You are currently viewing ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ (5/6/2023-8/10/2023)

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΛΕΟΝΤΑ (5/6/2023-8/10/2023)

Κριός: Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις (5 Ιουνίου) έως τις (8 Οκτωβρίου) φέρνει στην επιφάνεια θέματα ερωτικής και αισθηματικής φύσεως. Η αισθηματική σας ζωή έρχεται δυναμικά στο προσκήνιο και ο έρωτας μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να αναθερμάνετε την σχέση σας και να βρείτε την ξεγνοιασιά και την χαρά μου έλειπε ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε πολύ σημαντικές και τυχερές γνωριμίες που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας. Από τις 5 έως τις 12 Ιουνίου προσέχετε τα έντονα πάθη, τις αλόγιστες δαπάνες και μην εμπλέξετε το χρήμα με τους φίλους και τον έρωτα. Η διάθεση σας για εξόδους και καλοπέραση μπορεί να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Πιθανώς να υπάρξει μία κρίση σε μία φιλική σχέση ή στην ερωτική σας ζωή λόγω δογματισμού και διάθεσης ελέγχου ή επιβολής. Στο διάστημα της αναδρομής της Αφροδίτης (22 Ιουλίου έως 4 Σεπτεμβρίου) δεν αποκλείονται αναθεωρήσεις που αφορούν τις ερωτικές σχέσεις και την αισθηματική σας ζωή ενώ και το ερωτικό παρελθόν φαίνεται πως επιστρέφει. Αναμένονται επανασυνδέσεις και συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος. Η σύνοδος Ερμή ανάδρομης Αφροδίτης στις 27/7 μιλάει για συναντήσεις και επανασυνδέσεις και επίλυση τυχόν παρεξηγήσεων. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ήλιου τον Αύγουστο (13/8) μιλάει για μία μεγάλη αγάπη που δεν έχει σβήσει από την καρδιά σας. Θέματα επιχειρηματικότητας και επαγγελματικά ευνοούνται ενώ η περίοδος μιλάει για τύχη στον έρωτα και τις σχέσεις. Θα θυμηθείτε τις ομορφιές και την ξεγνοιασιά της ζωής. Αποφύγετε οικονομικές συμφωνίες στο διάστημα της αναδρομής ή νέες εκκινήσεις και ενάρξεις επαγγελματικές ή σε επίπεδο σχέσεων. Θέματα έρωτα, δημιουργικότητας, επιχειρήσεων αλλά και οικονομικά επαναξιολογούνται και αναθεωρούνται. 

Ταύρος: Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις (5 Ιουνίου) έως τις (8 Οκτωβρίου) ρίχνει φως σε υποθέσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, τα ακίνητα και τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις ή ανάγκες. Πιθανώς να αναδιακοσμήσετε το σπίτι σας ή να κάνετε αγορές για αυτό αλλά καλό είναι να αποφύγετε τέτοιου είδους θέματα από τις 22/7 έως τις 4/9 με την ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης. Προωθήστε θέματα ενοικίασης ακινήτων, γης ή αγοραπωλησίες στο διάστημα που η Αφροδίτη κινείται ορθόδρομη. Πιθανή μία μετακόμιση. Αλλαζουν οι αξίες σας, οι σταθερές σας και ο τρόπος που συμπεριφέρεστε στις σχέσεις σας ενώ αλλαγές μπορεί να κάνετε και σε θέματα φυσικής κατάστασης, υιοθετώντας έναν διαφορετικό τρόπο διατροφής-άθλησης. Αποφύγετε νέες επαγγελματικές συμφωνίες και εκκινήσεις στο διάστημα της ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης καθώς θα υπάρξουν δυσκολίες οικονομικές και δυνατότητες μη εξέλιξης-ανοδικής πορείας. Από αισθηματικής άποψης περισσότερο ευνοημένοι είστε οι δεσμευμένοι ενώ οι αδέσμευτοι μπορεί να διανύσετε μία περίοδο εσωστρέφειας όπου αναπολείτε το παρελθόν ή αναθεωρείτε για την αντιμετώπιση σας όσον αφορά τις σχέσεις σας. Σχέσεις και συνεργασίες αναθεωρούνται αλλά και η στάση σας απέναντι τους αλλάζει. 

Δίδυμοι: Ο Λέοντας για εσάς συμβολίζει την επικοινωνία, τον διάλογο, τις ιδέες, τις πεποιθήσεις και την κοινωνική σας ζωή. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 5 Ιουνίου έως τις 8/10 οι τομείς αυτοί παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενώ θα σας απασχολήσει έντονα και η κοινωνική σας ζωή αλλά και θέματα διεύρυνσης του κοινωνικού σας κύκλου. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να σας βαραίνουν και να έχετε αναλάβει πολλά αλλά η επικοινωνία είναι ζωτικής σημασίας για την ψυχική σας υγεία και την υγεία του μυαλού σας. Ταξίδια, μετακινήσεις, συναντήσεις, επαφές και θέματα εμπορικών συναλλαγών-συμφωνιών ευνοούνται τα δέοντα. Προσέχετε θέματα νομικά, επικοινωνίας, διαπραγματεύσεων τις ημέρες από τις 5 Ιουνίου έως τις 12/6. Αποφύγετε την αγορά νέου μεταφορικού μέσου στην περίοδο αναδρομής της Αφροδίτης από τις 22/7 έως τις 4/9. Μπορεί να αναβάλλετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό το παραπάνω διάστημα ή να προκύψουν καθυστερήσεις. Θέματα εκπαίδευσης και διεύρυνσης του γνωστικού σας αντικειμένου ευνοούνται ώστε να εκσυγχρονίσετε τον τρόπο που εργάζεστε και να αποκτήσετε πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας. Επιπλέον, μπορεί να έχετε επιστροφές ερωτικών προσώπων από το παρελθόν ή να αναθεωρήσετε για ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Η σύνοδος Αφροδίτης ανάδρομης και Ερμή στις 27/7 αλλά και η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης ανάδρομης στις 13/8 δείχνει πολλές ευχάριστες συζητήσεις όπου ο λόγος σας γοητεύει και κερδίζετε σε πειθώ ή επιλύετε παρεξηγήσεις του παρελθόντος μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Πολλοί Δίδυμοι θα αναθεωρήσετε σε θέματα αισθηματικά, έρωτα, επιχειρείν αλλά και σε όσα σχετίζονται με τα παιδιά σας και τις ανάγκες τους. 

Καρκίνος: Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις (5 Ιουνίου) έως τις (8 Οκτωβρίου) φέρνει στο προσκήνιο θέματα οικονομικά και αξιών. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα φροντίσετε να αποταμιεύσετε και να αυξήσετε τις προσόδους σας ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσετε αύξηση αποδοχών καθώς θα συνειδητοποιήσετε την πραγματική σας αξία. Δεν αποκλείεται να βρείτε μία νέα απασχόληση με καλύτερες οικονομικές αποδοχές. Αποφύγετε νέες επαγγελματικές εκκινήσεις αλλά και υπογραφές οικονομικών συμβολαίων στο διάστημα από τις 22 Ιουλίου  έως τις 4 Σεπτεμβρίου. Αναθεωρήσεις σε θέματα αξιών και σταθερών στη ζωή σας, σας οδηγούν σε επαναξιολόγηση σχέσεων και συνεργασιών έτσι θα αλλάξετε κοινωνικό κύκλο ή ανθρώπους που σας πλαισιώνουν. Πιθανές αλλαγές σε πεποιθήσεις και ιδεολογίες ενώ δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε για πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Προσέχετε οικονομικές διεκδικήσεις και επενδύσεις στο διάστημα από τις 5 Ιουνίου έως τις 12 του μήνα. Αποφύγετε οικονομικά ρίσκα που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την οικονομική σας ασφάλεια και σταθερότητα. Με την τυχερή σύνοδο Ερμή ανάδρομης Αφροδίτης αλλά και Ήλιου-Αφροδίτης στις 27/7 και 13/8 αντίστοιχα μπορείτε να διεκδικήσετε τυχόν οφειλόμενα ποσά και να ζητήσετε επιστροφές ή οφειλόμενα προς εσάς. Νέοι στόχοι, επανεξέταση ήδη παλαιών στόχων αλλά και της οικογενειακής σας ζωής. 

Λέων: Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας από τις (5 Ιουνίου) έως τις (8 Οκτωβρίου) φέρνει στο προσκήνιο σχέσεις, συνεργασίες, την ερωτική σας ζωή αλλά και τις δικές σας ανάγκες. Θέλετε να φροντίσετε τον εαυτό σας, την εικόνα σας, την εξωτερική σας εμφάνιση και να κάνετε μία αλλαγή στην εμφάνιση σας. Ο έρωτας μονοπωλεί το ενδιαφέρον σας ενώ και η γοητεία σας αυξάνεται με αποτέλεσμα να γοητεύετε και να κατακτάτε τους γύρω σας. Οι δεσμευμένοι θα αναθερμάνετε την σχέση σας και θα περάσετε όμορφες στιγμές ενώ οι αδέσμευτοι μπορείτε να κάνετε νέες, συναρπαστικές και ενθουσιώδεις γνωριμίες. Το διάστημα της αναδρομής της Αφροδίτης (22/7 έως 4/9) αποφύγετε σημαντικές-οριστικές αποφάσεις για ζητήματα καρδιάς, οικονομικά και επαγγελματικά. Νέες γνωριμίες ίσως δεν εξελιχθούν όπως θέλετε και προσδοκάτε. Από τις 5 έως τις 12 Ιουνίου προσέχετε εντάσεις στις σχέσεις σας και την διάθεση σας να επιβάλλεστε ή να ελέγχετε τους άλλους. Η σύνοδος Ερμή ανάδρομης Αφροδίτης στις 27/7 σας βάζει να συναντηθείτε με ανθρώπους του παρελθόντος και να επιλύσετε τυχόν διαφορές ή ερωτηματικά. Η τυχερή σύνοδος Αφροδίτης-Ήλιου στις 13/8 δείχνει πως μόνο αγάπη τρέφετε για ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν. Πολύ πιθανόν να νοσταλγείτε στιγμές του παρελθόντος. Ένα πολύ σημαντικό διάστημα όπου θέτετε νέες σταθερές και αξίες στη ζωή σας, βρίσκετε νέους συμμάχους και αναθεωρείτε για καταστάσεις που ήδη έχουν συμβεί ή για στάσεις που έχετε τηρήσει. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ανοίξετε την καρδιά σας και όσα κρατούσατε μέσα σας. Ως πλήρως δοτικοί και γενναιόδωροι άνθρωποι θα καταλάβετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που σας αγαπάνε ειλικρινα, από τα μύχια της ψυχής τους. 

Παρθένος: Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις (5 Ιουνίου) έως τις (8 Οκτωβρίου) φέρνει στην επιφάνεια θέματα ψυχολογίας και πολύ προσωπικές υποθέσεις που θέλετε να κλείσετε οριστικά καθώς σας βαραίνουν. Είναι μία ιδανική περίοδος για ψυχανάλυση και για να βρείτε τις ισορροπίες με τον ίδιο σας τον εαυτό ενώ παράλληλα συμβαίνουν και σημαντικές εκκαθαρίσεις όσον αφορά τις σχέσεις σας, προσωπικές και αισθηματικές. Ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα εργασιακά και καθημερινότητας, στην ρουτίνα σας και τις υποχρεώσεις σας. Μπορεί να προκύψει ένα ειδύλλιο στην εργασία. Δώστε χρόνο και χώρο στον εαυτό σας, φροντίστε το σώμα σας, την υγεία σας και την διατροφή σας. Οι δεσμευμένοι είστε ευνοημένοι ώστε να προστατέψετε την ιδιωτική σας ζωή και να βρείτε ισορροπίες στη σχέση σας ενώ για τους αδέσμευτους πρέπει να κάνετε υπομονή για μετά τις 9/10. Ο Ιούλιος χρήζει προσοχής σε σχέσεις, συνεργασίες και την ερωτική σας ζωή καθώς μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές κρίσεις και οριστικά τελειώματα που πρέπει να συμβούν. Αλλάξτε διατροφικές συνήθειες και τρόπο ζωής, αποκτήστε ευεξία. Ιδανική εποχή για να αλλάξετε τρόπο που εργάζεστε και προσέγγιση επάνω στην επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας. Το εν λόγω τετράμηνο βοηθάει να βρείτε νέες ισορροπίες με τον εαυτό σας και να ανακτήσετε αυτοπεποίθηση. Αποφύγετε νέες εργασιακές εκκινήσεις και υπογραφές οικονομικών συμβολαίων. Αλλαγή τακτικής όσον αφορά την οικονομική διαχείριση αλλά και τα εργασιακά σας. 

Ζυγός: Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις (5 Ιουνίου) έως τις (8 Οκτωβρίου) δίνει έμφαση στην κοινωνική σας ζωή και σας ενεργοποιεί να αναμειχθείτε στα κοινά, τα ομαδικά, τα συλλογικά. Η ανάγκη σας να εκφραστείτε, να επικοινωνήσετε τις απόψεις σας και τις ιδεολογίες σας είναι έντονη κάτι που σας ωθεί να γνωρίσετε νέα πρόσωπα. Ιδιαίτερα θετική η εποχή ώστε να θέσετε νέους, μακροπρόθεσμους στόχους που θα βελτιώσουν το βιοτικό σας επίπεδο στο μέλλον. Το διάστημα από τις 5 έως τις 12 Ιουνίου χρήζει σημαντικής προσοχής σε θέματα ερωτικής φύσεως αλλά και σε τυχόν διαφωνίες σε φιλικές σχέσεις καθώς μπορεί να φανείτε απόλυτοι-δογματικοί ή ότι θέλετε να ελέγχετε τα πάντα και τους πάντες. Με την αναδρομή της Αφροδίτης από τις 22/7 έως τις 4/9 μπορείτε να συναντήσετε άτομα από το φιλικό σας παρελθόν ή να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις και να επιλύσετε τυχόν διαφορές και διαφωνίες. Αλλάζουν οι σχέσεις σας και ο τρόπος που εσείς φτιάχνετε σχέσεις ή τις προσεγγίζετε. Ωστόσο, οι ημέρες κοντά στις 27/7 και 13/8 και το διάστημα από τις 22/7 και έως τα μέσα του μήνα είναι εξαιρετικό όσον αφορά την επικοινωνία, τις σχέσεις και την αρμονία-ισορροπία που έρχεται να φέρει χαμόγελα στη ζωή σας. Αισθηματικά ευνοείστε ιδιαίτερα, τόσο οι δεσμευμένοι όσο και οι αδέσμευτοι. Προβλέπεται ένα από τα πιο ερωτικά καλοκαίρια της δεκαετίας έτσι οι δεσμευμένοι θα βιώσετε χαρά, ικανοποίηση και ξεγνοιασιά ενώ οι αδέσμευτοι έχετε σημαντικές ευκαιρίες για νέες ερωτικές γνωριμίες. Θέματα διασκέδασης και ψυχαγωγίας ευνοούνται τα δέοντα. Αναθεωρείτε σε σχέσεις, συνεργασίες, την προσωπική ζωή αλλά και για οικονομικά ζητήματα. 

Σκορπιός: Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις (5 Ιουνίου) έως τις (8 Οκτωβρίου) ρίχνει φως στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σου. Εκεί θα γνωρίσεις τη φήμη τη δύναμη, την λάμψη, εκεί θα ξεχωρίσεις και θα είσαι ελκυστικός/θελκτικός. Επαγγελματική άνοδος, καλύτερες σχέσεις με ανωτέρους και προϊσταμένους αλλά και βελτίωση στις συνεργασίες σου στο μενού του τετραμήνου. Απόφυγε νέα επαγγελματικά εγχειρήματα και εκκινήσεις στο διάστημα από τις 22/7 έως τις 4/9 καθώς μπορεί να είναι κατώτερα των προσδοκιών σου ή να μην αμειφθείς όσο θα ήθελες ή όσο σου είχαν υποσχεθεί. Καλό διάστημα για να αναθεωρήσεις ένα πρότζεκτ πάνω στο οποίο δουλεύεις. Αισθηματική η επιρροή δεν είναι πολλά υποσχόμενη, ωστόσο με τον Δία απέναντι σου είσαι σε περίοδο επέκτασης, κοινωνικής δικτύωσης και διεύρυνσης του κοινωνικού στου κύκλου. Προσοχή στο διάστημα από 5 έως 12 Ιουνίου σε προστριβές στον χώρο της καριέρας, με άτομα εξουσίας αλλά και σε αντιπαραθέσεις στο σπίτι, μπορεί να φανείς ελεγκτικός-χειριστικός και αυτό να προκαλέσει αντιδράσεις. Η σύνοδος Αφροδίτης ανάδρομης Ερμή στις 27/7 και Ήλιου-Αφροδίτης ανάδρομης στις 13/8 μιλάει για μία επαγγελματική πρόταση από το παρελθόν αλλά καλό είναι να αποφασίσεις μετά τις 4/9 αν θα πεις το “ΝΑΙ”. Ορισμένες σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο και αναθεωρείτε για την πορεία τους και τις αποφάσεις που έχετε πάρει. 

Τοξότης: Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις (5 Ιουνίου) έως τις (8 Οκτωβρίου) φέρνει στην επιφάνεια θέματα ιδεολογίας, απόψεων και πεποιθήσεων ενώ τονίζει την ανάγκη σας να εκφραστείτε, να επικοινωνήσετε και να γνωρίσετε νέους ορίζοντες πνευματικούς ή νέα μέρη. Θέματα διαπροσωπικών σχέσεων αλλά και επαγγελματικά βελτιώνονται ενώ και ο λόγος σας γλυκαίνει με αποτέλεσμα να πείθετε. Από τις 5 έως τις 12 Ιουνίου προσέχετε τον τρόπο που εκφράζεστε και επικοινωνείτε καθώς μπορεί να φανείτε αδιάλλακτοι, πεισματάρηδες και ξερόλες και κυρίως σε θέματα εργασίας αλλά και στις σχέσεις σας με ανθρώπους που συνεργάζεστε σε καθημερινή βάση. Προσέχετε το μεταφορικό σας όχημα, την οδήγηση, τις σχέσεις με αδέρφια και συγγενείς  αλλά και νομικές υποθέσεις. Το διάστημα της αναδρομής της Αφροδίτης από τις 22/7 έως τις 4/9 μπορεί να αναθεωρήσετε απόψεις και ιδεολογίες ή να ανακαλύψετε ένα αντικείμενο επιστημονικό-γνωσιακό-γνωστικό που πιστεύατε ότι δεν σας ενδιαφέρει. Πιθανές συναντήσεις με άτομα από το εξωτερικό ή διαφορετικής κουλτούρας και νοοτροπίας. Η σύνοδος Ερμή ανάδρομης Αφροδίτης στις 27/7 μιλάει για την επίλυση διαφορών σε τυχόν παρεξηγήσεις ενώ η σύνοδος Αφροδίτης-Ήλιου στις 13/8 μιλάει για την αγάπη σας για το εξωτερικό, τους ξένους ταξιδιωτικούς προορισμούς ή για ένα άτομο που ζει μακριά σας. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε ένα σούπερ ερωτικό τετράμηνο-πεντάμηνο ενώ οι αδέσμευτοι θα απολαύσετε νέες ερωτικές γνωριμίες και συναντήσεις με άτομα καινούρια ή από το ερωτικό σας παρελθόν. Επανεξετάζετε μακροπρόθεσμους στόχους, σχέδια και φιλίες αλλά και ζητήματα εργασιακά. 

Αιγόκερως: Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις (5 Ιουνίου) έως τις (8 Οκτωβρίου) φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα οικονομικά, κληρονομικά, φορολογικά, εφορίας, δανείων, διατροφής και οικονομικών διακανονισμών. Με αυτήν την διέλευση θα έχεις ένα τετράμηνο να βελτιώσεις τις αποταμιεύσεις σου και να πετύχεις οικονομικές διευκολύνσεις που θα σου δώσουν μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς. Ευνοείται η σεξουαλική σου ζωή αλλά και το συναίσθημα στην ερωτική σου ζωή ενώ το πάθος φουντώνει. Είναι μία διέλευση που σε βοηθάει σε επίπεδο ψυχολογικό και εύρεσης ισορροπιών με τον εαυτό σου ενώ καταλαγιάζουν οι εσωτερικές σου εντάσεις. Στο διάστημα της ανάδρομης πορείας της από τις 22/7 έως τις 4/9 απέφυγε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες και σημαντικές δεσμεύσεις, μπορείς ωστόσο να διεκδικήσεις οφειλές και χρέη προς το πρόσωπο σου. Στο διάστημα από τις 5 έως τις 12 Ιουνίου προβλέπονται έκτακτα έξοδα και οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει να καλυφθούν για αυτό φρόντισε να είσαι συγκρατημένος στις δαπάνες και στην καταναλωτική σου διάθεση. Ο Ιούλιος υπόσχεται περισσότερη ρευστότητα και άνεση, ενώ τον Αύγουστο πρέπει να υιοθετήσεις μία μετριοπάθεια με το χρήμα. Η τυχερή σύνοδος ανάδρομης Αφροδίτης-Ερμή αλλά και Ήλιου-Αφροδίτης υπόσχεται πάθος και έντονα ερωτικές ημέρες. Μπορείς να συνειδητοποιήσεις ότι η σχέση σου είναι ιδανική και σου ταιριάζει. Επανεξετάζετε θέματα έρωτα, δημιουργικότητας, επιχειρείν αλλά και επαγγελματικά. 

Υδροχόος: Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις (5 Ιουνίου) έως τις (8 Οκτωβρίου) παίρνει θέση απέναντι σας φέρνοντας στο προσκήνιο τις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας. Οι όποιες εντάσεις, αντιπαραθέσεις και η τυχόν ψυχρότητα που προκλήθηκε την ανοίξει δίνει την θέση της στην τύχη, την αισιοδοξία και την χαρά. Επιπλέον, νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας φέρνοντας αισιοδοξία, τύχη και ευκαιρίες. Η κοινωνική σας ζωή εκτοξεύεται ενώ και εσείς είστε περισσότερο δημοφιλείς και αρεστοί προς τους τρίτους. Οι δεσμευμένοι μπορείτε να εξασφαλίσετε ευτυχισμένες στιγμές με τον/τη σύντροφο σας ενώ οι αδέσμευτοι έχετε σημαντικές ευκαιρίες για ερωτικές περιπέτειες. Προσέχετε σχέσεις, συνεργασίες, τον γάμο αλλά και την οικογενειακή ζωή στο διάστημα από τις 5 έως τις 12 Ιουνίου καθώς μπορεί να υπάρξουν κόντρες, ίντριγκες και διαφωνίες. Η τυχερή σύνοδος του Ερμή με την ανάδρομη Αφροδίτη στις 27/7 αλλά και της Αφροδίτης με τον Ήλιο στις 13/8 μιλάνε για ιδιαίτερα ερωτικές επανασυνδέσεις όπου δεσπόζει η αγάπη, η ειλικρίνεια και η καλοπέραση. Αλλάζουν οι σχέσεις σας, αλλάζετε και εσείς στάση απέναντι στους ανθρώπους και στο πως χτίζετε τις σχέσεις σας, μεταξύ σας. Επίσης, η επικοινωνία βελτιώνεται σημαντικά και μπορούν να ξεπεραστούν προβλήματα και παρεξηγήσεις που είχαν προκύψει στο παρελθόν. Επανεξετάζετε απόψεις, ιδεολογία και ορισμένα σημαντικά οικογενειακά ζητήματα. 

Ιχθύες:  Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις (5 Ιουνίου) έως τις (8 Οκτωβρίου) εστιάζει περισσότερο στην καθημερινότητα σας και σε ζητήματα που άπτονται της εργασίας, της προσφοράς και της παροχής υπηρεσιών. Η καθημερινότητα σας γλυκαίνει, γίνεται πιο ευχάριστη και αντλείτε μεγαλύτερη απόλαυση. Θέματα εργασιακά, εργασιακές σχέσεις και συνεργασίες δέχονται εύνοια και οι αντιπαραθέσεις υποχωρούν. Μπορείτε να αρχίσετε έναν νέο τρόπο διατροφής και άθλησης και να απαλλαγείτε από τοξικές συνήθειες ή από περιττά κιλά. Φροντίστε το σώμα σας, την υγεία σας. Πιθανώς, να προκύψει ένα ερωτικό ειδύλλιο στον εργασιακό χώρο ή να σας ενθουσιάσει ένα άτομο από τον χώρο εργασίας. Αποφύγετε εργασιακές αλλαγές στο διάστημα από τις 22/7 έως τις 4/9 καθώς μπορεί να βγείτε εκτεθειμένοι και η ρευστότητα να σας ταράξει. Προσοχή σε συνεργασίες, κόντρες και ίντριγκες στην εργασία από τις 5 έως τις 12 του Ιούνη. Με την σύνοδο της Αφροδίτης (ανάδρομος) με τον Ερμή και την σύνοδο Ήλιου-Αφροδίτης στις 13/8 αντίστοιχα μπορεί να έχετε μία πρόταση από έναν παλιό εργοδότη. Επανεξετάσετε τα εργασιακά σας ζητήματα, αλλάξτε τρόπο προσέγγισης και αντιμετώπισης στα εργασιακά σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι απολαμβάνετε την καθημερινότητα σας είτε εργάζεστε είτε είστε εκτός εργατικού δυναμικού. Επανεξετάζετε θέματα οικονομικά, οικονομικής διαχείρισης και διαχείρισης των πόρων.