You are currently viewing ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ – ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Κριός: Νέα δεδομένα στην οικονομική σας ζωή φέρνει η έκλειψη ηλίου στον Ταύρο. Πιθανά σενάρια; Ένας κύκλος διαπραγματεύσεων του μισθού και των αποδοχών σας στην ήδη υπάρχουσα εργασία. Πιθανώς να δεχτείτε μία νέα οικονομική-επαγγελματική προσφορά που θα ενισχύσει το εισόδημα σας. Δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να εκμεταλλευτεί ακίνητα και γη εκμισθώντας τα και αυξάνοντας τις προσόδους σας. Αλλάζει η σχέση σας με το χρήμα αλλά και ο τρόπος που διαχειρίζεστε τους πόρους. Η νέα σελήνη φέρνει εξελίξεις και γεγονότα στα οικονομικά σας και σίγουρα μπορείτε να ποντάρετε σε πράγματα που ούτε καν φανταζόσασταν. Αλλάζουν οι αξίες σας, οι σταθερές σας και δομείτε με διαφορετικό τρόπο τις σχέσεις σας. Πολλές φορές μπορεί να υπάρχει και ένα παρασκήνιο που λειτουργεί θετικά για εσάς αυτήν την εποχή. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, ακολουθήστε τις επιταγές της καρδιάς σας και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι. Από τη φύση σας είστε άνθρωποι παθιασμένοι μόνο που πλέον το πάθος και η παρόρμηση σας είναι ελεγχόμενα με αποτέλεσμα να είστε πιο σωστοί σε θέματα διαχείρισης κρίσεων. Επαγγελματικά είστε αρκετά προστατευμένοι και χτίζετε τα πάντα σε γερά θεμέλια.

Ταύρος: Η έκλειψη ηλίου επηρεάζει τον τομέα σχέσεις, συνεργασίες και προσωπική ζωή. Το μόνο σίγουρο με αυτό το φεγγάρι είναι οι αλλαγές. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε συνεργάτες στον επαγγελματικό χώρο ενώ και η καθημερινότητα σας μπαίνει σε νέα τροχιά. Μπαίνετε σε μία περίοδο ρευστότητας και αλλαγών σε επίπεδο σχέσεων-συνεργασιών. Εάν υπήρχαν παράπονα στον επαγγελματικό χώρο, έρχονται στην επιφάνεια και οι σχέσεις περνάνε κρίση. Ωστόσο, έχετε το κοκκαλάκι της νυχτερίδας καθώς οι σχέσεις έχουν ατροφήσει και η ανανέωση είναι η μόνη λύση. Μπορούν να προκύψουν νέες συνεργασίες και να σας δωθεί η ευκαιρία να αναδείξετε την προσωπικότητα σας και τις ικανότητες σας. Όσον αφορά τις προσωπικές σχέσεις υπάρχει μία διάθεση για νέες γνωριμίες ενώ οι νέοι άνθρωποι που μπαίνουν στη ζωή σας φέρνουν πρόοδο, θετικές προδιαγραφές και ανανέωση. Πιθανά σενάρια; Ένας κεραυνοβόλος έρωτας και μια συναρπαστική γνωριμία. Δέχεστε εύνοια μέσα από ομαδικές δρστηριότητες και τη συλλογική δράση. Περίοδος όπυ θέτετε καινούριους στόχους και αφυπνίζεστε, κοιτάτε το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα. Η κοινωνική σας ζωή περνάει μέσα από ζυμώσεις και αλλάζετε παρέες ενώ και φιλικά πρόσωπα σας στηρίζουν. Η εποχή που οι εμπνεύσεις σας και οι ιδεολογίες σας κερδίζουν σε απήχηση στο κοινωνικό σύνολο. Η κοινωνική σας ζωή στα καλύτερα της. Ευνοούνται επαφές και συζητήσεις με το εξωτερικό και νέα επαγγελματικά εγχειρήματα.

Δίδυμοι: Με την έκλειψη ηλίου στον Ταύρο επίκεινται αλλαγές στα εργασιακά και την καθημερινότητα σας ενώ μπαίνετε και σε μία περίοδο προετοιμασίας-προεργασίας που μοιάζει να ετοιμάζετε κάτι μεγαλεπήβολο. Η εποχή είναι ιδιαίτερη καθώς γεμίζετε με εμπνεύσεις και αναλαμπές που λίγο αργότερα θα φέρουν σημαντικές ευκαιρίες προόδου και ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο ζωής. Η συμμετοχή του Άρη από το ζενίθ του ωροσκοπίου σας εκτοξεύει τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες στα ύψη. Κινητοποιώντας τη διαίσθηση σας και επιστρατεύοντας τα τερτίπια της τεχνοκρατικής φύσης σας μπορείτε να μεγαλουργήσετε επαγγελματικά. Φυσικά, οι ημέρες κοντά στη νέα σελήνη κρύβουν έντονη κυκλοθυμία, ρευστότητα, αδυναμία συγκέντρωσης και άγχος ή στρες. Πιθανή δυσκολία στον ύπνο. Αλλάξτε τρόπο διατροφής, αθληθείτε και προσθέστε την άσκηση στο πρόγραμμα σας. Οικονομικά αναμένονται πολύ θετικές προδιαγραφές, ενίσχυση εσόδων, έσοδα από χορηγίες και μπόνους. Οι τομείς των οικονομικών και των επαγγελματικών εκτοξεύονται, είναι πολλά υποσχόμενοι. Αυτό που αλλάζει ωστόσο, είναι η «Πίστη» στον εαυτό σας και τις ικανότητες σας.

Καρκίνος: Η έκλειψη ηλίου στον Ταύρο σας κινητοπιεί, ενισχύει την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας. Θέτετε νέους στόχους που υπόσχονται ένα καλύτερο βιοτικό επίπεδο ζωής στο εγγύς μέλλον. Επαγγελματικά αναμένονται επιτυχίες, πιθανώς να σας γίνει μία νέα και επικερδής πρόταση-προσφορά ενώ δεν αποκλείεται να εξελιχθείτε και στην τρέχουσα εργασία σας. Φιλικά πρόσωπα σας στηρίζουν, ενώ και ο κοινωνικός σας κύκλος διευρύνεται καθώς γνωρίζετε νέα άτομα που σας βοηθάνε να αλλάξετε τρόπο σκέψης, ιδεολογία και πεποιθήσεις. Εάν αναζητάτε εργασία το διάστημα προσφέρεται, εάν αναζητάτε διέξοδο στο εξωτερικό οι ημέρες και η εποχή γενικότερα είναι πολλά υποσχόμενες. Η αισθηματική σας ζωή στα καλύτερα της, οι δεσμευμένοι απολαμβάνετε την «ευλογία» μιας ιδιαίτερα τρυφερής σχέσης ενώ οι αδέσμευτοι βγαίνετε στο παιχνίδι της διεκδίκησης του έρωτα. Για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο προβλέπεται μία νέα γνωριμία, η οποία λειτουργελι σαν θησαυροφυλάκειο, η γνωριμία με αυτόν τον άνθρωπο υπόσχεται πλούτη, υλικά και αισθηματικά καθώς θα σας μεταμορφώσει και θα γνωρίσετε άλλες πτυχές του εαυτού σας.

Λέων: Έκλειψη ηλίου και νέα σελήνη στον Ταύρο, στο πιο ψηλό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αναμένονται σημαντικές αλλαγές στην καριέρα και τα επαγγελματικά σας. Τι σημαίνει αυτό; Αλλαγή δουλειάς, εργοδότη ή και πόστου-αντικειμένου. Η συμμετοχή του Ουρανού σας κάνει τολμηρούς, γενναίους ώστε να ρισκάρετε και να γυρίσει η τύχη σας. Ωστόσο, προκλήσεις και δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε παρόλα αυτά όμως η διάθεση σας για ριζικές αλλαγές σας κυριεύει. Αισθηματικά διανύετε μία ιδιαίτερα ρομαντική περίοδο, γνωρίζετε άλλες πτυχές της προσωπικότητας σας, πιο ανθρώπινες, πιο ευαίσθητες ωστόσο ένα είναι το αίτημα σας «ελευθερία». Οικονομικά αναμένονται μία αύξηση, μία προαγωγή οικονομική ή θα βρείτε μια δουλειά με υψηλότερες απολαβές. Λέτε ναι στην οικονομική διαχείριση περιουσίας ακίνητης και γης. Για τους γεννημένους στο τέλος του 3ου δεκαημέρου προβλέπεται μία σχέση θησαυρός, καθώς θα γνωρίσετε ένα άτομο με δύναμη και εξουσία που μπορεί να συσχετιστείτε με τα εργασιακά σας ή να προέρχεται από τον χώρο της δουλειάς σας. Αλλάζει η καθημερινότητα σας και τα εργασιακά σας, οι φιλοδοξίες σας χτυπάνε κόκκινο! Όλα μα όλα για το χρήμα και την καριέρα!

Παρθένος: Η έκλειψη ηλίου σας βοηθάει να αλλάξετε τρόπο σκέψης, ιδεολογία,απόψεις, πεποιθήσεις. Κερδίζετε σε πειθώ και αυτό μόνο θετικά οφέλη μπορεί να φέρει για την μελλοντική σας εξέλιξη και τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ευνοούνται ζητήματα ευρέσεως εργασίας τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό. Μπορείτε να εγκαινιάσετε έναν νέο κύκλο σπουδών και να διευρύνετε το γνωστικό σας αντικείμενο. Σχέσεις και συνεργασίες κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις, αναμένονται ανακατατάξεις στον κοινωνικό σας κύκλο. Οι εντάσεις παρόλα αυτά δεν λείπουν, ωστόσο εάν μειώσετε τον εγωισμό θα έχετε μόνο πολλαπλά οφέλη ως προς τη διαχείριση κρίσεων στις σχέσεις σας. Οι γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου μπορείτε να βιώσετε έναν σημαντικό έρωτα που θα αλλάξει τα συναισθήματα σας αλλά και στο πως τα επικοινωνείτε ή τα εκφράζεστε. Επαγγελματικά-επιχειρηματικά εγχειρήματα φαίνονται να αποδίδουν και αυτό σας αποζημειώνει ακόμα και υλικά. Οι ενδιεφερόμενοι για την απόκτηση ενός απογόνου διανύετε ένα τυχερό διάστημα.

Ζυγός: Η έκλειψη ηλίου λαμβάνει χώρα στα οικονομικά σας και δει στα οικονομικά που σχετίζονται με το δημόσιο, την εφορία ή τρίτους. Μπορεί το διάστημα μέχρι τα τέλη μαίου να έχει περισσότερα έξοδα και δαπάνες ωστόσο μπαίνετε σε μία περίοδο σημαντικής οικονομικής αναδιάρθρωσης. Τώρα, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ακίνητα και τη γη έτσι ώστε να αυξήσετε την πρόσοδο σας ή το συνολικό εισόδημα. Αλλάζει ο τρόπος που διαχειρίζεστε το χρήμα αλλά και η σχέση σας με τα υλικά αγαθά. Εργασιακά καλείστε σε κάποιες αλλαγές και σε αναδιάρθρωση ωστόσο όλα αυτά αποσκοπούν στην καλύτερη καθημερινότητα και στο να την εκσυγχρονίσουν. Η καθημερινότητα σας είναι γεμάτη και απαιτητική ωστόσο με ψυχριαμία και σωστές κινήσεις μπορείτε να κερδίσετε ένα καλύτερο αύριο. Εσείς οι Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να κερδίσετε μέσα από αγοραπωλησίες ακινήτων αλλά και μέσα από εκμετάλλευση ακινήτων. Ασχοληθείτε με τα του οίκου σας, γιατί εκεί κρύβεται ο πλούτος για εσάς. Οι σχέσεις σας με την οικογένεια σας είναι ένα είδος πλούτου, κάτι που σας κρατάει στη ζωή και πολλές φορές σας δίνει δύναμη να ανταποκριθείτε στην καθημερινότητα σας.

Σκορπιός: Απέναντι η έκλειψη ηλίου. Περίοδος ρευστότητας και σημαντικών αλλαγών σε σχέσεις, συνεργασίες αλλά και την αισθηματική σας ζωή. Η συμμετοχή του Ουρανού στο φαινόμενο μπορεί να σας κάνει τολμηρούς αλλά και απρόβλεπτους. Υπάρχου δεσμά σε σχέσεις που θέλετε να διαλύσετε με αποτέλεσμα να υπάρξουν ξαφνικοί χωρισμοί και αποχωρισμοί ενώ από την άλλη θα γνωρίσετε νέους ανθρώπους που θα φέρουν ανανέωση στην προσωπική σας ζωή. Η φιλική συμμετοχή του Άρη στο φαινόμενο χαρίζει δυναμισμό και μαχητικότητα ώστε να κυνηγήσετε τις αλλαγές που θέλετε. Η ειδοποιός διαφορά; Οι αλλαγές έρχονται από μόνες τους, αβίαστα τόσο σε επίπεδο επιχειρηματικό όσο και επίπεδο έρωτα. Οι ενδιαφερόμενοι για έναν απόγονο σίγουρα θα έχετε ένα χαρμόσυνο μήνυμα. Ο έρωτας, το φλερτ και οι διασκεδάσεις σας συνεπαίρνουν. Νέες ερωτικές ιστορίες αλλά και ανανέωση στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Οι γεννημένοι στο τέλος του 3ου δεκαημέρου απολαμβάνετε τις κοινωνικές σας επαφές, ο λόγος σας γοητεύει και αυτό σας κάνει να βιώνετε πρωτόγνωρα συναισθήματα ως προς τις προσωπικές σας επικοινωνίες και επαφές-διεπαφές.

Τοξότης: Η έκλειψη ηλίου στον Ταύρο φέρνει αλλαγές, εξελίξεις, γεγονότα και ανακατατάξεις στον εργασιακό χώρο, τις σχέσεις με συνεργάτες αλλά και την καθημερινότητα σας. Τι σημαίνουν όλα αυτά; Αλλαγή πόστου στην εργασία, αλλαγή τμήματος και συνεργατών. Πιθανώς να θελήσετε να αλλάξετε εργοδότη ή συνεργάτες γιατί νιώθετε πως έχει κορεστεί και βαλτώσει η καθημερινότητα σας. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο που εργάζεστε και να εκσυγχρονιστείτε. Μπαίνετε σε μία περίοδο με έντονη ρευστότητα στην καθημερινότητα σας. Πολλοί θα αλλάξετε εμφάνιση, λουκ, ή θα αποφασίσετε να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες. Ιδανική εποχή για να προσθέσετε μία δραστηριότητα στη ζωή σας. Η οικογένεια μπορεί να είναι πηγή έντασης αλλά απο εκεί αντλείτε την κινητοποίηση για να οπλιστείτε με αλλαγές στην καθημερινότητα σας. Η οικογένεια λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας στην σκληρότητα των ημερών. Το εξάγωνο Δία-Πλούτωνα μιλάει για πλούτη, κέρδη υλικά και οικονομικές απολαβές, αύξηση της περιουσίας σας αλλά και κέρδη μέσα από την ενασχόληση με εκμισθώσεις γης ακινήτων και κινητών. Αλλάζουν οι αξίες σας και δομείτε τις σχέσεις σας σε ένα διαφορετικό πλαίσιο. Θέτετε υψηλά τον πήχη και μπορεί να νιώθετε ανώτεροι απέναντι σε άλλους. Προσέξτε την κατάχρηση δύναμης.

Αιγόκερως: Η έκλειψη ηλίου στον Ταύρο σημαίνει σημαντικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Περίοδος έντονης ρευστότητας, ζυμώσεων και ριζικής αναδιάρθρωσης. Εάν διατηρείτε μία σχέση δεν αποκλείεται να περάσει μία κρίση και δεν μοιάζει διόλου απίθανος ο χωρισμός. Ωστόσο, υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για νέες, συναρπαστικές γνωριμίες με άτομα που θα σας συνεπάρουν. Νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες και νέες γνωριμίες στο μενού της έκλειψης και σε όλη τη διάρκεια του Μαίου. Η δημοτικότητα και η εξωστρέφεια σας ενισχύονται με αποτέλεσμα να επιθυμείτε τις διασκεδάσεις. Τονίζεται η επιχειρηματική δραστηριότητα και η διάθεση σας να πειραματιστείτε επαγγελματικά και να τολμήσετε νέα πράγματα. Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες και ικανότητες είναι ιδιαίτερα τονισμένες κάτι που σας βοηθάει σε επίπεδο διαπραγματεύσεων και συνδιαλλαγών. Μπορεί να έχετε κέρδη μέσα από ταξίδια, επαφές, συζητήσεις και μετακινήσεις. Επιπρόσθετα, για εσάς του τρίτου δεκαημέρου, με γενέθλια κοντά στις 17-18-19 Ιανουαρίου κρύβονται πολύ θετικές εξελίξεις όσον αφορά τον τομέα σχέσεις-συνεργασίες & έρωτας. Οι γνωριμίες σας με ισχυρούς ανθρώπους μπορούν να αποτελέσουν εφαλτήριο μιας νέας ζωής, δημιουργικών επιχειρηματικών πλάνων και σχεδίων. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου έχετε κέρδη, οφέλη και πλούτη μές συνεργασιών αλλά και της καλής εικόνας που έχετε οι ίδιοι για τον εαυτό σας.

Υδροχόος: Η έκλειψη ηλίου στον Ταύρο ανοίγει έναν κύκλο αλλαγών και σημαντικών εξελίξεων σε ζητήματα σπιτιού, ακίνητης περιουσίας, αγοραπωλησιών ακινήτων αλλά και εκμετάλλευσης ακινήτων ή γης. Πολλοί μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε τόπο διαμονής ή και σπίτι, ενώ άλλοι θα χρειαστεί να μετακομίσετε. Σε κάθε περίπτωση αναμένονται σημαντικές εξελίξεις σε ζητήματα σπιτιού και οικογειας αλλά και στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Επιπλέον, η έκλειψη φέρνει σημαντικές αλλαγές σε ζητήματα καριέρας και επαγγελματικά. Τι σημαίνει αυτό; Αλλαγή εργοδότη, αλλαγή συνεργατών ή πόστου. Πολύ πιθανόν να σας γίνει μία νέα επαγγελματική προσφορά με καλύτερες οικονομικές απολαβές, κάτι που θα ενισχύσει το εισόδημα σας. Οι γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου έχετε να περιμένετε θετικές εξελίξεις στα εργασιακά σας, ενώ η εδραίωση θεωρείται δεδομένη. Μπορείτε να έχετε κέρδη και οφέλη από την καθημερινότητα και τα εργασιακά σας.

Ιχθείς: Η έκλειψη ηλίου στον Ταύρο σας βάζει σε μία διαδικασία να αλλάξετε τρόπο σκέψης, έκφρασης, επικοινωνίας και αυτοέκφρασης. Αλλάζει ο τρόπος που επικοινωνείτε, που εκφράζεστε και αυτό σας βοηθάει να κερδίσετε σε επίπεδο εμπορικών διαπραγματεύσεων-συμφωνιών. Εάν ασχολείστε με το εμπόριο, τις εκδόσεις, τη συγγραφή, τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία μπορείτε να περιμένετε κέρδη. Μπορείτε να ενισχύσετε το βιογραφικό σας και τις ικανότητες σας με σεμινάρια και σπουδές έτσι ώστε να αποκτήσετε συγκριτικό πλεονέκτημα. Κέρδη και οφέλη προβλέπονται μέσα από ταξίδια και μετακινήσεις. Ο Άρης από το ζώδιο σας σε θετικές όψεις με την έκλειψη δίνει ώθηση στα σχέδια και τη δράση σας, κάτι που σας βοηθάει να κάνετε νέα εγχειρήματα σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Εάν διατηρείτε μία σχέση συμβατικά, τότε με την έκλειψη αυτή σας δίνεται η δυνατότητα να βάλετε ένα τέλος. Η προσωπική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο και μπορεί να σημάνει το κλείσιμο κάποιων καταστάσεων και την απαρχή ενός νέου κύκλου γνωριμιών-σχέσεων-συνεργασιών. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαημέρο Ιχθείς έχετε να κάνετε με την εκπλήρωση ενός φιλόδοξου και μακροπρόθεσμου σχεδίου ζωής, η επιυχία θεωρείται δεδομένη. Στο πλευρό σας βρίσκετε ισχυρούς συμμάχους και αντιστέκεστε στα δύσκολα. Σχέσεις, συνεργασίες, ερωτική ζωή σε πλήρη ανανέωση.