You are currently viewing ΔΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

ΔΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ

ΔΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ - ΔΙΑΣ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ

Ο Δίας κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων στις 25/5/2024. Από το ζώδιο των Διδύμων θα μας κρατήσει συντροφιά μέχρι τις 10/6/2025. Παραδοσιακά, στην αστρολογία, ο Δίας στους Διδύμους βρίσκεται σε θέση αδυναμίας καθώς δεν μπορεί να εκφράσει στο έπακρο τις θετικές του ιδιότητες. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι «κακός», απλώς είναι λιγότερο αβανταδόρικος. Το ζώδιο των Διδύμων σχετίζεται με θέματα επικοινωνίας, έκφρασης, αυτοέκφρασης, με θέματα μέσων μαζικής ενημέρωσης, επικοινωνίας και μεταφοράς. Ο Δίας στο ζώδιο των Διδύμων θα δώσει ώθηση σε θέματα εκπαίδευσης, παιδείας αλλά και σε οτιδήποτε άπτεται της επικοινωνίας. Ο Δίας από την φύση του θεωρείται ευεργέτης πλανήτης, φέρνει τύχη, επέκταση, αισιοδοξία και θετικά αποτελέσματα στη ζωή μας. Όλοι, ανεξαρτήτως ζωδίου θα έχουμε την ευκαιρία να επεκταθούμε σε κάποιον τομέα της ζωής μας (οίκος του ωροσκοπίου μας). Η επέκταση έρχεται μέσα από τη σύλληψη νέων ιδεών ενώ αυτήν την εποχή θα γεννηθούν πολλές νέες, φρέσκιες ιδέες.

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του από το ζώδιο των Διδύμων θα σχηματίσει κάποιες σημαντικές και άξιες λόγου όψεις.

2/6/2024: Η όψη επηρεάζει ήδη από τις 25/5 έως τα τέλη του Ιούνη. Ο Δίας από τις αρχές των Διδύμων σε ένα θετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τις αρχές του Υδροχόου. Ο Πλούτωνας στο ζώδιο της προόδου, της πνευματικότητας, της καινοτομίας, της έρευνας και της ανάπτυξης (Υδροχόος) εντείνει την ισχύ του καθώς συναντά τον Δία σε τρίγωνο. Η όψη ενισχύει την πνευματικότητα, την πνευματική διαύγεια, την ανάπτυξη της έρευνας, της τεχνολογίας, της γνώσης. Η εποχή κρύβει τύχη σε θέματα επικοινωνίας και επιτευγμάτων. Πιθανές θετικές μεταρρυθμίσεις σε θέματα εκπαίδευσης, μέσων μαζικής ενημέρωσης, επικοινωνίας αλλά και επιστημονικών-τεχνολογικών ερευνών. Η όψη μιλάει για πλούτο, πνευματικό και υλικό.

Αύγουστος 2024: Δίας σύνοδος Άρης στους Διδύμους και Δίας τετράγωνο Κρόνος. Η σύνοδος Άρη-Δία μπορεί να φέρει επέκταση στην επικοινωνία αλλά και μεγαλοπρεπείς συζητήσεις-επαφές-συμφωνίες. Η όψη ευνοεί τις ενάρξεις, την επιχειρηματικότητα, το ρίσκο και μιλάει για επάκταση και τύχη μέσω της ανταλλαγής πληροφοριών, της διερεύνισης πάνω σε ένα θέμα. Ας ελπίσουμε σε σπουδαίες και θετικές μεταρρυθμίσεις στον τομέα της εκπαίδευσης, πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και ακαδημαικής. Το τετράγωνο Δία-Κρόνου μιλάει για «προσγείωση» στην πραγματικότητα. Χρειάζεται σωστός προγραμματισμός και πλάνο ώστε να μην πάρουμε παράτολμα εγχειρήματα που θα προκαλέσουν αποσταθεροποίηση ή θα θέσουν σε κίνδυνο την επαγγελματική μας ή προσωπική μας ζωή. Περίοδος με προκλήσεις, οι οποίες θα αποφευχθούν μέσα από σοφία, εμπειρία και «μη επανάληψη λαθών». Η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης. Η όψη τετραγώνου Κρόνου-Δία επαναλαμβάνεται τον Δεκέμβριο του 2024.

Διαβάστε αναλυτικά πως επηρεάζει η νέα θεση του Δία από τους Διδύμους τα 12 ζώδια. Μην ξεχνάτε να διαβάζετε και το ζώδιο του ωροσκόπου. Επιπλέον, αναλύεται η τυχερή επιρροή του τριγώνου Δία-Πλούτωνα.

Κριός: Ο Δίας στους Διδύμους αυξάνει την εξωστρέφεια και φέρνει φρέσκιες ιδέες. Επιτυχίες και κάρδη προβλέπονται μέσα από την επικοινωνία, την έκφραση και νέες γνώσεις. Πιθανώς να διευρύνετε το γνωστικό σας αντικείμενο ώστε να αποκτήσετε πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας. Βελτίωση σε σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς. Απόκτηση ή αλλαγή οχήματος. Κέρδη μέσω εμπορικών συμφωνιών και εκπαίδευσης. Το τρίγωνο Δία-Πλούτωνα σας βοηθάει να υλοποιήσετε ένα φιλόδοξο επιχειρηματικό σχέδιο. Κέρδη από την ανάμειξη σας στα συλλογικά ή από φίλους.

Ταύρος: Ο Δίας στους Διδύμους φέρνει αύξηση της ρευστότητας και καλύτερες οικονομικές συνθήκες. Μπορείτε να διεκδικήσετε αύξηση μισθού ή να βρείτε μία καλύτερα αμοιβόμενη εργασία. Ενίσχυση της αυτοαξίας και επαναπροσδιορισμός στις δικές σας αξίες. Τι και ποιοι πραγματικά αξίζουν στη ζωή σας; Κέρδη και επιτυχία στην καριέρα, αναγνώριση-καταξίωση ή ένας γάμος με άτομο εξουσίας και αξιόλογη περιουσία. Εύρεση συμπληρωματικών πηγών εισοδήματος, εκμετάλλευση ακινήτων ή γης.

Δίδυμοι: Ο Δίας στο ζώδιο σας φέρνει νέες σχέσεις και συνεργασίες, διευρώνοντας τον κοινωνικό σας κύκλο. Μπορείτε να χτίσετε μία επικερδή επαγγελματική συνεργασία. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση ενώ οι αδέσμευτοι θα γνωρίσετε νέα άτομα, μέσα από τα οποία θα βρείτε την αδελφή ψυχή σας. Κέρδη μέσα από ταξίδια, εκπαιδεύσεις, μεταπτυχιακές σπουδές και ανώτερη ειδίξευση ή εξιδείκευση σε ένα αντικείμενο. Ο παράγοντας της τύχης αυξάνεται κατακόρυφα βελτιώνοντας την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή.

Καρκίνος: Ο Δίας στους Διδύμους ενισχύει την ψυχολογία σας και την αυτοπεποίθηση σας. Έχετε προστασία από δυσκολίες, εμπόδια, κακοτοπιές αλλά και από κρυφούς εχθρούς και ανταγωνιστές, οι ενέργειες των οποίων έρχονται στο φως. Κλείνετε επιτυχώς έναν κύκλο σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο και ετοιμάζετε τα επόμενα σας βήματα. Πολλές φορές θα καταλάβετε ότι η ατομική προσπάθεια χρειάζεται ώστε να πετύχετε τους στόχους σας και να τους υλοποιήσετε. Θετικές οικονομικές εξελίξεις και ρυθμίσεις επί δανείων, διατροφών και οικονομικών διακανονισμών.

Λέων: Ο Δίας στους Διδύμους αυξάνει την εξωστρέφεια και την κοινωνική σας δράση. Μπορείτε να δράσετε σε ομάδες ή συλλογικά επιτυγχάνοντας τις φιλοδοξίες σας και υλοποιώντας τους στόχους σας. Θέτετε νέους μακροπρόθεσμους στόχους που θα αναδείξουν το κοινωνικό σας προφίλ. Εύνοια και τύχη θα γνωρίσετε από φίλους και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Μία σημαντική συνεργασία προ των πυλών. Ένας γάμος, μία επισημοποίηση για τους δεσμευμένους ή μία σημαντική, τυχερή και πνευματώδης ερωτική γνωριμία για τους αδέσμευτους.

Παρθένος: Τα επαγγελματικλα σας απογειώνει ο Δίας στους Διδύμους καθώς φέρνει αναγνώριση, καταξίωση, μία καλύτερα αμοιβόμενη εργασία αλλά και με καλύτερο κλίμα συνεργασίας. Πολλοί μπορεί να βρεθείτε μεταξύ δύο επαγγελματικών προτάσεων. Εργασιακά ευνοείστε για νέα, γερά και σταθερά ξεκινήματα ενώ ζητήματα υγείας και διατροφής ευνοούνται. Οι συνθήκες στην καθημερινότητα σας βελτιώνονται σημαντικά και το επαγγελματικό σας προφίλ ενισχύεται.

Ζυγός: Ο Δίας στους Διδύμους ενισχύει το κομμάτι της εξωστρέφειας και των επικοινωνιακών σας δεξιοτήτων ενώ απογειώνει την διπλωματία σας με αποτέλεσμα να γίνεστε πιο δημοφιλείς και περιζήτητοι. Θέματα επαγγελματικά, επιχειρηματικότητας ευνοούνται και μπορείτε να τολμήσετε νέα εργχειρήματα. Οι αδέσμευτοι έχετε σημαντικές ευκαιρίες ώστε να κάνετε μία χαρούμενη, πνευματώδη γνωριμία κοντά στην δική σας φιλοσοφία. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να συμβιώσετε, να επισημοποιήσετε ή να αποκτήσετε έναν απόγονο. Η αισθηματική σας ζωή βελτιώνεται σημαντικά, όπως και η κοινωνική σας ζωή ανανεώνεται.

Σκορπιός: Ο Δίας στους Διδύμους έρχεται να βελτιώσει σημαντικά τον οικονομικό σας τομέα και ειδικότερα θέματα οφειλών, χρεών, αποπληρωμής δανείων και οικονομικών διακανονισμών. Μπορείτε να δείτε σημαντική οικονομική ενίσχυση ή βελτίωση ενώ και ζητήματα καρδιάς βελτιώνονται αισθητά. Κέρδη από την ενασχόληση σας με το σπίτι, τα ακίνητα, την ιδιοκτησία και τις εκμισθώσεις γης ή οικιών. Μπορείτε να αλλάξετε σπίτι, να αγοράσετε με όρους ευνοικούς ή να ανακαινίσετε τον χώρο σας. Ένα μέλος της οικογένειας σας μπορεί να έχει θετικές εξελίξεις στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Περισσότερη αυτοπεποίθηση και πίστη στις ικανότητες σας.

Τοξότης: Ο Δίας απέναντι σας φέρνει τύχη, εύνοια και επάκταση σε σχέσεις, συνεργασίες και στην κοινωνική-αισθηματική σας ζωή. Πιθανώς να κάνετε μία νέα γνωριμία, με ένα άτομο παρόμοιων ιδεών, απόψεων και πεποιθήσεων ενώ ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται. Σε θέματα επαγγελματικών συνεργασιών θα φανείτε ιδιαίτερα τυχεροί και θα συναντήσετε ανθρώπους που θα στηρίξουν τις προσπάθειες σας. Επιπλέον, νέες σπουδές, διεύρυνση του γνωστικού σας αντικειμένου. Βαλτίωση σχέσεων με συγγενείς και αδέλφια. Νέες, φρέσκιες ιδέες ενώ και ο λόγος σας αποκτά δύναμη-ισχύ, έτσι μπορείτε να επηρεάσετε μάζες.

Αιγόκερως: Ο Δίας από τους Διδύμους διευκολύνει την καθημερινότητα σας και την κάνει πιο ευχάριστη. Θα βιώσετε σημαντική πρόοδο και θετικές εξελίξεις σε εργασιακά ζητήματα ενώ και οι σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους θα βελτιωθούν σημαντικά. Επίλυση σε ένα πρόβλημα υγείας που σας απασχολεί. Εάν αναζητάτε νέα εργασία το διάστημα Μαίου-Ιουλίου 2024 είναι ιδιαίτερα τυχερό και μπορείτε να βρείτε νέα εργασία με καλύτερους οικονομικούς όρους. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται σημαντικά ή παίρνετε ένα μπόνους μέσα στο καλοκαίρι.

Υδροχόος: Ο Δίας στους Διδύμους αυξάνει την ενεργητικότητα, την εξωστρέφεια και το θάρρος σας. Απολαμβάνετε τα όμορφα πράγματα της ζωής ενώ είστε πιο αισιόδοξοι. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να επισημοποιήσετε την σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι έχετε σημαντικές ευκαιρίες για μία νέα γνωριμία που θα αλλάξει τη ζωή σας ριζικά. Σημαντικές εξελίξεις σε διαπροσωπικές-κοινωνικές και επαγγελματικές σχέσεις που σας αλλάζουν εκ του DNA. Ένας μεγάλος έρωτας, μία σχέση που έρχεται να σας αλλάξει την κοσμοθεωρία προ των πυλών.

Ιχθύες: Ο Δίας στους Διδύμους φέρνει ευχάριστες εξελίξεις και επέκταση όσον αφορά θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακίνητης περιουσίας. Μπορείτε να ανακαινίσετε τον χώρο σας, να μετακομίσετε ή να βιώσετε την ευτυχία μέσα στο σπίτι και με τα μέλη της οικογένειας σας. Δεν αποκλείεται να αποκτήσετε μία κληρονομιά ή να εκμεταλλευτείτε ένα ακίνητο προς όφελος σας. Θέματα εργασίας και καθημερινότητας μπορούν να διευκολυνθούν ένα εάν αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα υγείας δεν αποκλείεται να βρείτε την λύση μέσω ομοιοπαθητικής ή εναλλακτικής ιατρικής.