You are currently viewing Δίας στους Ιχθείς

Δίας στους Ιχθείς

Κριός: Ο Δίας στους Ιχθείς σας προστατεύει από δύσκολες συγκυρίες, κακοτοπιές και δυσμενείς καταστάσεις. Η παρουσία του στον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο λειτουργεί σαν φύλακας άγγελος με αποτέλεσμα να είστε προστατευμένοι από αντιξοότητες και δυσκολίες. Η ψυχολογία σας ανακάμπτει και αυτό σας ανακουφίζει. Εμπισυετείτε το ένστικτο σας, ακούστε την φωνή της συνείδησης σας και επενδύστε στην υλοποίηση των ονειρων σας. Ο Δίας στους Ιχθείς σας βοηθάει να κλείσετε κύκλους σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Ιδανικό διάστημα για να φροντίσετε το σώμα σας και να βρείτε λύση σε πιθανά προβλήματα υγείας. Ευνοικό διάστημα για να βελτιώσετε την ψυχολογία σας, να αρχίσετε ψυχοθεραπεία ή να εξυψώσετε το πνεύμα σας. Ευνοούνται δραστηριότητες που άπτονται της τέχνης. Η νέα θέση του Δία σας βοηθάει να δέιτε τη ζωή με περισσότερη αισιοδοξία και ελπίδα. 

Ταύρος: Ο Δίας στους Ιχθείς αυξάνει την κοινωνικότητα σας και σας βοηθάει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο κάνοντας σημαντικές γνωριμίες με ανθρώπους που θα συνδράμουν στην μελλοντική σας πρόοδο φέρνοντας έξυπνες και πρωτοποριακές ιδέες. Μπαίνετε σε μία περίοδο αφύπνισης όπου θα θέσετε νέους στόχους προς επεξεργασία και υλοποίηση. Βελτιώστε την δημόσια εικόνα σας, εκμεταλλευτείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διαφημίστε τις ικανότητες σας. Η ομαδική δράση ευνοείται και σίγουρα έχετε να αποκομίσετε πολλά δουλεύοντας συλλογικά παρά ατομικά. Ανακτάτε την αισιοδοξία σας και γίνεστε περισσότερο δημιουρικοί. Εμπιστευτείτε τα όνειρα σας και οραματιστείτε το μέλλον σας εργαζόμενοι σκληρά και συνετά. Οικονομικά ασφαλώς θα έχετε κάποια ενίσχυση ή μικρή βοήθεια καθώς ο κυβερνήτης των οικονομικών σας, σας στηρίζει. 

Δίδυμοι: Ο Δίας στους Ιχθείς σας βοηθάει να αναδείξετε τις ικανότητες σας στον επαγγελματικό χώρο κάτι που μπορεί να σημάνει μία προαγωγή ή μια αναβάθμιση. Δεν αποκλείεται να έχετε μία νέα επαγγελματική πρόταση και να βρεθείτε σε δίλημμα για το ποια δουλειά θα πρέπει να επιλέξετε. Φροντίστε να συγκεντρώσετε την κατάλληλη πληροφόριση ώστε να πάρετε την σωστή απόφαση. Πιθανή μία αναβάθμιση στην εργασία ή η ανάληψη ενός επιχειρηματικού πρότζεκτ. Δέχεστε εύνοια από ανωτέρους και μπαίνετε σε μία περίοδο όπου μπορείτε να κατακτήσετε έναν τίτλο που θα σας καταξιώσει. Εάν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες έχετε να αναμένετε αύξηση του πελατολογίου σας. Πολλοί από εσάς που απασχολείστε με σύμβαση εργασίας ή ακολουθείτε τη σχέση εργοδότη-εργαζομένου να αυτονομηθείτε ορμώντας στο ελεύθερο επάγγελμα. 

Καρκίνος: Ο Δίας στους Ιχθείς εξαίρει τον αισιόδοξο χαρακτήρα σας, τονώνει την εξωστρέφεια σας και σας βοηθάει να κατακτήσετε προσωπικούς στόχους και επαγγελματικές φιλοδοξίες. Ιδανικό διάστημα για να αρχίσετε μία νέα εκπαίδευση ή μετεκπαίδευση ή να ενισχύσετε τη γνώση σας αποκτώντας μια πιο σφαιρική εικόνα επί της δουλειάς σας. Ευνοούνται οι επαφές με το εξωτερικό και αναμένονται κέρδη μέσα από διαπραγματεύσεις και μεγάλα ταξίδια στο εξωτερικό. Πιθανώς να εργαστείτε μέσα σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον με πολλές και ποικοίλες κουλτούρες ανθρώπων. Η αισθηματική σας ζωή βελτιώνεται σημαντικά και έχετε ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε μία νέα γνωριμία που θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον νοητικά. Εργασιακά αναμένονται σημαντικές ευκαιρίες, σωστό timing κάτι που σας βοηθάει να ανακτήσετε έδαφος και να σας εκτιμήσουν περισσότερο. 

Λέων: Ο Δίας στους Ιχθείς βοηθάει να οργανώσετε καλύτερα και με περισσότερη μαεστρία τον οικονομικό σας τομέα. Τώρα μπορείτε να διαπραγματευτείτε πιθανές οφειλές και οικονομικές υποχρεώσεις πετυχαίνοντας καλύτερους όρους αποπληρωμής. Ευνοούνται οι οικονομικές συμφωνίες και οι ρυθμίσεις πάνω σε ζητήματα οφειλών και δανείων. Η περίοδος μιλάει για την εύρεση δεύτερης πηγής εισοδήματος ή για την βελτίωση των οικονομικών του/της συντρόφου σας. Πιθανώς να δεχτείτε μία οικονομική χορηγία ή κληρονομιά. Ενισχύεται η διαίσθηση σας και η ψυχολογία σας βελτιώνεται σημαντικά. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, μιας και δεν θα σας διαψεύσει. Βελτιώνεται αισθητά η ερωτική σας ζωή και οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση ενός απογόνου μπορείτε να έχετε την ευχάριστη είδηση. Για τους δεσμευμένους η νέα θέση του Δία δείχνει μεγαλύτερη ανάγκη για ιδιωτικότητα με το ταίρι σας. 

Παρθένος: Ο Δίας στους Ιχθείς φέρνει αέρα ανανέωσης σε σχέσεις και συνεργασίες. Το διάστημα είναι ιδανικό, ειδικότερα για εσάς τους Παρθένους του Αυγούστου ώστε να δημιουργήσετε νέες επαγγελματικές συνεργασίες. Εύνοια δέχεστε και στην αισθηματική σας ζωή καθώς θα γνωρίσετε ένα καινούργιο άτομο που θα σας ελκύσει. Θα νιώσετε κολακευμένοι και γοητευμένοι από τον τρόπο σκέψης και την φιλοσοφία του. Σχέσεις και συνεργασίες είναι ο τομέας που δέχεστε σημαντική εύνοια. Ανανέωση του κοινωνικού σας κύκλου και δικτύωση. Οι δεσμευμένοι μπαίνετε στην διαδικασία επισημοποίησης ενώ οι αδέσμευτοι έχετε όλες τις ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Πιθανώς να έχετε σημαντικές εξελίξεις όσον αφορά τον τομέα σπίτι, οικογένεια, ενδοοικογενειακές σχέσεις. Προβλήματα που αφορούν το σπίτι επιλύονται. 

Ζυγός: Ο Δίας στους Ιχθείς κάνει την καθημερινότητα σας περισσότερο ευχάριστη και σας διευκολύνει σε ζητήματα πρακτικά και εργασιακά. Δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια αλλαγή στις συνεργασίες σας και να δουλέψετε με άλλους ανθρώπους, κάτι που θα σας κάνει περισσότερο παραγωγικούς και αποδοτικούς. Οι εκτός εργατικού δυναμικού εκμεταλλευτείτε αυτήν την διέλευση και το διάστημα έως τα τέλη Ιουλίου καθώς δέχεστε θετικές επιρροές. Οι σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες βελτιώνονται, κάτι που σας ανακουφίζει από κόντρες και συγκρούσεις. Φροντίστε για την υγεία σας και το σώμα σας. Η νέα θέση του Δία σας καλεί να αλλάξετε τρόπο επικοινωνίας αλλά και το πως συνδιαλλέγεστε με τους γύρω σας. Εργασιακές ευκαιρίες, οι εκτός εργατικού δυναμικού μπορείτε να βρείτε δουλειά ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα έχετε αύξηση στο εισόδημα σας. 

Σκορπιός: Οι πλέον ευνοημένοι καθώς ο Δίας τονίζει την αισιοδοξία και την δημιουργικότητα σας. Θέτετε καινούργιους επαγγελματικούς στόχους, γίνεστε πιο ριψοκίνδυνοι και τολμηροί κάτι που μπορεί να σας οδηγήσει στην επίτευξη ενός φιλόδοξου επαγγελματικού σχεδίου. Ιδιαίτερα ευνοημένοι σε επίπεδο αισθηματικό. Οι δεσμευμένοι θα δημιουργήσετε ένα πιο χαρούμενο κλίμα στη σχέση σας ενώ οι αδέσμευτοι έχετε τις ευκαιρίες για ενθουσιώδεις γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε μελλοντικά. Οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση ενός απογόνου μπορείτε να έχετε τα χαρούμενα νέα της έλευσης του απογόνου. Οικονομικά πρέπει να επωφεληθείτε της διέλευσης αυτής καθώς αναμένονται κέρδη. Φροντίστε να αποταμιεύσετε γιατί το φθινόπωρο θα είναι πιο πιεστικό. 

Τοξότης: Ο κυβερνήτης σας, ο Δίας στους Ιχθείς ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την πίστη στις ικανότητες σας. Η νέα θέση βοηθάει στο να νιώσετε σαν στο σπίτι σας μέσα σε έναν χώρο είτε αυτός είναι ένα νέο εργασιακό περιβάλλον είτε μία νέα παρέα. Ευνοούνται ζητήματα αγοραπωλησίας ακινήτων και διευθετήσεων περιουσίας ενώ δεν αποκλείεται να έχετε κέρδη από κληρονομιές. Τονίζεται η ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα σας και έχετε την ανάγκη από δημιουργία πιο στενών ή προσωπικών σχέσεων. Ασχοληθείτε με το σπίτι και την αναδιαμόρφωση του χώρου σας. Πιθανή μία μετακόμιση. Βελτίωση των ενδοοικογενειακών σχέσεων. Οι σχέσεις σας φαίνεται να ανανεώνονται και να διευρύνεται ο κοινωνικός σας κύκλος. 

Αιγόκερως: Έμφαση στην επικοινωνία, περισσότερη εξωστρέφεοα και δικτύωση υπόσχεται η νέα θέση του Δία. Τονίζεται το επικοινωνιακό σας κομμάτι και κερδίζετε δια του λόγου και της πειθούς σας. Οι σχέσεις με αδέλφια και στενούς συγγενείς έρχονται στο προσκήνιο και δέχονται βελτίωση ή έχετε να περιμένετε ευχάριστες ειδήσεις από αυτούς τους τομείς. Αλλαγή μεταφορικού μέσου και συνεχείς διαπραγματεύσεις. Κέρδη έχετε να αναμένετε από εμπορικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις ή μέσα από ταξίδια και μετακινήσεις. Φροντίστε να ελέγξετε την παρόρμηση στον λόγο σας και μην είστε υπερβολικοί στα λόγια. Ιδανικό διάστημα για να ενισχύσετε το βιογραφικό σας και να διαφημίσετε τις ικανότητες-δεξιότητες σας. Πιθανώς να χρειαστεί να ταξιδέψετε για λόγους επαγγελματικούς. 

Υδροχόος: Ο Δίας στους Ιχθείς φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα και σας βοηθάει σημαντικά ώστε να ανακάμψετε εισοδηματικά. Πιθανή εύρεση μίας δευτερεύουσας πηγής εισοδήματος που θα ενισχύσει την εισοδηματική σας δυναμικότητα. Διαπραγματευτείτε τα του μισθού, ζητήστε μία αύξηση στις αποδοχές σας. Μπαίνετε σε μία περίοδο σταθεροποίησης κάποιων ευκαιριών που προέκυψαν από τον περασμένο Δεκέμβριο. Χρειάζεται να είστε συνετοί, εγκρατείς, μεθοδικοί και να μην κάνετε κατάχρηση του παράγοντα της τύχης. Βρίσκετε συμμάχους σε ανθρώπους που φέρετε παρόμοιες ιδέες, αξίες, αντιλήψεις. Παρόλες τις ευθύνες, τις υποχρεώσεις και τις δεσμεύσεις που σας εγκλωβίζουν έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε τα σχέδια σας και τις φιλοδοξίες σας. 

Ιχθείς: Ο Δίας στο ζώδιο σας! Ο παράγοντας της τύχης αυξάνεται σημαντικά έτσι μπορείτε να δείτε σημαντική βελτίωση στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή. Μία νέα επαγγελματική πρόταση, μία νέα συνεργασία αλλά και διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου φέρνουν αισιοδοξία και ικανοποίηση. Οι δεσμευμένοι μπορεί να πάρετε την απόφαση να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας ή να επισημοποιήσετε την σχέση σας. Οι αδέσμευτοι έχετε να αναμένετε σημαντικές ευκαιρίες και γνωριμίες. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας και φέρνουν αέρα ανανέωσης και φρεσκάδα. Σε κάθε περίπτωση οι κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται και έχετε να αναμένετε κέρδη από συνεργασίες και συναναστροφές. Επαγγελματικά αναμένονται επιτυχίες, αναγνώριση και άνοδος, κάτι που σας δίνει ασφάλεια και σας βοηθάει να γίνετε ακόμα πιο παραγωγικοί. Ο Φεβρουάριος και ο Απρίλιος είναι δύο εξαιρετικοί μήνες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μία νέα, ιδανική ερωτική γνωριμία φαίνεται να ξεκινάει. 

Διευλεύσεις από πλανήτες

Δίας σύνοδος Ήλιος: Για όσους έχετε γενέθλιο Ήλιο στους Ιχθείς και συγκεκριμένα στις πρώτες πέντε μοίρες του ζωδίου η είσοδος του Δία στους Ιχθείς σημαίνει μία περίοδο αισιοδοξίας, επέκτασης, εξωστρέφειας και ευκαιριών. Αναμένονται επαγγελματικές ευκαιρίες και προτάσεις ή ενδέχεται να πραγματοποιήσετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία ερωτικού περιεχομένου. Τονίζεται η αυτοπεποίθηση σας. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε στην υπερβολή και σε κακές ή λανθασμένες εκτιμήσεις. 

Δίας σύνοδος Σελήνη: Για όσους έχετε γενέθλια Σελήνη στους Ιχθείς και συγκεκριμένα στιςπρώτες πέντε μοίρες του ζωδίου η διέλευση του Δία σημαίνει την ψυχική σας ανάταση και ανανέωση. Αναμένονται καλύτερες ημέρες για την ψυχική σας υγεία και περισσότερη συναισθηματική αρμονία. Πιθανές λύσεις σε προβλήματα σπιτιού, οικογένειας ή ακίνητης περιουσίας. Πιθανώς να κάνετε μία ανακαίνιση ή να μετακομίσετε. Δεν αποκλείεται η απόκτηση απογόνου και θετικές ειδήσεις από τα παιδιά σας. 

Δίας σύνοδος Ερμής: Για όσους έχετε γενέθλιο Ερμή στους Ιχθείς και συγκεκριμένα στις πρώτες μοίρες του ζωδίου η είσοδος του Δία στο ζώδιο που βρίσκεται ο Ερμής σας υπόσχεται διανοητική διαύγεια και καθαρότητα. Αναμένονται επιτυχίες σε θέματα εκπαίδευσης, μετεκπαίδευσης και σε πνευματικές εργασίες. Ιδανικό διάστημα για να πάρετε το πτυχίο σας ή να αποκτήσετε-κατακτήσετε έναν τίτλο. Ευνοούνται οι εμπορικές συμφωνίες, οι διαπραγματεύσεις και η επικοινωνία. Ιδανική στιγμή για αγορά νέου οχήματος. Αισιόδοξος τρόπος σκέψης. 

Δίας σύνοδος Αφροδίτη: Για όσους έχετε γενέθλια Αφροδίτη στους Ιχθείς και συγκεκριμένα στις πρώτες μοίρες η διέλευση του Δία από το ζώδιο φέρνει συναισθηματική ανανέωση, αισιοδοξία και ευκαιρίες στον έρωτα, τις σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή. Οι αδέσμευτοι μπορείτε και έχετε την εύνοια του πλανήτη για να πραγματοποιήσετε μία νέα γνωριμία. Οι δεσμευμένοι μπορεί να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα γνωριμία σας. Προβλέπεται οικονομική πρόοδος και έσοδα. 

Δίας σύνοδος Άρης: Για όσους έχετε γενέθλιο Άρη στους Ιχθείς και συγκεκριμένα στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου η διέλευση του Δία σας οπλίζει με θάρρος, δυναμισμό, μαχητικότητα και σας βοηθάει να πάρετε πρωτοβουλίες. Η δράση, η λίμπιντο και η αποφασιστικότητα σας τονίζονται ιδιαιτέρως. Η όψη ευνοεί την λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων και δραστηριοτήτων. Επιπλέον, η όψη τονίζει την σεξουαλικότητα και οδηγεί σε σαρκικές απολαύσεις. 

Δίας σύνοδος Δίας: Είναι η στιγμή της επιστροφής του Δία, η οποία λαμβάνει χώρα μία φορά στα δώδεκα έτη και συμβολίζει την απαρχή και την έναρξη ενός νέου, δωδεκαετή κύκλου ευκαιριών, επέκτασης και προόδου. Αναμένονται επαγγελματικές ευκαιρίες, προτάσεις και ο παράγοντας της τύχης αυξάνεται κατακόρυφα. Σίγουρα, είναι σημαντικό να υπολογίσουμε και τον οίκο, τομέα που θα λάβε χώρα η επιστροφή Δία. 

Δίας σύνοδος Κρόνος: Για όσους έχετε γενέθλιο Κρόνο στους Ιχθείς, η είσοδος του Δία στο ίδιο ζώδιο σας κάνει περισσότερο ευέλικτους, συμπονετικούς με περισσότερο ελαστικά πρότυπα συμπεριφοράς.Η όψη σημαίνει επαγγελματικές ευκαιρίες, σταθερότητα και σας ωθεί να αφιερώσετε χρόνο στην επαγγελματική σας επιτυχία-σταδιοδρομία. 

Δίας σύνοδος Ουρανός: Για τους νέους και τα παιδιά που έχουν γενέθλιο Ουρανό στους Ιχθείς η όψη σημαίνει ξαφνικές ευκαιρίες, πρόοδο, επιτυχία και ανανέωση. Είναι η όψη των μεγάλων αλλαγών. Λόγω της αργής πορείας του πλανήτη Ουρανού η όψη επηρεάζει ένα μικρό ποσοστό των ανθρώπων και πιο πολύ απαντάται σε νεαρές ηλικίες. 

Δίας σύνοδος Ποσειδώνας: Η όψη απαντάται σε ένα πολύ μικρό ποσοστό των πιο νεαρών ηλικιών λόγω της αργής πορείας-κίνησης του Ποσειδώνα. Η όψη ευνοεί την τέχνη, τον ιδεαλισμό και τις καλλιτεχνικές ενασχολήσεις. Μάλιστα, Δίας και Ποσειδώνας σε αυτό το διάστημα, έως τις 28/7/21 βρίσκονται στο ζώδιο των Ιχθύων. Η εποχή της τέχνης και των υψηλών ιδανικών. 

Δίας σύνοδος Πλούτωνας: Η όψη δεν απαντάται στα ωροσκόπια καθώς ο Πλούτωνας βρίσκεται σε προηγούμενο ζώδιο, στον Αογόκερω. 

Δίας σύνοδος Βορειος Δεσμός της Σελήνης: Η διέλευση φέρνει πρόοδο, εξέλιξη και μας οδηγεί σε ένα μονοπάτι ευκαιριών στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Μία νέα επαγγελματική συνεργασία, ένας γάμος, μία νέα γνωριμία έρχονται να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή μας.