You are currently viewing ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Την Παρασκευή 5/11 ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης, η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στον Αιγόκερω. Στο ζώδιο του Αιγόκερω θα παραμείνει έως τις 5/3/2022. Η πολύμηνη παραμονή της στο ζώδιο του Αιγόκερω συμβαίνει λόγω της ανάδρομης πορείας που θα ακολουθήσει στο διάστημα από τις 19/12/2021 έως τις 29/1/2022. Κατά το διάστημα της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης καλό είναι να αποφύγουμε οριστικές αποφάσεις όσον αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας αλλά και την αισθηματική μας ζωή. Η περίοδος αυτή ενδείκνυται για ενδοσκόπηση και αναθεώρηση συναισθημάτων και όχι για οριστικές αποφάσεις. Είναι μία περίοδος όπου το «συναισθηματικό ανικανοποίητο» μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια παράπονα και να υπάρξει «φαγωμάρα» στις προσωπικές μας σχέσεις. Πολλές φορές παρατηρείται μία τάση στο φλερτ ή και στην ερωτική απάτη. Καθώς η Αφροδίτη αντιπροσωπεύει την ομορφιά, την τέχνη και τη μόδα είναι καλό να αποφύγουμε αγορές πολυτελών αντικειμένων, ρουχισμού ή έργων τέχνης. Επιπλέον, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όσον αφορά την εμφάνιση μας ή αισθητικές επεμβάσεις γιατί το αποτέλεσμα μπορεί να μας απογοητεύσει. Τέλος, χρειάζεται να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά, σε οικονομικές συμφωνίες και δοσοληψίες καθώς η Αφροδίτη κυβερνά το χρήμα. Επηρεάζονται αμεσότερα Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι αλλά και Ταύροι καθώς η Αφροδίτη κυβερνά το ζώδιο του Ταύρου. Σημαντική περίοδος για όσους έχουν γεννηθεί με Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω και θα έχουν επιστροφή Αφροδίτης. Σχέσεις, συνεργασίες και αισθηματική ζωή θα βρεθούν δυναμικά στο προσκήνιο. Όλοι ανεξαρτήτως ζωδίου θα βιώσουν μεγάλες αλλαγές αλλά και αναθεωρήσεις σε κάποιον τομέα της ζωής τους.

Φαινόμενο της Αφροδίτης; Φαινόμενο της Αφροδίτης για αυτήν την περίοδο και ειδικότερα για τον χειμώνα του 2021-2022 είναι η σύνοδος της με τον Πλούτωνα. Μέσα σε αυτό το διάστημα η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα τρεις φορές, στις 11/12/2021, στις 25/12/2021 ανήμερα Χριστουγέννων αλλά και στις 3/3/2022. Η πολύ στενή προσέγγιση των πλανητών μιλάει για έντονα συναισθήματα, πάθος, βαθύτατο ερωτισμό αλλά και για συναισθήματα που θα παίξουν καταιγιστικό ρόλο στην συναισθηματική μας διαμόρφωση. Οι σχέσεις που θα γεννηθούν στο διάστημα Νοεμβρίου και μέχρι τις 15/12 έχουν μία ισχυρή δυναμική. Οι άνθρωποι που θα μπούν στη ζωή μας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο ώστε να ανακαλύψουμε πτυχές της προσωπικότητας μας που οι ίδιοι δεν γνωρίζαμε. Ωστόσο, καλό είναι να αποφύγουμε οριστικές αποφάσεις επί αυτών των σχέσεων ή να τις «βαφτίσουμε» σχέσεις ζωής καθώς έχουν τόνο διδακτικό. Πολλές φορές η όψη φέρνει στην επιφάνεια ζήλια, φόβο, ανασφάλεια και μας οδηγεί σε χειριστικές συμπεριφορές. Η δεύτερη σύνοδος Αφροδίτης-Πλούτωνα πραγματοποιείται ανήμερα των Χριστουγέννων και αυτό δείχνει μία αναθεώρηση επάνω στα συναισθήματα μας, στις σχέσεις μας αλλά και την αισθηματική μας ζωή. Πολλοί θα νιώσουν ένα αίσθημα μοναξιάς ή θα αναπωλήσουν μια παλιά, μεγάλη τους αγάπη. Η περίοδος της αναδρομής ευνοεί την επαναπροσέγγιση όσον αφορά συνεργάτες ή και συντρόφους. Κυριαρχούν έντονα συναισθήματα πάθους και βαθύς ερωτισμός. Η τελευταία και 3η σύνοδος σχηματίζεται στις 3/3/2022 με την Αφροδίτη πλέον ορθόδρομη. Στο παιχνίδι προστίθεται και ο Άρης, ο οποίος πλέον βρίσκεται σε σύνοδο με τον Πλούτωνα. Έχουμε να κάνουμε με μία τριπλή σύνοδο μεταξύ Αφροδίτης-Άρη-Πλούτωνα στην 27ο του Αιγόκερω! Είναι η στιγμή που θα πάρουμε σημαντικές και οριστικές αποφάσεις για τις σχέσεις μας, διαπροσωπικές-επαγγελματικές ή αισθηματικές. Είναι όντως αυτές οι σχέσεις του χειμώνα οι μεγάλες μας αγάπες; Μπορούμε να πορευτούμε και να χτίσουμε μία από κοινού πορεία με τους ανθρώπους που γνωρίσαμε από τον Νοέμβριο του 2021 και έπειτα; Όλα αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν μέσα στην άνοιξη του 2022.

Κριός: Έμφαση σε θέματα επαγγελματικά, καριέρας, κοινωνικής προβολής και καταξίωσης φέρει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Βελτιώστε τη δημόσια εικόνα σας, προωθήστε και αναδείξτε τις δεξιότητες σας και τα ταλέντα σας. Η γοητεία και η επιρροή σας στέκονται σύμμαχοι ώστε να μπορέσετε να επηρεάσετε γνώμες υπερ σας. Μπόνους παραγωγικότητας, αναγνώριση στο μενού της νέας θεσης της Αφροδίτης. Πιθανή μια προαγωγή ή η ανάλυψη περισσοτέρων ευθυνών που θα φέρετε εις πέρας. Την περίοδο της αναδρομής της Αφροδίτης (19/12/21-29/1/22) αποφύγετε καινούρια επαγγελματικά εγχειρήματα και σταθείτε πιο συγκρατημένοι σε επαγγελματικές προσφορές που θα σας γίνουν. Πιθανές αναθεωρήσεις σε σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους. Μοιραίες και σημαντικές οι εξελίξεις όσον αφορά τα επαγγελματικά σας. Πολλοί πιθανόν να κάνετε αποφασίσετε αλλαγή καριέρας ή να αλλάξετε τόπο εγκατάστασης ή παροχής υπηρεσιών. Κάποιοι θα αποφασίσετε έναν γάμο ή μία συμβίωση.

Ταύρος: Εύνοια σε επαγγελματικά ζητήματα φέρνει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Ανακτάτε την αισιοδοξία σας και αντιμετωπίζετε τη ζωή από την θετική οπτική της γωνία. Αυξανεται η κοινωνικότητα σας και κερδίζετε μέσω της επικοινωνίας και της πειθούς σας. Τονώνεται η εξωστρέφεια σας και ενισχύεται ο κοινωνικός σας κύκλος. Αισθηματικά η περίοδος ευνοεί τις νέες γνωριμίες. Ιδανική εποχή για να οργανώσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό. Για κάποιους από εσάς θα συμβεί ένα γεγονός μοιραίο που θα αλλάξει τα δεδομένα στη ζωή σας, πολύ πιθανόν να αλλάξετε χώρα για να αναζητήσετε ένα καλύτερο αύριο. Κατά την περίοδο της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης αποφύγετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή δίκες και δικαστήρια.

Δίδυμοι: Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω βελτιώνει τα οικονομικά σας και τα εισοδήματα σας. Ιδανική εποχή για να ρυθμίσετε οικονομικές εκκρεμότητες που σχετίζονται με την εφορία, το δημόσιο ή διάφορους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς. Ευνοείται η ερωτική-σεξουαλική σας ζωή. Έρχεστε πιο κοντά με τον/τη σύντροφο σας. Το ένστικτο σας μπορεί να σας οδηγήσει σε σωστές αποφάσεις όσον αφορά τις επαγγελματικές σας βλέψεις. Αποφύγετε σοβαρές οικονομικές αποφάσεις-δεσμεύσεις στην περίοδο της αναδρομής της Αφροδίτης από τις 19/12/2021 έως τις 29/1/2022. Μην δανείσετε και αποφύγετε να δανειστείτε ποσά! Να είστε προσεκτικοί με τα ψιλά γράμματα στους ατομικούς όρους εργασίας όσον αφορά τις αποδοχές σας.

Καρκίνος: Η Αφροδίτη απέναντι σας ευνοεί σχέσεις, συνεργασίες και την ερωτική σας ζωή. Οι άλλοι σας αντιμετωπίζουν με φιλική και ευνοικώς κείμενη διάθεση με αποτέλεσμα να βρίσκετε συμμάχους και συνοδοιπόρους. Είστε ελκυστικοί και ασκείτε έντονη γοητεία απέναντι τους με αποτέλεσμα να αρέσετε και αυτό να τονώνει την αυτοπεποίηση σας. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στην ματαιότητα και την φιλαρέσκεια. Η ερωτική σας ζωή είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και μέχρι τις 15/12 μπορεί να ξεκινήσετε μία νέα γνωριμία. Ωστόσο, χρειάζεται να αφήσετε τον χρόνο να περάσει, μην βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα καθώς θα αναθεωρήσετε. Πιθανές επιστροφές ερωτικών συντρόφων στο διάστημα από τις 19/12/21 έως τις 29/1/22. Αναθεωρήσεις αναμένονται όσον αφορά τις συνεργασίες σας στον επαγγελματικό τομέα. Σημαντικές οι εξελίξεις στην αισθηματική και κοινωνική σας ζωή. Αλλάζει ο τρόπος που δομείτε και χτίζετε τις σχέσεις σας.

Λέων: Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω βελτιώνει το κλίμα στην καθημερινότητα σας και τον εργασιακό χώρο ενώ υπόσχεται περισσότερη αρμονία στις σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους. Αναδείξτε τις ικανότητες και τις δεξιότητες σας και ξεχωρίστε για την αποδοτικότητα και την παραγωγικότητα σας. Έχετε την στήριξη συνεργατών και αυτό σας βοηθάει να προχωρήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Καλό είναι να αποφύγετε οριστικές αποφάσεις και νέα εργασιακά εγχειρήματα στο διάστημα της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης που εκτείνεται από τις 19/12/21 έως τις 29/1/22. Φανείτε λογικοί και συγκρατημένοι σε πιθανές επαγγελματικές προτάσεις που θα σας κάνουν. Αλλάζουν ριζικά οι συνθήκες στον χώρο εργασίας μέχρι την άνοιξη όπου πιθανόν να επιχειρήσετε μία νέα συνεργασία ή ένα νέο εγχείρημα. Ιδανικό διάστημα για να ασχοληθείτε με την υγεία σας και την διατροφή σας, φροντίστε το σώμα σας.

Παρθένος: Το κομμάτι του έρωτα και της δημιουργικότητας τονίζει η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω. Από τις 5/11 έως τις 15/12 είναι ένα διάστημα όπου οι αδέσμευτοι μπορείτε να κάνετε μία συναρπαστική γνωριμία, ωστόσο καλό είναι να είστε μετριοπαθείς και επιφυλακτικοί καθώς από τις 19/12 έως τις 29/1 η Αφροδίτη κινείται ανάδρομη κάνοντας σας να αναθεωρήσετε πάνω στην αισθηματική ζωή. Προωθήστε επιχειρηματικά-επαγγελματικά σχέδια έως τις 15/12 διαφορετικά αναβάλλετε τα για τον Φεβρουάριο του 2022. Πιθανές επιστροφές ερωτικών συντρόφων από το παρελθόν αλλά και αναθεωρήσεις σημαντικές όσον αφορά τον έρωτα. Η ερωτική σας ζωή μπαίνει στο μικροσκόπιο και αλλάζει ριζικά. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα τεκνοποίησης το διάστημα από τις 19/12 έως τις 29/1 μπορείτε να βρείτε μία λύση.

Ζυγός: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω βελτιώνει το κλίμα στο οικογενειακό περιβάλλον και βοηθάει να ξεπεράσετε προβλήματα που σας είχαν απασχολήσει-ζορίσει το δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου. Ως τα μέσα Δεκεμβρίου καλό είναι να προωθήσετε ζητήματα αγοραπωλησίας ακινήτων ή να κάνετε μία ανακαίνιση. Αποφύγετε αγοραπωλησίες ακινήτων ή μια μετακόμιση-ανακαίνιση στο διάστημα από τις 19/12 έως τις 29/1. Από την άλλη πλευρά θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες και πρόοδο όσον αφορά ζητήματα καριέρας. Οι πλανητικές συγκυρίες μιλούν για ουσιαστικές, ριζικές αλλαγές στον χώρο του σπιτιού αλλά και σε σχέση με άτομα της οικογένειας σας, των οποίων η ζωή θα αλλάξει ριζικά.

Σκορπιός: Ο λόγος είναι η δύναμη σας! Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω χαρίζει διπλωματία και σας κάνει περισσότερο πειστικούς. Αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεστε, επικοινωνείτε και εκφράζετε. Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές όσον αφορά τις σχέσεις σας με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Προσοχή σε πιθανές κρίσεις στις κοινωνικές σας σχέσεις, ωστόσο αλλάζει ο τρόπος που προσεγγίζετε τους ανθρώπους. Διαφημίστε τις ιδέες σας και τις ικανότητες σας ώστε να κερδίσετε συμμάχους. Αποφύγετε την αγοραπωλησία ενός οχήματος στο διάστημα από τις 19/12 έως τις 29/1. Ο έρωτας, το φλερτ και η περιπέτεια ακμάζουν, κάτι που σας δίνει ζωή και ενισχύει την αισιοδοξία σας.

Τοξότης: Έμφαση στον τομέα των οικονομικών φέρει η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω. Προωθήστε οικονομικά ζητήματα ή ζητήματα οικονομικών διευθετήσεων έως τα μέσα Δεκεμβρίου. Καλό διάστημα για να διεκδικήσετε μία αύξηση μισθού και αλλαγή στις αποδοχές σας. Μπαίνετε σε μία διαδικασία εύρεσης εναλλακτικών πηγών εισοδήματος. Στο διάστημα της ανάδρομης της πορείας από τις 19/12 έως τα τέλη Ιανουαρίου 2022 αποφύγετε να δανείσετε, να δανειστείτε ή να ζητήσετε μία αυξηση μισθού. Αλλάζουν οι αξίες και οι σταθερές στη ζωή σας και βάζετε νέες βάσεις. Οικονομικές ζυμώσεις και σημαντικές εξελίξεις όσον αφορά τα χρήματα και τα οικονομικά σας. Αλλάζει ο τρόπος διαχείρησης απέναντι στους πόρους σας. Σίγουρα έχετε να αναμένετε κέρδη, έσοδα και επιστροφές ποσών και οφειλομένων.

Αιγόκερως: Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας βελτιώνει την εικόνα σας και την εξωτερική σας εμφάνιση ενώ παράλληλα βοηθάει να κερδίσετε συμμάχους μέσω της διπλωματίας σας. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε την ήδη υφιστάμενη σχέση ενώ οι αδέσμευτοι έχετε ευκαιρίες για φλερτ και έρωτες. Οι αδέσμευτοι ποντάρετε στο διάστημα ως τα μέσα Δεκεμβρίου για καινούριες γνωριμίες αλλά να είστε επιφυλακτικοί, καθώς λίγο αργότερα και στο διάστημα από τις 19/12 έως τις 29/1 προβλέπονται αναθεωρήσεις. Πιθανές επιστροφές συνεργατών αλλά και ερωτικών συντρόφων από το παρελθόν. Στο χέρι σας είναι αν θα αποφασίσετε να δώσετε μία ακόμα ευκαιρία. Αλλάζει ριζικά η ζωή σας, καθώς αλλάζουν οι σχέσεις σας και στο πως τις αντιμετωπίζετε, το βασικότερο όμως; Αλλάζετε εσείς!

Υδροχόος: Ευνοείται η ατομική εργασία με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Είναι μία περίοδος που θα ενδιαφερθείτε για τα πρακτικά ζητήματα της ζωής αλλά και για ότι σας αγγίζει. Ευνοούνται οι μυστικές συμφωνίες και οι κινήσεις κάτω από το τρααπέζι ενώ και η καθημερινότητα σας γλυκαίνει. Το διάστημα από τις 5/11 έως τις 5/3 είναι ιδανικό και πρόσφορο για να ασχοληθείτε με την υγεία σας αλλά και με το τι σας γεμίζει συναισθηματικά. Παράλληλα, θα θελήσετε να κρατήσετε την ιδιωτική σας ζωή μακριά από τα φλας της δημοσιότητας και μακριά από κακεντρεχή στόματα. Προσέχετε να μην εμπλέξετε τον έρωτα με την εργασία καθώς διαφαίνεται ένα ερωτικό ειδύλλιο. Την περίοδο της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης αποφύγετε νέα εργασιακά εγχειρήματα ή και εργασιακές αλλαγές.

Ιχθείς: Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω από τις 5/11 σας βοηθάει να θέσετε νέους στόχους και να σχεδιάσετε το μέλλον σας με περισσότερη αισιοδοξία και θάρρος βρίσκοντας νέους συμμάχους. Ωστόσο, στην προσπάθεια σας αυτήν για νέες συμμαχίες φροντίστε να είστε επιφυλακτικοί καθώς τα νέα άτομα που μπαίνουν στη ζωή σας ίσως κρύβουν κάποια πράγματα. Το διάστημα της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης από τις 19/12 έως τις 29/1 είναι σημαντικό καθώς θα συναντηθείτε ξανά με φιλικά σας πρόσωπα ή θα αναθεωρήσετε για σχέδια και στόχους σας. Αλλάζουν ριζικά οι στόχοι σας και οι φιλίες σας αλλά και ο κοινωνικός σας κύκλος. Μία φιλική σχέση δεν αποκλείεται να πάρει άλλη τροπή και να εξελιχθεί σε ερωτική. Μην ξεκινήσετε μία νέα δραστηριότητα ή ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο, αλλά προβείτε στις αντίστοιχες αναθεωρήσεις.