You are currently viewing ΔΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

ΔΙΑΣ ΣΥΝΟΔΟΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΧΘΕΙΣ

Ο Απρίλιος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς μήνες του 2022 καθώς λαμβάνει χώρα ένα σπάνιο αστρολογικό γεγονός. Ο Δίας συναντάει τον Ποσειδώνα σε όψη συνόδου στο ζώδιο των Ιχθύων. Τι συμβολίζουν όμως οι δύο αυτοί πλανήτες; Ο Δίας είναι ο μεγαλύτερος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος και στην αστρολογία χαρακτηρίζεται ως ένας από τους ευεργέτες πλανήτες (ο άλλος ευεργέτης είναι η Αφροδίτη). Ο Δίας συμβολίζει την επέκταση, την αισιοδοξία, την πληθωρικότητα, την πνευματικότητα, την διανοητική φώτιση και φέρνει ευκαιρίες στη ζωή μας ανεξαρτήτως ζωδίου. Ο Δίας στους Ιχθείς βρίσκεται σε πολύ ισχυρή θέση έτσι σκορπίζει απλόχερα τα δώρα του και όλοι ανεξαρτήτως ζωδίου δεχόμαστε σημαντική εύνοια σε κάποιον τομέα της ζωής μας. Ο Ποσειδώνας από την άλλη πλευρά είναι ο πλανήτης της τέχνης, της Πίστης, της θρησκείας, των υψηλών ιδανικών, της πνευματικότητας αλλά σχετίζεται και με εξιδανικεύσεις, ωραιοποιήσεις και απογοητεύσεις. Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά, είναι πανίσχυρος έτσι μπορεί να αποδώσει στον μέγιστο και υπερθετικό βαθμό τόσο τα θετικά όσο και τα δύσκολα χαρακτηριστικά του. Τόσο ο Δίας όσο και ο Ποσειδώνας σχετίζονται με τη γνώση, την φιλοσοφία και την πνευματικότητα, είναι δύο πλανήτες περισσότερο πνευματικοί και λιγότερο τεχνοκρατικοί-υλικοί. Τέλος, το ζώδιο των Ιχθύων συμβολίζει την συγχώρεση, την τέχνη, τις ευαισθησίες, τα υψηλά ιδανικά, τη διαίσθηση. Η όψη υπόσχεται επιστημονική πρόοδο, νέες ανακαλύψεις και επιτεύγματα όσον αφορά τους τομείς της υγείας, της ιατρικής, της φαρμακευτικής. Την άνοιξη του 2022 αναμένεται σημαντική πρόοδος και ανακαλύψεις στις Φαρμακευτικές ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια σκάνδαλα προσώπων εξουσίας ή οικονομικά. Η σύνδοος μιλάει για έντονα γεωλογικά φαινόμενα, για αύξηση των υδάτων αλλά και για θέματα που σχετίζονται με το υδάτινο στοιχείο ή το αέριο. Η όψη μιλάει για οικονομική εκμετάλλευση και αισχροκέρδια. Όλα αυτά είναι προφανή και βρίσκονται σε έξαρση μέσα στο 2022. Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα ανήκει στους συνοδικούς κύκλους των πλανητών και είχε επαναληφθεί το 1856 στο ίδιο ζώδιο!

Ιστορική Αναδρομή

Δίας σύνοδος Ποσειδώνας & 1856. Το 1856 οι δύο πλανήτες είχαν συναντηθεί σε σύνοδο στο ζώδιο των Ιχθύων. Η αστρολογία είναι ένας κύκλος, επαναλαμβανόμενη, και στηρίζεται στην περιοδικότητα. Η αστρολογία στηρίζεται σε μία αρχή, παρόμοια με αυτήν που στηρίζονται και οι οικονομίες, στην αρχή της περιοδικότητας. Όπως στην οικονομία εμφανίζονται οι οικονομικές διακυμάνσεις (άνοδος, κρίση, ύφεση, πτώση) έτσι και στην αστρολογία κάποιες όψεις επαναλαμβάνονται λόγω περιοδικότητας. Το σημαντικότερο γεγονός που έλαβε χώρα το 1856 και την τότε σύνοδο των δύο πλανητών ήταν ο «Κριμαικός Πόλεμος». Ο Κριμαικός πόλεμος έλαβε χώρα στην περιοχή της Ουκρανίας και είχε δύο αντιμαχόμενες πλευρές, τις Ρωσικές δυνάμεις ενάντια στη Γαλλική, Βρετανική, Γερμανική, Οθωμανική αυτοκρατορία και το Βασίλειο της Σαρδηνίας. Ο πόλεμος έληξε με τη Συνθήκη των Παρισίων που υπογράφηκε στις 30/3/1856 στο Παρίσι με μία συνθηκολόγηση «Ειρήνης» και με την υπαναχώρηση των Ρωσικών στρατευμάτων. Συν τοις άλλοις, πρέπει να προσέξουμε και την ζωδιακή θέση του πλανήτη Ουρανού, ο οποίος ευρίσκετο στον Ταύρο.

Σύγχρονη Ιστορία

Δίας σύνοδος Ποσειδώνας & 2022. Μείζον θέμα των ημερών η εισβολή των Ρωσικών στρατευμάτων στην Ουκρανία, με έναν πόλεμο να μαίνεται στην ίδια περιοχή. Γεωγραφικά η Ουκρανία βρίσκεται σε μία θέση «κλειδί» που εξυπηρετεί τόσο τα συμφέροντα της Ρωσίας όσο και της Δύσης (Ευρωπαική Ένωση, Βρετανία, Η.Π.Α. και Καναδάς). Ιστορικά το κράτος της Ουκρανίας έχει κυρήξει την ανεξαρτησία του και δεν ανήκει ούτε στη Ρωσία ούτε στην αντίπερα συμμαχία. Η διάθεση της Ουκρανίας να προσαρτηθεί στην Ευρωπαική Ένωση και η υποκίνηση από τη Δύση έχει προκαλέσει την εισβολή στην Ουκρανία από τα Ρωσικά στρατεύματα. Η ιστορία μοιάζει να επαναλαμβάνεται. Τό μόνο που απομένει είναι να δούμε την έκβαση αυτού του πολέμου, ο οποίος παίρνει και οικονομικές διαστάσεις. Συν τοις άλλοις, πρέπει να προσέξουμε και την ζωδιακή θέση του πλανήτη Ουρανού, ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Υπάρχουν σημαντικές αστρολογικές ομοιότητες που διαδραματίζονται στα δύο χρονικά σημεία.

Αστρολογική Προσέγγιση

Εκτός από τη σύνοδο Δία-Ποσειδώνα στους Ιχθείς, τον μήνα Απρίλιο σχηματίζονται κάποιοι θεαματικοί, άξιοι λόγου αστρολογικοί σχηματισμοί. Δίας και Ποσειδώνας σχηματίζουν εξάγωνο με τον «Βόρειο Δεσμό της Σελήνης». Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης αποτελεί ένα νοητικό σημείο που υπολογίζεται βάσει εκλειπτικής και σύμφωνα με τις θέσεις των φώτων (Ήλιος-Σελήνη). Είναι ένα σημείο που σχετίζεται με το Κάρμα και το «μονοπάτι» της ζωής που πρέπει να ακολουθήσουμε. Οι θετικές όψεις των πλανητών προς αυτό το σημείο δείχνουν μία «νέα συνθηκολόγηση», ειρήνη, άνθιση της τέχνης, της πνευματικότητας. Είναι η εποχή που μπορούμε να συγχωρέσουμε όσους μας πλήγωσαν, όσους μας πρόδωσαν, όσους μας εγκατέλειψαν. Είναι η εποχή που μπορούμε να εξελιχθούμε ως «κοινωνία», ως άνθρωποι και να δείξουμε ανωτερότητα. Ωστόσο, υπάρχουν και προκλήσεις, εμπόδια και απώλειες που πρέπει να ξεπεραστούν. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο σχηματίζει τετράγωνο με τους σεληνιακούς δεσμούς. Η όψη σημαίνει «κόστος», «θυσίες», απώλειες. Πάντοτε, μία νέα τάξη πραγμάτων σημαίνει έναν θάνατο, ένα τέλος, ένα κόστος. Μόνο έτσι μπορούμε να εξελιχθούμε ως άνθρωποι, ως κοινωνία.

Κριός: Από τη φύση σας είστε ιδιαίτερα ορμητικοί και παθιασμένοι. Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα χαλιναγωγεί τις ισχυρές σας παρορμήσεις και δημιουργεί ένα αίσθημα συμπόνιας και ενδιαφέροντος για τους γύρω σας. Είναι μία εποχή που μπορείτε να συγχωρέσετε όσους σας πίκραναν ή σας απογοήτευσαν και να δώσετε μία ευκαιρία εάν πιστεύετε ότι οι άνθρωποι αυτοί αξίζουν να βρίσκονται στη ζωή σας. Η διαίσθηση σας αυξάνεται και χτυπάει κόκκινο. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας, ακούστε τις βαθύτερες επιθυμίες σας και κοιτάξτε τις πραγματικές σας προτεραιότητες. Γίνεστε περισσότερο ευαίσθητοι, συναισθηματικοί και έρχεστε σε επαφή με πτυχές της προσωπικότητας σας που δεν αναγνωρίζατε ούτε οι ίδιοι. Εύνοια για όσους ασχολείστε με την ιατρική, την τέχνη, τις εναλλακτικές θεραπείες. Μπορείτε να βρείτε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας. Έχετε ανάγκη να αποτραβηχτείτε, να ξεκουραστείτε και να αγκαλιάσετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Περίοδος, εποχή «ειρήνης» για το πιο μαχητικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Επιτυχίες σε θέματα οικονομικά και εργασιακά. Προσοχή στις φιλίες, σε εντάσεις ή και σε απρόσμενες ρήξεις. Μην εμπλέξετε χρήμα με φίλους!

Ταύρος: Η εποχή σημαίνει την εκπλήρωση ενός μεγάλου και μεγαλόπνοου επιχειρηματικού σχεδίου ή πλάνου ζωής. Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα απογειώνει τις φιλοδοξίες σας και τις στοχοθεσίες σας. Εφόσον έχετε θέσει ρεαλιστικούς στόχους, για τους οποίους έχετε εργαστεί σκληρά και μεθοδικά τότε θα αναγνωρίσετε πρόοδο, επιτυχία και θα αναγνωριστείτε. Φιλικά πρόσωπα σας βοηθάνε και χτίζετε ισχυρές συμμαχίες-φιλίες. Μία φιλική σχέση μπορεί να έχει ερωτική χροιά και να σας φέρει σε επαφή με πρωτόγνωρα συναισθήματα. Απο τη φύση σας είστε εγκρατείς και διαχωρίζετε τα προσωπικά από τις φιλίες σας ωστόσο αυτήν την φορά τα πράγματα είναι αλλιώς, διαφορετικά. Στην προσωπική σας ζωή και τις σχέσεις σας μπορούν να υπάρξουν μοναδικές ευκαιρίες και πρωτόγνωρες εμπειρίες. Ο επαγγελματικός τομέας χρήζει κάποιας προσοχής και καλό είναι να αποφύγετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις με ανωτέρους, προισταμένους ή με όσους έχουν λόγο στη δουλειά και το έργο σας.

Δίδυμοι: Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα μπορεί να φέρει την εκπλήρωση ενός επαγγελματικού σχεδίου ή μίας επαγγελματικής προοπτικής που έμοιαζε απλησίαστη ή ανέφικτη. Μπορεί να κατακτήσετε μία ανώτερη θέση δείχνοντας κατανόηση και στηρίζοντας έναν ανώτερο σας. Στον επαγγελματικό χώρο υπάρχει ένα κλίμα αναστάτωσης, ασυνενοησίας και ανακατατάξεων ωστόσο εσείς μείνετε προσηλωμένοι στον στόχο σας και τις απόψεις σας, σίγουρα θα ανταμοιφθείτε. Εάν ασχολείστε με την τέχνη θα αναγωνωρίσετε σπουδαία πρόοδο. Προσέχετε νομικά ζητήματα και σε ότι σχετίζεται με το νόμο. Προσεκτικοί χρειάζεται να φανείτε στις συνεργασίες σας και ποιους εμπιστεύεστε καθώς επικρατεί ένα έντονο κλίμα ανταγωνισμού. Κρατήστε το ποιόν σας και σίγουρα θα δικαιωθείτε. Απογοητεύσεις από συνεργάτες και συναδέλφους είναι στο μενού των ημερών.

Καρκίνος: Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα εξαίρει το ζώδιο σας καθώς φέρνει σημαντικές ευκαιρίες τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μία σημαντική επαγγελματική ευκαιρία που έμοιαζε με όνειρο ζωής μπορεί να γίνει πραγματικότητα ενώ και μία αισθηματική σχέση μπορεί να προκύψει και να σας συνεπάρει καθώς σας βοηθάει να αλλάξετε τρόπο σκέψης, επικοινωνίας και έκφρασης. Τονίζεται η εκφραστικότητα σας και η επικοινωνία σας έτσι πρέπει να εκμεταλλευτείτε τις ιδέες σας και τη φρασεολογία σας. Μπορεί να βρείτε το επιστημονικό-εκπαιδευτικό αντικείμενο που σας καλύπτει συναισθηματικά. Ισχυροποιούνται οι φιλίες σας και οι δεσμοί με ανθρώπους που φέρετε παρόμοιες πεποιθήσεις. Προσοχή χρειάζονται τα οικονομικά σας καθώς χρήζουν συνετής διαχειρισης. Φανείτε υπέρ της αποταμίευσης και προνοήστε για μελλοντικά έξοδα ή δαπάνες.

Λέων: Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα φέρνει την εκπλήρωση ενός ονείρου όσον αφορά τα οικονομικά σας. Μία αύξηση λόγω προαγωγής, ένα μπόνους στηριζόμενο στην αποδοτικότητα σας και την παραγωγικότητα σας, μία συμφέρουσα οικονομική ρύθμιση, όλα είναι σενάρια πιθανά. Πιθανώς να καταφέρετε να αποχρεωθείτε από οικονομικές υποχρεώσεις και οφειλές ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε επιτυχημένες και συμφέρουσες αγορές-επενδύσεις. Οι δεσμευμένοι απολαμβάνετε την απόλυτη ψυχική «ταύτιση» με τον/τη σύντροφο σας. Προσοχή όμως στο τετράγωνο Κρόνου-δεσμών σελήνης καθώς εάν φανείτε ασυνεπείς ή αλαζόνες θα έχετε απώλειες οικονομικές ή σημαντικών συνεργατών. Χρειάζεται ωριμότητα, ταπεινότητα ώστε να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας. Προσέχετε οικονομικές επενδύσεις ή προτάσεις που θα σας γίνουν από άτομα αμφιβόλλου ποιότητας ή άγνωστα.

Παρθένος: Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα μπορεί να σας αποσυντονίζει από την ρουτίνα και την πραγματικότητα σας ωστόσο σας δίνει τη δυνατότητα να απολαύσετε τον «απόλυτο» έρωτα και μία ιδανική ερωτική ιστορία. Επιπρόσθετα, η εποχή μπορεί να σημάνει την έλευση νέων, σπουδαίων ανθρώπων στη ζωή σας, που θα σας εμπνεύσουν και θα σας κάνουν να δείτε τη ζωή με ένα πιο ανθρώπινο βλέμμα. Απολαμβάνετε ένα θείο δώρο όσον αφορά συνεργασίες ή την συντροφική σας ζωή. Εκεί που χρειάζεται να προσέξετε είναι σε θέματα συνέπειας στα εργασιακά σας και την καθημερινότητα σας. Μην εγκαταλείπετε τις προσπάθειες σας και όσα έχετε χτίσει στην εργασία. Ωραίες είναι οι ερωτικές-ρομαντικές ιστορίες, χρειάζεστε να απδοράσετε από την πεζότητα της καθημερινότητας αλλά μην το παρακάνετε. Φροντίστε για την υγεία σας, την διατροφή σας και εξασφαλίστε ώρες για ανάπαυλα.

Ζυγός: Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα μιλάει για εξαιρετικές προυποθέσεις στην εργασία και την καθημερινότητα σας εφόσον διατηρήσετε την ευθυκρισία και τον ρεαλισμό σας. Διασφαλίζοντας την σωστή επικοινωνιακή προσέγγιση μπορεί να κερδίσετε συμμαχίες και πιστούς συνεργάτες ενώ δεν αποκλείεται και η δημιουργία συνεργασιών που ούτε φανταζόσασταν. Πιθανά ζητήματα υγείας και διατροφής χρήζουν προσοχής, αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση και ανάπαυλα. Οικονομικά η εποχή είναι πολλά υποσχόμενη, υπόσχεται ευκαιρίες μέσω σωστών στρατηγικών επιλογών. Εκεί που πρέπει να προσέξετε είναι τα ερωτικά σας και η σκληρή στάση που ίσως ακολουθήσετε. Για εσάς του τρίτου δεκαημέρου χρειάζεται κάποια παραπάνω προσοχή. Φροντίστε να έχετε τις σωστές πληροφορίες στη διάθεση σας ώστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

Σκορπιός: Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα μιλάει για την απόλυτη «Θέωση» και απόλαυση στην ερωτική σας ζωή. Μπορεί να προχωρήσετε σε μία ιδανική σχέση, γεμάτη από συναισθήματα, ρομαντισμό και πάθος. Εξαιρετική περίοδος για απόκτηση απογόνων αλλά και για να ζήσετε όμορφες στιγμές με τα παιδιά σας. Επιχειρηματικά μπορεί να πραγματοποιήσετε ένα τεράστιο εγχείρημα που θα σας αποζημειώσει οικονομικά. Σχέσεις και συνεργασίες μοιάζουν όλο εκπλήξεις και οι άλλοι έρχονται στη ζωή σας να σας διευκολύνουν, να σας φωτίσουν και να σας δείξουν τα όμορφα της ζωής και της καθημερινότητας. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε σε ζητήματα διευθέτησης ακίνητης περιουσίας και αγοραπωλησίας ακινήτων.

Τοξότης: Ο κυβερνήτης σας Δίας συναντάει τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, μία όψη που δεν υπόσχεται πολλά σε ερωτικό επίπεδο αλλά σε συναισθηματικό, ψυχολογικό και πιο πρακτικό. Είναι η εποχή που βιώνετε «ειρήνη» και συμφιλιώνεστε με τον εαυτό σας, με τραύματα του παρελθόντος έτσι ανακτάτε την λάμψη σας, μπορείτε να ηγηθείτε και να χτίσετε πιο ισόρροπες σχέσεις-συνεργασίες. Ο συναισθηματικός σας είναι ιδιαίτερα τονισμένος και μπορείτε να δείξετε κατανόηση. Είναι η εποχή που θα σας εμπιστευτούν τα προβλήματα τους και θα νιώσετε αυτοθεραπεία μέσα από την προσφορά σας σε τρίτους. Προσοχή στην κρίση και την έλλειψη αντικειμενικότητας, αποφύγετε σημαντικές αγοραπωλησίες ακίνητης περιουσίας. Θα ασχοληθείτε με τον ιδιωτικό σας χώρο και το σπίτι σας ώστε να απαλλαγείτε από τα περιττά. Σημαντικές ευκαιρίες στον εργασιακό τομέα, όπου αναδεικνύεστε. Προσοχή στην επικοινωνία, στις απόψεις σας και στις σχέσεις με συγγενείς ή αδέλφια.

Αιγόκερως: Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα παίζει με το μυαλό σας, τις σκέψεις σας και την ιδεολογία σας. Από τη φύση σας είστε ρεαλιστές, πρακτικοί και αυτήν την εποχή γνωρίζετε ευαίσθητες πλευρές του εαυτού σας κάτι που σας καθηλώνει και σας αφοπλίζει. Αλλάζει ο τρόπος που εκφράζεστε, που επικοινωνείτε, και αν και μοιάζατε «ξύλινοι» πλέον τα λεγόμενα σας αγγίζουν τους άλλους συνεπώς «πείθετε». Σχέσεις με συγγενείς και αδέλφια μοιάζουν ιδανικές. Προσοχή στην αγορά ενός οχήματος και τις μετακινήσεις σας. Προσέχετε την αφηρημάδα και που αφήνετε τα πράγματα σας. Ωραίος ο ρομαντισμός και οι ευαισθησίες αλλά μην ξεχνάτε και τις υποχρεώσεις σας, όπου χρειάζεται τετράγωνη λογική.

Υδροχόος: Η σύνοδος Δία-Ποσειδώνα παίζει με τις αξίες σας, με τις αρχές σας. Τι είναι αυτό που έχει σημασία για να είστε ευτυχισμένοι στη ζωή σας; Ποιοι είναι οι άνθρωποι εκείνοι που σας βοηθάνε να ξεχάσετε τα προβλήματα σας και σημαίνουν πραγματικά κάτι για εσάς; Είναι η εποχή της συμφιλίωσης με όσους σας πρόδωσαν, σας πλήγωσαν ή σας απογοήτευσαν. Από τη φύση σας είστε άκρως ρεαλιστές και επικοινωιακοί ωστόσο βλέπετε μέσα από ένα άλλο πρίσμα και κοιτάτε και στις ανάγκες σας αλλά και στις ανάγκες των άλλων. Η εποχή μιλάει για κέρδος και οικονομικές επιτυχίες. Μπορείτε να προωθήσετε τις ικανότητες σας, τις δεξιότητες σας και εκμεταλλευόμενοι τα ταλέντα σας να βγάλετε χρήμα. Χρειάζεται να είστε λιγότερο σκληροί, απόλυτοι και απόμακροι από τα άτομα της οικογένειας σας. Μην ξεχνάτε ότι το κέντρο σας είναι η οικογένεια σας και οποιαδήποτε δυσκολία εκεί μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στους λοιπούς τομείς.

Ιχθείς: Δίας-Ποσειδώνας στο ζώδιο σας. Η ώρα των ευχών και των ονείρων. Η προσωπική και ερωτική σας ζωή βρίσκεται στα καλύτερα της, μοιάζει ιδανική, ιδεατή, με ένα θείο δώρο. Μπορεί να κάνετε μία συναρπαστική γνωριμία εάν είστε αδέσμευτοι ενώ οι δεσμευμένοι απολαμβάνετε την συντροφικότητα. Σχέσεις και συνεργασίες μοιάζουν ιδανικές, νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας και φέρνουν αισιοδοξία, επέκταση, ανανέωση και αλλαγή στον τρόπο σκέψης και τις πεποιθήσεις σας. Προσοχή χρειάζεται να δείξετε σε μυστικές συμφωνίες αλλά και στο ποιους εμπιστεύεστε κάποιες φορές. Καθώς δεν φημίζεστε για τον ρεαλισμό σας προσέχετε μην παρασυρθείτε από κόλακες και σας απογοητεύσουν στο μέλλον. Τι είναι το ιδανικό για εσάς; Αυτό είναι προσωπική υπόθεση! Ένας έρωτας, ένας γάμος, μία τέλεια εργασία, μία εξόφληση μιας οφειλής. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να μαγέψετε σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Συγχωρείτε τον εαυτό σας για λάθος επιλογές αλλά και όσους σας έχουν απογοητεύσει.