Αιγόκερους και ειδικότερα στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Η παρουσία του Δία στον Ταύρο από τις 16/5 και έπειτα μιλάει για αύξηση του παράγοντα της τύχης όσον αφορά ζητήματα καρδιάς. Πολλοί θα σας ερωτευτούν ενώ και εσείς με την σειρά σας θα θελήσετε να «παίξετε» και να πειραματιστείτε. Οι αδέσμευτοι έχετε ευκαιρίες να επισυνάψετε νέες γνωριμίες και να γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας κάνουν να δείτε τη ζωή πιο αισιόδοξα ενώ οι δεσμευμένοι έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τον άνθρωπο σας και να δεθείτε πιο ουσιαστικά. Από την φύση σας είστε σοβαροί και μετρημένοι! Αυτό ενισχύεται ακόμα περισσότερο την εποχή που Αφροδίτη θα παραμείνει στον Λέοντα (5/6-8/10). Το διάστημα αυτό μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και να εμβαθύνετε την σχέση σας κάνοντας την περισσότερο ουσιαστική. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου μπορείτε να βελτιώσετε την επικοινωνία στις σχέσεις σας και την συντροφική σας ζωή ενώ οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορείτε να ανακαλύψετε άλλες πτυχές της προσωπικότητας σας, πιο ρομαντικές, ανθρώπινες και ιδεαλιστικές. Για τους γεννημένους στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο η ταυτόχρονη παρουσία Δία-Ουρανού στον Ταύρο μπορεί να σημαίνει την έναρξη εντελώς ξαφνικά, αιφνίδια μιας γνωριμίας που θα σας συνεράρει. Οι κεραυνοβόλοι έρωτες και οι ενθουσιασμοί είναι στο μενού της χρονιάς.

#7 Τοξότης: Το 2023 είναι αρκετά υποσχόμενο σε επίπεδο αισθηματικό και ζητήματα καρδιάς, ωστόσο δεν ενδείκνειται για σχέσεις που θα μακροημερεύσουν και θα έχουν αντοχή στο μέλλον. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν υπάρχουν ευκαιρίες για να δημιουργήσετε μια σχέση που θα αντέξει στον χρόνο αλλά ευνοείστε περισσότερο σε επίπεδο πειραματισμού και έχετε έντονη διάθεση για περιπέτεια. Ο κυβερνήτης σας, Δίας στον Κριό έως τις 15/5 σας κάνει αισιόδοξους, τολμηρούς στον έρωτα και τις σχέσεις. Ο παράγοντας της τύχης αυξάνεται σημαντικά ενώ μπορείτε να κάνετε γνωριμίες με άτομα που θα σας ενθουσιάσουν και θα έχετε συμβατό τρόπο αντίληψης και πεποιθήσεων. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε, να ερωτευτείτε και να κάνετε γνωριμίες στο πρώτο πεντάμηνο καθώς σας δίνεται η ευκαιρία να επιλέξετε. Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 5/6 έως τις 8/10 αυξάνει την εξωστρέφεια και σας ωθεί στο να βγείτε, να επικοινωνήσετε, να εκφραστείτε και να ανοίξετε την καρδιά σας. Για εσάς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου ο έρωτας μπορεί να κρύβεται σε ένα ταξίδι, στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να πάρετε την απόφαση να βγείτε εκτός τόπου διαμονής. Το νέο έτος δίνει σε εσά ςτου δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου ένα μεγαλύτερο αίσθημα ελευθερίας και κινήσεων, ενώ για εσάς του πρώτου δεκαημέρου οι πιέσεις είναι περισσότερες έτσι βάζουν κάπως φρένο στην χαρά και την ανεμελιά.