You are currently viewing ΕΡΩΤΟΣΚΟΠΙΟ 2022 – ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΡΩΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ

ΕΡΩΤΟΣΚΟΠΙΟ 2022 – ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΡΩΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ

Κριός-Σκορπιός: Ένας τυχερός συνδυασμός για το 2022. Ο Κριός μέσα στη νέα χρονιά μπαίνει σε μία διαδικασία καινούργιων σχέσεων και γνωριμιών. Ο Δίας στον Κριό στο διάστημα από τις 11/5 έως τις 29/10 δίνει έμφαση στο αισθηματικό κομμάτι και σας βάζει σε μία διαδικασία να γνωρίσετε νέο κόσμο. Τυχαίες συμπτώσεις αλλά και τυχερές συναντήσεις υπόσχονται διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου. Η αισιοδοξία, ο δυναμισμός αλλά και η έντονα επεκτατική διάθεση σας είναι ιδιαίτερα υπερτονισμένα αυτήν την χρονιά. Η τάση σας να εξερευνήσετε νέους ορίζοντες σας οδηγεί σε νέες διεπαφές. Από την άλλη πλευρά οι Σκορπιοί είστε αρκετά πιεσμένοι όσον αφορά ζητήματα σπιτιού, οικογένειας και επαγγελματικά. Οι εκλείψεις στον άξονα σας καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς φέρνουν αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες, έτσι δεν είναι καθόλου απίθανο να γοητευτείτε από έναν/μία Κριό. Καθώς είστε επιβαρυμένοι ψυχολογικά λόγω υποχρεώσεων και ευθυνών η παρουσία ενός Κριού μπορεί να σας οπλίσει με θάρρος και δυναμισμό. Η τόλμη, η γενναιότητα και η δυναμική που αναδεικνύει ένας Κριός αυτήν την χρονιά μπορεί να σας βοηθήσει να τονώσετε την ενέργεια σας και να αντέξετε στις προκλήσεις της εποχής. Από τν φύση σας είστε άτομα δυναμικά και ανθεκτικά ωστόσο λόγω των πολλών υποχρεώσεων βιώνετε συναισθηματικές κρίσεις κάτι που σας αποσυντονίζει. Με έναν Κριό δίπλα σας φέτος θα ανακτήσετε τις δυνάμεις σας καθώς θα εμπνευστείτε και θα εισπράξετε έμπρακτη υποστήριξη, κάτι που χρειάζεστε. Η σχέση χρειάζεται περισσότερη προσοχή το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου από πλευράς Κριού καθώς θα έχει τις δικές του επαγγελματικές αγωνίες, ενώ από πλευράς Σκορπιού προσοχή χρειάζονται οι μήνες Μάρτιος, Νοέμβριος και Δεκέμβριος. Η επικοινωνία αποτελεί το δυνατό σημείο της σχέσης για το 2022 καθώς όταν ο ένας νιώθει μπλοκαρισμένος ο άλλος παρέχει λύσεις.

Δίδυμοι-Υδροχός: Οι Δίδυμοι από την φύση σας είστε άνθρωποι ανάλαφροι, κοινωνικά δραστήριοι και ενταγμένοι μέσα σε ομαδικές δραστηριότητες. Αυτό είναι ένα από τα κοινά σας σημεία με τον Υδροχόο, όπου στη σχέση πρυταννεύει η καλή επικοινωνία, οι ενδιαφέρουσες συζητήσεις και ο διάλογος. Οι Δίδυμοι είστε αρκετά απαλλαγμένοι από βάρη και άγχη το πρώτο οχτάμηνο της χρονιάς. Το πιο απαιτητικό και σύνθετο διάστημα είναι αυτό από που εκτείνεται τις 20/8 έως τα τέλη της χρονιάς με τον Άρη στο ζώδιο σας, κάτι που δεν βοηθάει στο να παραμείνετε ψύχραιμοι. Τα άγχη και οι αγωνίες σας αυξάνονται με αποτέλεσμα να είστε αρκετά εριστικοί κάποιες φορές. Σε αυτήν την φρενίτιδα της εποχής ένας Υδροχόος μπορεί να εμπνευστεί από τα συμβάντα στη ζωή σας, κάτι που θα τον γοητεύσει, κάτι που θα τον κάνει να συμμαχήσει μαζί σας. Καθώς και οι Υδροχόοι αντιμετωπίζετε τα δικά σας θέματα και συμβαίνουν σημαντικά ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σας ζωή νιώθετε μία έλξη από τους Διδύμους φέτος, κάτι που σας βοηθάει να δείτε τη ζωή από την θετική οπτική γωνία. Για εσάς τους Διδύμους η επαγγελματική ζωή παρουσιάζει μία σταθερότητα, μία εδραίωση κάτι που σας κάνει πιο ξένοιαστους συγκριτικά με έναν Υδροχόο. Το πάθος και ο ερωτισμός δεν λείπουν. Πιθανό το σενάριο της επανασύνδεσης για αυτόν τον συνδυασμό μέσα στο 2022.

Σκορπιός-Ιχθύες: Για τους Σκορπιούς παρόλο που η χρονιά φέρνει στην επιφάνεια οικογενειακά βάρη, ευθύνες και υποχρεώσεις σας δίνει τη δυνατότητα νέων ερωτικών σχέσεων και γνωριμιών. Ο Δίας στους Ιχθείς από τις αρχές της χρονιάς έως τις 10/5 αλλά και στο διάστημα από τις 30/10/22 έως τις 20/12/22 είναι αρκετά ευνοικό για νέες γνωριμίες. Θα εντυπωσιαστείτε από την έμπνευση, τα όνειρα και την διαίσθηση ενός Ιχθύ φέτος. Ένας Ιχθύς μπορεί να ξυπνήσει το πατρικό ή μητρικό ένστικτο αντίστοιχα και δεν αποκλείεται να θελήσετε να δημιουργήσετε οικογένεια μαζί. Υπάρχει καλή διάθεση και θετική προσέγγιση του ενός απέναντι στον άλλον, κάτι που βοηθάει τη σχέση και την απαλλάσει από ψυχοφθόρες διαδικασίες. Ο ένας έχετε μία μοναδική ικανότητα να ξυπνάτε τον θετικό χαρακτήρα του άλλου αυτήν την χρονιά, κάτι που είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό καθώς οι μεν πρώτοι είστε πιεσμένοι όσον αφορά οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα, οι δε δεύτεροι έχετε τις δικές σας προσωπικές-οικογενειακές ανησυχίες. Ο έρωτας και τα θετικά συναισθήματα του ενός προς τον άλλον είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για την ευημερία της σχέσης μέσα στο 2022. Η καλή επικοινωνία και ο διάλογος αποτελούν ενθαρρυντικά στοιχεία της συνύπαρξης σας.

Κριός-Τοξότης: Ένας πολύ θετικός και πολλά υποσχόμενος συνδυασμός για το 2022. Οι μεν Κριοί μπαίνετε σε ένα έτος κοινωνικά δραστήριο. Νέες γνωριμίες και επαφές έρχονται στο προσκήνιο, κάτι που τονίζει την ανάγκη σας να εξερευνήσετε ή καλύτερα να διερευνήσετε τους νέους αυτούς ανθρώπους. Η παρουσία του Δία στο ζώδιο σας, στο διάστημα από τις 11/5 έως τις 29/10 φέρνει αέρα ανανέωσης, νέες γνωριμίες και ερωτικές ιστορίες στο προσκήνιο. Οι Τοξότες διανύετε μία χρονιά σταθεροποίησης, αισιοδοξίας, επέκτασης και διεύρυνσης. Ένας Κριός μπορεί να τονίσει την θετική πλευρά του εαυτού σας, να σας βοηθήσει να ερωτευτείτε και να διασκεδάσετε. Η επεκτατική διάθεση ενός Κριού φέτος ταιριάζει με τον αισιόδοξο και επεκτατικό σας χαρακτήρα. Ο δυναμισμός, η φρεσκάδα και η διάθεση αλλαγής του Κριού φέτος μπορούν να ανεβάσουν την αδρεναλίνη σας. Παράλληλα, εσείς οι Τοξότες θα δεχτείτε αρκετές πιέσεις από συνεργάτες το τετράμηνο Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου, ωστόσο η θετική στάση με την οποία αντιμετωπίζει τη ζωή ο Κριός θα σας κερδίσει. Παράλληλα, έχει σίγουρα να σας προτείνει λύσεις και να σας βοηθήσει μέσα από τον διάλογο και την επικοινωνία να είστε πιο στωικοί και να αποφύγετε ανοιχτές αντιπαραθέσεις-συγκρούσεις. Ξέρετε να κρατάτε τη φλόγα της σχέσης αναμένη και οι δύο. Σημαντικό ρόλο θα παίξει η αμοιβαία ενθάρρυνση του ενός στα προβλήματα του άλλου.

Παρθένος-Αιγόκερως: Ένας ελπιδοφόρος συνδυασμός για το 2022. Οι Παρθένοι διανύετε μία χρονιά επέκτασης, νέων γνωριμιών και διεπαφών στη ζωή σας, κάτι που ενδεχόεμνα φέρει μία νέα σχέση στο προσκήνιο. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Αιγόκερω το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου αλλά και την πρώτη εβδομάδα του Μάρτη τονίζει την ανάγκη σας να αγαπήσετε, να αγαπηθείτε και να ερωτευτείτε. Από την άλλη πλευρά ο Αιγόκερως μέσα στο πρώτο δίμηνο της χρονιάς διανύει μία ιδιαίτερα παθιασμένη περίοδο κάτι που λειτουργεί υπερ και των δύο. Μία καθημερινότητα γεμάτη πάθος, έντονα συναισθήματα αλλά και συναισθηματική ανταλλαγή υπόσχεται ευτυχία και άρωμα έρωτα. Οι Παρθένοι μπορεί να είστε πιεσμένοι οικονομικά ωστόσο μπορείτε να βρείτε οικονομική ασφάλεια στην αγκαλιά ενός Αιγόερου. Η οικονομική ασφάλεια συνεπάγεται κάποιες φορές και αισθηματική ασφάλεια κάτι που βοηθάει να αναπτυχθεί ένα αίσθημα ασφάλειας και σεβασμού μέσα στη σχέση. Είναι ένας συνδυασμός που μπορεί να παίξει και το σενάριο της επανασύνδεσης μεταξύ τους. Τα θετικά συναισθήματα του ενός προς τον άλλον αλλά και η συμπαράσταση είναι υποβοηθητικά και σημαίνουν χαρά, ευχαρίστηση και δημιουργικότητα. Ο ένας απολαμβάνει να επενδύει συναισθηματικά στον άλλον, ενώ μπορείτε να δυναμώσετε τη σχέση σας μέσα από κοινές δραστηριότητες, ταξίδια ή ένα κοινό σπορ. Στα θετικά της σχέσης αυτής για το 2022 συγκαταλέγεται και η ενθάρρυνση του ενός για τις επαγγελματικές κινήσεις του άλλου. Πολλά υποσχόμενο ζευγάρι εν έτη 2022.