You are currently viewing ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ & ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΑΝΔΗ & ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ

Δέσποινα Βανδή, Βασίλης Μπισμπίκης. Αυτή γεννημένη 22/7/1969, εκείνος γεννημένος 29/10/1977, Καρκίνος αυτή, Σκορπιός εκείνος! Ο εν λόγω ζωδιακός συνδυασμός απαντάται πάρα πολύ συχνά σε ερωτικά ζευγάρια ή ακόμα και σε φιλικά. Τόσο ο Καρκίνος όσο και ο Σκορπιός ανήκουν στο ίδιο ζωδιακό στοιχείο! Ζώδια του νερού και τα δύο! Ως ζώδια του νερού είναι αρκετά συμβατά, έχουν κοινή στάση ζωής και βλέπουν τη ζωή από ένα παρόμοιο οπτικό πρίσμα. Ευαίσθητα, συναισθηματικά, λατρεύουν το έντονο συναίσθημα, και εκφράζονται τρυφερά με χειρονομίες ή αισθαντικές κινήσεις. Έχουν ανάγκη από συναισθηματική ασφάλεια, απολαμβάνουν τις απολαύσεις και λατρεύουν να ξοδεύουν χρόνο μαζί. Αρκετές είναι οι φήμες που ισχυρίζονται ότι έχει δημιουργηθεί ένας νέος, ισχυρός ερωτικός δεσμός. Ας δούμε αναλυτικά τη συναστρία τους.

Στοιχεία καρμικότητας και ενός αισθήματος του αναπόφευκτου. Ο Κρόνος της Δέσποινας Βανδή στις αρχές του Ταύρου σχηματίζει μία αντίθεση με τον Ήλιο του Βασίλη Μπισμπίκη. Μία όψη που δείχνει το στοιχείο του αναπόφευκτου και ότι ο ένας είναι απαραίτητος στη ζωή του άλλου. Η όψη δημιουργεί ένα αίσθημα απίστευτης οικειότητας, λειτουργεί σαν κόλλα, είναι αυτό που λέμε ότι οι άνθρωποι είναι σαν να γνωρίζονται από χρόνια. Φυσικά, ο Κρόνος είναι αυστηρός, επικριτικός και δεν εκφράζεται εύκολα συναισθηματικά, κάτι που μπορεί να δείχνει ότι η ίδια ίσως είχε ενδοιασμούς ή πως δεν θέλει να εξωτερικεύεται. Ωστόσο, ο Ήλιος του φωτίζει κάθε σκληρή και ανασφαλή πλευρά της με αποτέλεσμα να νιώθει γοητευμένη ή πως ξεπερνάει ενδοιασμούς και ανασφάλειες.

Η Αφροδίτη της σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα του αποτελούν άλλη μία όψη έντονης καρμικότητας. Η όψη μιλάει για την ιδανική αγάπη, τον απόλυτο έρωτα. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα αποτελούν εκφάνσεις της εν λόγω σχέσης καθώς ο ένας νιώθει πως βρήκε το ιδανικό ταίρι. Ο φακός τους έχει συλλάβει εξάλλου σε τρυφερές, ανθρώπινες στιγμές.

Αφροδίτες και Άρηδες σε τρίγωνα. Η Αφροδίτη της Δέσποινας Βανδή στους Διδύμους σχηματίζει ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη του Βασίλη μπισμπίκη στον Ζυγό, ο οποίος μάλιστα έχει μία σύνοδο Αφροδίτης-Πλούτωνα στον Ζυγό. Η όψη τον κάνει έναν γνήσιο συναισθηματικό Σκορπιό. Η Αφροδίτη σχετίζεται με τον έρωτα, την αγάπη, τα συναισθήματα και την τρυφερότητα. Στα ζώδια του αέρα δείχνει την ανάγκη τους για επικοινωνία και διάλογο. Ο τρόπος που αγαπάνε και εκφράζονται είναι παρόμοιος ενώ η επικοινωνία αποτελεί προφανώς ένα στοιχείο που τους έφερε κοντά. Συν τοις άλλος, ο Άρης σχετίζεται με τη δράση, τις πρωτοβουλίες, τα κίνητρα και τις προθέσεις. Ο Άρης του στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Άρη της στον Τοξότη φέρνουν μία σύμνοια στην σχέση τους. Κοινοί στόχοι, κοινά ενδιαφέροντα μπορούν να ενώσουν δύο ανθρώπους. Η όψη είναι εξαιρετική τόσο σε ερωτικές όσο και σε επαγγελματικές συνεργασίες.

Η Δέσποινα Βανδή κατά πάσα πιθανότητα έχει την Σελήνη της στο ζώδιο του Ζυγού! Όπως είναι γνωστό την έχουμε δει να ασχολείται με την μόδα και να έχει την δική της collection. Η Σελήνη της σχηματίζει ένα σταθεροποιητικό εξάγωνο προς τον Κρόνο του, κάτι που αποτελεί δείκτη συναισθηματικής σταθερότητας, ασφάλειας και σιγουριάς. Όλα αυτά είναι πάγιο αίτημα τόσο του Καρκίνου όσο και του Σκορπιού. Η όψη αποτελεί ένδειξη φιλίας και υπόσχεται μακροβιότητα. Δεν αποκλείεται η σχέση να προέκυψε ως φιλία και να αναπτύχθηκαν περισσότερα συναισθήματα στην πορεία!

Ο Κρόνος της Δέσποινας Βανδή σε αντίθεση με τον Ουρανό του ηθοποιού δείχνει μία σχέση αντισυμβατική αλλά και την διαφορά ηλικίας. Τα πρέπει, τα όρια και οι αξίες της τραγουδίστριας έρχονται σε σύγκρουση με την πρωτοπορία και το αίσθημα φιλελεύθερου του ηθοποιού. Ωστόσο, η όψη δείχνει δύο κόσμους που πολλές φορές έρχονται να συμπληρώσουν ο ένας τον άλλον.

Η Δέσποινα Βανδή έχει γενέθλια σύνοδο Ήλιου-Ερμή στον Καρκίνο, ενώ ο Βασίλης Μπισμπίκης γενέθλια σύνοδο Ερμή-Ουρανού στον Σκορπιό. Οι όψεις δείχνουν παρόμοιες ποιότητες, μιλάνε για ιδιαίτερα έξυπνους-οξυδερκείς ανθρώπους αλλά και πως ο ένας καλύπτει τις εγκεφαλικές και επικοινωνιακές ανάγκες του άλλου. Ωστόσο, ο Άρης του ηθοποιού βρίσκεται σε δύνοδο με την γενέθλια σύνοδο Ήλιου-Ερμή. Η όψη μπορεί να δείχνει μία ιδιαίτερη έλξη, ωστόσο οι εντάσεις δεν απουσιάζουν.

Τέλος, ο Άρης του ηθοποιού σχηματίζει ένα τετράγωνο ανοχής προς τον Κρόνο της τραγουδίστριας, μία όψη που δείχνει εμπόδια, καθυστερήσεις, αναβολές αλλά και ένα αίσθημα οικειότητας ή έντονης καρμικότητας. Πολλές φορές μπορεί να νιώθουν με μία βαλίτσα στο χέρι, ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν. Ωστόσο, η όψη είναι αυτό που λέμε «το αλατοπίπερο» στην σχέση.

Είναι δυνατόν να υπάρχουν μόνο θετικές όψεις μεταξύ δύο ωροσκοπίων; Είναι δυνατόν να μην υπάρχουν όψεις που πρέπει να δουλευτούν; Είναι δυνατόν να είναι όλα ρόδινα στη ζωή δύο ανθρώπων; Ασφαλώς και όχι! Σημασία έχει όμως η συναισθηματική εξέλιξη μέσα σε μία σχέση, να μπορείς να δεις τη ζωή από ένα κοινό οπτικό πρίσμα και να γεμίζεις θετικότητα ξεπερνώντας τις δυσκολίες και την γκρίζα όψη της ζωής. Αυτό που έχει σημασία στη ζωή είναι να εξελισόμαστε και να ωριμάζουμε συναισθηματικά. Τι πιο όμορφο από την δημιουργία σχέσεων που μας χαρίζουν υγεία ψυχική και ευτυχία!