You are currently viewing Αφροδίτη τετράγωνο Άρης & Προβλέψεις
Illustration of horoscope

Αφροδίτη τετράγωνο Άρης & Προβλέψεις

Αφροδίτη τετράγωνο Άρης & Προβλέψεις

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου κορυφώνεται το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη από τα ζώδια του Υδροχόου και του Ταύρου. Η μεν Αφροδίτη στον Υδροχόο, ο δε Άρης στον Ταύρο. Η Αφροδίτη σχετίζεται με τα συναισθήματα μας και την ερωτική μας ζωή ενώ παράλληλα αποτελεί ένδειξη διαχείρισης οικονομικών ζητημάτων. Ο Άρης σχετίζεται με τη δράση μας, τη λίμπιντο, τις πρωτοβουλίες, τα κίνητρα μας και τις προθέσεις μας. Η Αφροδίτη σύμβολο της γυναικείας ομορφιάς αλλά και της ομορφιάς σε ένα ευρύτερο πλαίσιο. Ο Άρης σύμβολο της ανδρικής φύσης και της δυναμικής μας. Οι ερωτικές σχέσεις μοιάζουν έντονα προβληματικές αυτές τις ημέρες καθώς οι προτεραιότητες, τα θέλω και οι επιθυμίες των ανθρώπων φαίνεται πως αποκλίνουν και δεν υπάρχει κοινό σημείο αναφοράς. Αυτήν την περίοδο οι άνδρες δρουν περισσότερο μεθοδικά, σχολαστικά και έχουν έναν συγκεκριμένο στόχο ή σκοπό. Πάγιο αίτημα τους αυτήν την περίοδο η σταθερότητα και η συναισθηματική ασφάλεια. Από την άλλη πλευρά οι γυναίκες αυτήν την περίοδο δρουν περισσότερο αντιφατικά, ανεξάρτητα, φιλελεύθερα έχοντας επιτακτική ανάγκη την ελευθερία και την διάλυση δεσμών και πιεστικών σχέσεων. Η όψη τετραγώνου εντείνει το κλίμα έντασης και τις διαφωνίες μεταξύ ανδρών-γυναικών αλλά και στις σχέσεις μας. Από την μία πλευρά η ανάγκη μας για σταθερότητα και ασφάλεια και από την άλλη πλευρά η διάθεση μας για ελευθερία και ανεξαρτησία μας βάζουν σε μπελάδες και έντονα διλήμματα. Επηρεάζονται αμεσότερα τα ζώδια του σταθερού σταυρού, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι. Προσοχή σε ζητήματα καρδιάς, σε οικονομικές δοσοληψίες και συμφωνίες. Καλό είναι να λαμβάνετε υπόψη σας και το ζώδιο του ωροσκόπου σας. Πιο αναλυτικά:

Κριός: Το τετράγωνο Άρη-Αφροδίτης σας καλεί να διαχωρίσετε τους τομείς των οικονομικών και της φιλίας. Αποφύγετε να δανείσετε σε φιλικά πρόσωπα ή σε ανθρώπους που μοιράζεστε παρόμοιες ιδέες, αντιλήψεις και πεποιθήσεις. Οι ημέρες χρήζουν προσοχής γύρω από οικονομικά ζητήματα καθώς αναμένονται έκτακτα έξοδα και οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στις φιλικές σας σχέσεις και σε ένα γενικότερο κοινωνικό πλαίσιο καθώς μπορεί να υπάρξουν διαφορές, διαφωνίες σε επίπεδο αξιών και σταθερών. Τι αξίζει για εσάς; Τι αξίζει για τους άλλους; Αποφύγετε την αδιαλλαξία, βάλτε νερό στο κρασί σας και μην έρχεστε σε μετωπικές αντιπαραθέσεις.

Ταύρος: Εμπόδια, καθυστερήσεις, αναβολές και ματαιώσεις αναμένονται στην καριέρα σας και τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Πιθανοί ανταγωνισμοί και εμπλοκές μέσα σε σχέσεις και συνεργασίες. Ο εγωισμός, ο θυμός και η παρορμητική σας διάθεση μπορούν να φέρουν στην επιφάνεια διαφωνίες και εντάσεις. Τα θέλω σας, οι φιλοδοξίες σας και οι επιθυμίες σας έρχονται σε σύγκρουση με τα συμφέροντα συνεργατών στον επαγγελματικό σας χώρο. Πιθανά προβλήματα στην αισθηματική και προσωπική σας ζωή. Αποφύγετε να έρθετε σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τον/τη σύντροφο σας και μην συζητήσετε για ένα θέμα που σας απασχολεί.

Δίδυμοι: Το τετράγωνο Άρη-Αφροδίτης φέρνει προβλήματα στην επικοινωνία, τον διάλογο και τις επαφές σας. Ο τρόπος που χειρίζεστε τον λόγο μπορεί να είναι απόλυτος, απότομος και δογματικός κάτι που θα προκαλέσει τις αντιδράσεις συνεργατών ή οικείων προσώπων. Αποφύγετε τις μετακινήσεις ή στην καλύτερη περίπτωση περιορίστε τες. Φροντίστε να ακολουθείτε τη νόμιμη οδό και μην εμπλέκεστε σε παρασκήνια και μυστικές συμφωνίες εάν δεν είστε βέβαιοι για τις προθέσεις αυτών που εμπιστεύεστε. Ημέρες με αρκετή δουλειά, αυξημένα ωράρια και έντονο στρες. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας ή για τον εαυτό σας, μεριμνήστε για την υγεία σας.

Καρκίνος: Ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που δεν πρέπει να εμπλέξετε το χρήμα με τους φίλους. Τις ημέρες αυτές αναμένονται έκτακτα έξοδα και οικονομικές υποχρεώσεις που θα κληθείτε να καλύψετε. Περιορίστε τις δαπάνες και την καταναλωτική σας διάθεση και κυρίως αποφύγετε να δανείσετε σε φίλους ή να επενδύσετε σε μία συνεργασία με ένα άτομο που δεν γνωρίζετε καλά. Συγκεντρώστε τη δέουσα πληροφόριση και αποφασίστε στην εν δυνάμει οικονομική συμφωνία. Ελλοχεύει ο κίνδυνος διαφνιών και διαμαχών με φιλικά πρόσωπα λόγω διαφορετικών ιδεών, αξιών, πεποιθήσεων και πιστεύω. Μία φιλική σχέση μπορεί να κρύβει έντονα ερωτική χροιά.

Λέων: Το τετράγωνο Άρη-Αφροδίτης δυναμιτίζει την ερωτική σας ζωή, όπου μπορεί να υπάρξουν εντάσεις, διαφωνίες, διαμάχες, ζήλια και παιχνίδια εξουσίας. Επαγγελματικά οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας πνίγουν καθώς έχετε επωμιστεί περισσότερα από όσα αντέχετε ή μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Από την άλλη πλευρά ο σύντροφος σας έχει αυξημένες απαιτήσεις και απαιτεί χρόνο. Μην παραμελείτε την ερωτική σας ζωή, φροντίστε για την καρδιά σας και δώστε χρόνο και χώρο στα συναισθήματα σας. Επαγγελματικοί ανταγωνισμοί και διαφωνίες μπορούν να σας στρεσάρουν και να απορροφήσουν κομμάτι της ενέργειας σας. Είστε ιδιαίτερα απορροφημένοι στην καριέρα σας και την κοινωνική σας πρόοδο που μπορεί να γίνετε απρόσωποι, απόμακροι και ψυχροί στην ερωτική σας ζωή.

Παρθένος: Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να φανείτε στην καθημερινότητα σας και τις σχέσεις σας με συνεργάτες και συναδέλφους καθώς θα υπάρξουν διαφωνίες και εντάσεις λόγω διαφορετικών προσεγγίσεων πάνω σε ζητήματα δουλειάς. Χρειάζεται να δείξετε ευελιξία και ευπροσαρμοστικότητα ώστε να μην απορρίψετε τις ιδέες τους ή να φανείτε περισσότερο συνεργάσιμοι. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε να έρθετε σε μετωπική σύγκρουση εάν δείτε ότι διαφέρουν οι προσεγγίσεις σας. Προσεκτικά σε ζητήματα που άπτονται του νόμου, στις μετακινήσεις σας αλλά και στον τρόπο που εκφράζεστε και επικοινωνείτε καθώς δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ή παραπληροφόρηση. Προσοχή στην υγεία και την διατροφή σας.

Ζυγός: Η αισθηματική σας ζωή χρήζει ιδιαίτερης προσοχής με το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη. Αν και είστε άνθρωποι της σχέσης, της συνεργασίας και του μαζί αυτές τις ημέρες είστε αρκετά πιεσμένοι και θα φανείτε εγωιστές, αδιάλλακτοι και μη συνεργάσιμοι. Καλό είναι να περιορίσετε τις εγωιστικές σας διαθέσεις και να λάβετε υπόψη σας τα θέλω και τις επιθυμίες του/της συντρόφου σας. Αποφύγετε τα περιττά έξοδα και τις δαπάνες καθώς σας πιάνει ένα έντονο πνεύμα καταναλωτισμού σε μία περίοδο που πρέπει να είστε συνετοί με την διαχείριση των πόρων σας. Αποφύγετε ένα επιχειρηματικό εγχείρημα που κοστίζει σε χρήμα και είναι αρκετά επίφοβο ή επισφαλές.

Σκορπιός: Από τους πρωταγωνιστές καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη πιέζει σχέσεις, συνεργασίες, γάμο και οικογενειακό βίο. Οι υπερβολικές απαιτήσεις και προσδοκίες των γύρω σας, σας πιέζουν και σας κάνουν να νιώθετε εγκλωβισμένοι. Παράλληλα, κυριεύεστε από έντονο άγχος για ένα ζήτημα οικογενειακό και καλείστε να βρείτε τις ισορροπίες μεταξύ σπιτιού και σχέσεων. Πολλές φορές καταλαβαίνετε ότι έχετε διαφορετικές αξίες, θέλω και επιθυμίες σε σύγκριση με τα άτομα της οικογένειας σας, με τον/τη σύντροφο σας αλλά και στις σχέσεις σας. Αποδεχτείτε αυτήν την διαφορετικότητα. Όσο πιο εύκολα το αποδεχτείτε τόσο πιο γρήγορα θα ανακουφιστείτε.

Τοξότης: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη πιέζει την καθημερινότητα σας καθώς μπορεί να συναντάτε προβλήματα, καθυστερήσεις, ματαιώσεις, αναβολές και καθυστερήσεις ή εμπόδια ως προς την υλοποίηση των εκκρεμοτήτων σας. Είναι μία κατάσταση, η οποία σας στρεσάρει έντονα εδώ και τρεις εβδομάδες σχεδόν αλλά σύντομα λήγει. Προσέχετε την επικοινωνία, τον τρόπο που εκφράζεστε και τοποθετείστε επάνω σε διάφορα ζητήματα. Μπορεί να υπάρξουν λεκτικές αντιπαραθέσεις λόγω χάσματος απόψεων με τρίτους. Σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς πρέπει να προστατευτούν αυτές τις ημέρες καθώς ελλοχεύει κίνδυνος συρράξεων και διαφωνιών. Προσέχετε την υγεία σας και τη διατροφή σας.

Αιγόκερως: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη φέρνει στην επιφάνεια ένα οικονομικό ζήτημα και έκτακτα έξοδα ή οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν. Η περίοδος βρίσκει το ενδιαφέρον σας στραμμένο στον τομέα των οικονομικών. Έξοδα, έσοδα, πλεονάσματα, ελλείμματα, όλα βρίσκονται στο προσκήνιο. Καλό είναι να αποφύγετε ένα νέο επειχειρηματικό εγχείρημα ή όσους σας υπόσχονται μεγάλη οικονομική επιτυχία και ένα προσοοδοφόρο επιχειρηματικό σχέδιο. Αποφύγετε κόντρες, διαφωνίες για ένα ζήτημα καρδιάς και μην είστε εγωιστές ή αδιάλλακτοι με τον/τη σύντροφο σας. Ο εγωισμός μπορεί να χαλάσει το καλό κλίμα και τις πιο ηλιόλουστες ημέρες που υπόσχεται το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

Υδροχόος: Ένα από τα ζώδια που επηρεάζει άμεσα το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σας κάνει όμορφους, γοητευτικούς, ερωτικούς, ανανεωμένους. Ωστόσο, από την άλλη πλευρά ο Άρης πιέζει την οικογενειακή σας ζωή και προκαλεί αρρυθμίες καθώς πρέπει να δειθετήσετε οικογενειακές εκκρεμότητες και βάρη που φρενάρουν την χαρά σας και την επεκτατικότητα σας. Από την μία θέλετε τον χώρο σας για να νιώθετε ελεύθεροι, ανεξάρτητοι και από την άλλη έχετε πάγιο αίτημα για δέσμευση και συντήρηση ή διατήρηση σχέσεων και κεκτημένων. Αποφύεγετε εγωισμούς, πείσμα και φανείτε περισσότερο διαλλακτικοί σε προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή ζωή.

Ιχθείς: Η καθημερινότητα σας είναι ιδιαίτερα κουραστική και απαιτητική τον τελευταίο μήνα, με αποτέλεσμα να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο για το πρακτικό κομμάτια της δουλειάς ή της ζωής σας. Ευθύνες, υποχρεώσεις, κούραση και εργασιακές προκλήσεις απορροφούν μεγάλο μέρος της ενέργειας σας και φρενάρουν κάτι από την αισιοδοξία σας. Αποφύγετε παρασκηνιακές καταστάσεις και μην εμπλέκεστε σε υποθέσεις που αφορούν τρίτους καθώς θα βρεθείτε μπλεγμένοι χωρίς να φέρετε κανένα μερίδιο ευθύνης, παρά μόνο της καλής σας διάθεσης. Προσοχή στον τρόπο που εκφράζεστε, την επικοινωνία, τον διάλογο και τις απόψεις σας καθώς διαφέρουν από εκείνες των άλλων και μπορεί να εμπλακείτε σε λεκτικές αντιπαραθέσεις.