You are currently viewing Κρόνος στους Ιχθείς

Κρόνος στους Ιχθείς

Από τις 7/3/2023 ο Κρόνος εισέρχεται στους Ιχθύες! Η χρονική περιήγηση του Κρόνου στους Ιχθύες αρχίζει από τις 7/3/2023 εως τις 24/5/2025 και από την 1/9/2025 έως τις 13/2/2026. Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης της συστολής, της συγκέντρωσης, του ελέγχου, της πειθαρχίας και της αυτοπειθαρχιας, των ορίων, των πρέπει και των περιορισμών. Επιπλέον, σχετίζεται με τη σκληρή δουλειά, τους αγώνες αλλά και την καταξίωση. Σε εποχές-διαστήματα που δεχόμαστε τετράγωνο, σύνοδο ή αντίθεση από τον Κρόνο είναι μια περίοδος λιγότερο ανάλαφρη και ξένοιαστη που οδηγεί σε ωριμανση και ενηλικίωση. Η είσοδος του Κρόνου στους Ιχθύες επηρεάζει τα μεταβλητά ζώδια, Διδυμους, Παρθενους,Τοξότες και Ιχθύες. Στο ζώδιο των Ιχθυων θα περιορίσει τη διασπαση, την απάτη, τις ψευδαισθησεις, το αφηρημένο και θα το κάνει συγκεκριμένο! Θέματα που σχετίζονται με το υγρό στοιχείο, τα θαλάσσια σύνορα (ακτογραμμη), την ιατρική, την ψυχολογια-ψυχοθεραπεια, την εναλλακτική ιατρική και θεραπεία θα δοκιμαστούν, θα ρθουν στην επιφάνεια και θα συμβούν εκκαθαρίσεις ουσιαστικές. Επαγγέλματα ελέγχου και απάτης θα ρθουν στο προσκήνιο. Επαγγέλματα οπως CCD/KYC alayst, ελέγχου, εσωτερικού ελέγχου (οριοθέτησης και δόμησης) θα ενισχυθούν σημαντικά! Επιπλέον, οτιδήποτε σχετίζεται της απάτης (deceit)! Το πολύ θετικο; Το δίμηνο Μαιου-Ιουνιου 2023 με το εξάγωνο Δια-Κρονου! Το δυσκολο; Το διδυμο Κρονου-Ποσειδωνα στους Ιχθυες που σχετίζεται με την όψη της ασθενικοτητας κατ εμέ! Θέματα διάλυσης και απάτης στο προσκήνιο! Ότι ασθενεί διαλύεται! Ευτυχώς θα πέσουν γερά θεμέλια το δίμηνο Μαιου-Ιουνιου! Οι Ιχθύες από τη φύση τους είναι ένα ζώδιο που δυσκολεύεται σε θέματα οργάνωσης, πειθαρχίας και πρακτικότητας. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, με τον Ποσειδώνα σε διέλευση από το ζώδιο των Ιχθύων, τα Ιχθυακά χαρακτηριστικά ήταν ιδιαίτερα έντονα. Ο Ποσειδώνας είναι ο πλανήτης της φαντασίας, της τέχνης, την βαθιάς «Πίστης», της συγχώρεσης, της αγάπης, της θυσίας και της ανιδιοτέλειας. Επιπλέον, σχετίζεται με το αφηρημένο, την διάλυση, την διάσπαση. Παραδοσιακά, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες βρίσκεται στην διακυβέρνηση του επομένως καταλαβαίνετε ότι το χάος και η έλλειψη πρακτικότητας έχουν κορυφωθεί τα τελευταία χρόνια. Με τον Κρόνο στους Ιχθείς έρχεται να μπει ένα τέλος, μία τελεία. Προβλήματα Ποσειδώνιας χροιάς θα μπουν σε καταστολή ή συστολή και θα γίνει μία προσπάθεια ελέγχου θεμάτων που σχετίζονται με την απάτη, το ψεύδος, το χάος. Δεν αποκλείεται να ακούσουμε ανά τον κόσμο διάφορες ειδήσεις που σχετίζονται με την μόλυνση των υδάτων και του υδροφόρου ορίζοντα, θέματα αποξήρανσης λιμνών και ποταμών ή θέματα που σχετίζονται με ουσίες και αλκοόλ. Πολύ πιθανή είναι μία ανατίμηση της αξίας του νερού αλλά και σκάνδαλα που σχετίζονται με εταιρείες παραγωγής και διανομής ύδατος ή χημικών.

Οι πλανήτες χωρίζονται σε προσωπικούς και συλλογικούς. Με λίγα λόγια, οι προσωπικοί αφορούν το ΕΓΩ και οι συλλογικοί την ανθρωπότητα. Ο Ήλιος, η Σελήνη, ο Ερμής, η Αφροδίτη και ο Άρης είναι οι πλανήτες του προσωπικού συνειδητού. Δείχνουν τους στόχους, τις επιθυμίες, τις επιδιώξεις, την επικοινωνία και τις συναισθηματικές μας ανάγκες. Ο Δίας και ο Κρόνος είναι οι πλανήτες του προσωπικού ασυνείδητου.

Ο Δίας είναι η ανάγκη μας να πιστέψουμε σε κάτι, να βρούμε ένα νόημα στη ζωή μας και ο Κρόνος καθορίζει τους κανόνες που διέπουν την ανθρώπινη ύπαρξη. Ο Ουρανός, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας είναι οι πλανήτες του συλλογικού ασυνείδητου. Είναι οι πλανήτες που χαρακτηρίζουν γενιές ανθρώπων και οι προσωπικοί πλανήτες μας που συνδέονται με αυτούς μας καλούν να εντάξουμε στην ατομικότητά μας τα μηνύματα που μεταφέρουν.

Ο Κρόνος λοιπόν είναι ο πλανήτης των ορίων. Είναι αυτός που έχει αναλάβει την ευθύνη της ζωής μας εδώ στη γη. Η ζωή στη γη ακολουθεί κάποιους κανόνες και νόμους, με κυριότερο αυτόν του χωρόχρονου. Έχει μια γραμμική σχέση με το χρόνο (παρελθόν, παρόν, μέλλον) και πάντοτε εμείς τα παιδιά της βρισκόμαστε σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Δεν μπορείς να αψηφήσεις το νόμο της βαρύτητας, όσο κι αν θες να πετάξεις.

Το δίμηνο Μαίου-Ιουνίου είναι καθοριστικό, ιδιαίτερα σημαντικό και φέρει σημαντικές ευκαιρίες για σταθεροποίηση και δράση. Είναι ένα δίμηνο όπου μπορούμε να βάλουμε γερά θεμέλια στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή. Ο Δίας από τον Ταύρο και ο Κρόνος από τους Ιχθύες σε εξάγωνο μεταξύ τους δίνουν την ευκαιρία να γίνει μία ενοποίηση του πνεύματος και της ύλης, να βρεθούν οι ισορροπίες και να βαδίζουμε προς μία νέα εποχή. Θέματα δικαιοσύνης, νομικά, νομοτελειακά θα έρθουν στην επιφάνεια και θα βρεθούν ουσιαστικές λύσεις. Οτιδήποτε σαθρό και παράνομο έρχεται στην επιφάνεια και γίνεται απονομή «δικαιοσύνης».

Από την άλλη πλευρά, Κρόνος και Ποσειδώνας στους Ιχθύες αποτελούν την όψη της ασθενικότητας. Οτιδήποτε σαθρό, παράνομο έρχεται στην επιφάνεια για να διωχθεί, να τιμωρηθεί, να αντιμετωπισθεί και να γίνει απονομή δικαιοσύνης. Η προηγούμενη εποχή που οι δύο πλανήτες βρέθηκαν σε σύνοδο ήταν στο ζώδιο του Αιγόκερω, το 1989 όπου είχαμε σημαντικά γεγονότα ανά τον κόσμο, όπως την «πτώση» του τείχους του «Βερολίνου». Θέματα εξουσίας θα ρθουν στην επιφάνεια και η νομοτελειακή δικαιοσύνη θα ανακάμψει εκ νέου. Δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι την εποχή εκείνη ακόμη ένας πλανήτης, ο Ουρανός, ευρίσκετο στον Αιγόκερω, επομένως είχαμε να κάνουμε με μία τριπλή σύνοδο μεταξύ Κρόνου, Ουρανού και Ποσειδώνα στον Αιγόκερω. Φαινόμενα της εποχής εκείνης ήτο η «Πτώση του Κομουνισμού» και η ιδιωτικοποίηση των κρατικών επιχειρήσεων. Από την άλλη πλευρά, το διάστημα 2007-2009 είχαμε την μεγάλη Χρηματιστηριακή Κρίση ανά τον κόσμο και την ανακατανομή-αναδιανομή των Πλουτοπαραραγωγικών πηγών-πόρων ανά τον κόσμο. Τέλος, η νέα εποχή είναι προ των πυλών, βρισκόμαστε το κλείσιμο ενός μεγάλου κύκλου που έχει τις απαρχές του το 1989. Η διετία 2026-2027 μας εισαγάγει σε μία νέα εποχή πραγμάτων και εξελίξεων σε κοινωνικό, οικονομικό και πολιτικό επίπεδο ανά τον κόσμο. Κρόνος και Ποσειδώνας συναντώνται σε σύνοδο στην 0 μοίρα του Κριού (σημείο εαρινής ισημερίας) και απαρχής ενός νέου κύκλου.

Κριός: Η διέλευση του Κρόνου από τους Ιχθείς σας βάζει σε μία διαδικασία να κλείσετε κύκλους σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Είναι μία εποχή που ο φόβος μεγενθύνεται, γεμίζετε ενοχές, φοβίες και απωθημένα με αποτέλεσμα να προσπαθείτε να μην σκέφτεστε τα αρνητικά συναισθήματα ή οτιδήποτε εγείρει αυτά τα αρνητικά συναισθήματα. Ωστόσο, χρειάζεται να είστε ρεαλιστές, ορθολογικοί και να κοιτάζετε κατάματα την αλήθεια ξεπερνώντας προβλήματα, φοβίες, ανασφάλιες και ενοχές. Πολλοί με αυτήν την διέλευση θα βιώσετε πιέσεις σε επίπεδο καθημερινότητας ή εργασιακό ενώ καταστάσεις χάους που τυχόν επικρατούν πρέπει να βρουν μία τάξη ή συνοχή. Πολλές φορές μπορεί να νιώσετε ότι δεν αξίζετε με αποτέλεσμα να μειώνεται το αίσθημα αξίας και αυτοαξίας. Με τον Κρόνο στους Ιχθείς πρέπει να καταλάβετε την αξία σας και να δώσετε έμφαση στις πνευματικές αρετές και τις ηθικές αξίες ώστε να διασφαλίσετε την αυτοαξία σας. Ο τομέας της υγείας χρειάζεται κάποια προσοχή και δει από καταχρήσεις όπως αλκόολ, φαγητό ή τοξίνες. Το εξάγωνο Δία-Κρόνου το δίμηνο Μαίου-Ιουνίου σας βοηθάει να αυξήσετε το εισόδημα σας, να βρείτε νέες πηγές εισοδήματος και να ενισχύσετε την ρευστότητα σας. Το σύστημα αξιών σας είναι ισχυρό και μπορείτε να προσδιορίσετε την αξία σας και αυτοαξία σας.

Ταύρος: Θετική η επιρροή του Κρόνου για εσάς καθώς σταθεροποιεί τα σχέδια σας, τη δράση σας και τα εγχειρήματα σας. Αυξάνεται το αίσθημα υπευθυνότητας και ευθύνης που έχετε και σας βοηθάει να υλοποιήσετε τα προσωπικά σας όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Αυξάνεται η σημαντικότητα της φιλίας, της κοινωνικής ευθύνης και της συλλογικής δράσης ενώ μέσα σε αυτήν την διέλευση θα γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους, φίλους ή μέντορες που θα σας βοηθήσουν στην εκπλήρωση των φιλοδοξιών σας. Μέσα στην επόμενη διετία θα λάβουν χώρα σημαντικές εκκαθαρίσεις και ξεκαθαρίσματα στις φιλίες σας και τον κοινωνικό σας κύκλο αλλά θα επιλέξετε «τους ποιοτικούς» συνοδοιπόρους. Το εξάγωνο Δία-κρόνου βοηθάει στην σταθεροποίηση σχέσεων, συνεργασιών τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι φίλοι, οι σχέσεις και οι άνθρωποι γενικότερα μπορούν να γίνουν η παρακαταθήκη σας.

Δίδυμοι: Μία επίπονη περίοδος αρχίζει καθώς θέματα επαγγελματικά, κοινωνικής προβολής και καταξίωσης θα έρθουν στην επιφάνεια ζητώντας σύνεση, οργάνωση και πειθαρχία. Μέσα σε αυτήν την διέλευση πρέπει να μάθετε να εργάζεστε σκληρά, μεθοδικά, με πρόγραμμα και σωστό προγραμματισμό. Πολλές φορές θα συναντήσετε προκλήσεις και εμπόδια στην καριέρα ή ισχυρότεροι θα σας θέσουν περιορισμούς και θα αποτελέσουν εμπόδιο στην εξέλιξη σας. Χρειάζεται να οργανωθείτε, να δουλέψετε σκληρά και να φτάσετε στην «παγίωση» και καταξίωση. Είναι μία περίοδος που καλείστε να ξεπεράσετε πληγές του παρελθόντος και τραύματα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, έτσι ρίχνεστε στην αρένα της καριέρας και της κοινωνικής ανόδου. Είναι το αποκαλούμενο σχήμα της υπεραναπλήρωσης στην ψυχολογία. Τι σημαίνει αυτό; Πολλές ώρες εργασίας, έμφαση στον τομέα της καριέρας για να κρύψω ή να καλύψω τα τρωτά συναισθηματικά μου σημεία. Περίοδος σκληρών αγώνων, προκλήσεων που όμως αν αντιμετωπιστούν οδηγούν στην αυτοαξία και την καταξίωση. Το εξάγωνο Δία-Κρόνου το δίμηνο Μαίου-Ιουνίου βοηθάει να εδραιωθείτε επαγγελματικά και να απαλλαγείτε από φόβους, εμμονές, ανασφάλεις και συναισθηματικές αδυναμίες.

Καρκίνος: Έμφαση στη γνώση. Ο Κρόνος για εσάς είναι ενισχυτικός καθώς σας κάνει περισσότερο θετικούς, ρεαλιστές, οργανωμένους και δημιουργεί συνοχή στις σκέψεις σας και τις πεποιθήσεις σας. Οι ηθικές αξίες και η γνώση παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ενίσχυση του χαρακτήρα σας. Πολλές φορές μπορεί να χαρακτηρίζεστε απαισιόδοξοι ωστόσο χρειάζεστε απτές αποδείξεις και γεγονότα για να οδηγηθείτε σε ένα συμπέρασμα. Μπορεί να φανείτε περισσότερο συντηριτικοί, με κλισσέ για αυτό καλείστε να αποδεχτείτε την πρόδοο και την καινοτομία. Η διέλευση αυτή σας βοηθάει σημαντικά καθώς μειώνει τους έντονους συναισθηματισμούς και χαρίζει πειθαρχία, ωριμότητα, ρεαλισμό. Μπορεί να αποκτήσετε έφεση στις επιστήμες και όχι τις φιλοσοφίες ή θεωρίες. Μπορεί να νιώσετε ένα αίσθημα ανεπάρκειας σε επίπεδο γνωστικό-γνωσιακό κάτι που θα σας οδηγήσει να σπουδάσετε εκ νέου ένα νέο αντικείμενο. Χρειάζεται να καταπολεμήσετε το αίσθημα μειονεξίας σε σχέση με τον παράγοντα «γνώση». Η εμπειρία μπορεί να αυξήσει την γνώση και την παρακαταθήκη σας. Ο Κρόνος εδώ μπορεί να φέρει προβλήματα στην επικοινωνία, την έκφραση και την αυτοέκφραση για αυτό χρειάζεται να νιώθετε ασφαλείς ώστε να εκφράζεστε ανοιχτά λεκτικά. Το εξάγωνο Δία-Κρόνου το δίμηνο Μαίου-Ιουνίου μπορεί να φέρει σημαντικούς φίλους δίπλα σας που θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε ένα όνειρο ζωής. Επαγγελματικά μπορεί να γνωρίσετε την επιτυχία και την καταξίωση.

Λέων: Δύσκολη η διέλευση σε θέματα ψυχολογίας καθώς μπορεί να προκαλέσει ψυχολογικές μεταπτώσεις ή βαριά ψυχολογία. Το θέμα για εσάς δεν εκτείνεται μόνο στο να εξασφαλίσετε υλικά αγαθά, αποκτήματα και περιουσία αλλά μπορεί να σας κάνει ανικανοποίητους. Όσο χρήμα και εάν βγάζω δεν μου φτάσει, όσο και εάν με αγαπάνε δεν νιώθω αγάπη. Καλό είναι να μην χάσετε την ουσία και να μην ματαιώνετε ή ακυρώνετε από μόνοι σας κάθε δημιουργικό σας ταλέντο ή εγχείρημα. Με αυτήν την διέλευση μπορεί να μην ξέρετε πως να απολαύσετε τις χαρές της ζωής. Χρειάζεται ενσυναίσθηση και ένας επαναπροσδιορισμός αξιών ώστε να μην χάσετε την έννοια του «αξίζω». Μπορεί να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια από όση απαιτείται για να επιβιώσετε ή να αυτοσυντηρηθείτε. Χρειάζεται σύνεση, ωριμότητα συναισθηματική ώστε να μην εμπλακείτε στο αίσθημα μειονεξίας και υπεραναπλήρωσης. Χρειάζεται να προσέχετε την υγεία σας καθώς μπορεί να εμφανιστεί ένα πρόβλημα κληρονομικό ή χρόνιο. Με αυτήν την διέλευση θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί σε θέματα οικονομικής διαχείρισης ή διαχείρισης πόρων και δει σε σχέση με εφορίες, δάνεια και οικονομικούς οργανισμούς. Το δίμηνο Μαίου-Ιουνίου σας βοηθάει να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να πετύχετε την αποπληρωμή ενός χρέους ή να πάρετε ένα δάνειο συμφέρον ενώ και η καριέρα σας απογειώνεται. Σημαντικές ευκαιρίες σε επίπεδο επαγγελματικό και οικονομικό.

Παρθένος: Ένα απαιτητικό διάστημα για τις σχέσεις σας, κοινωνικές, διαπροσωπικές και αισθηματικές. Με αυτήν την διέλευση θα νιώσετε ανεπάρκεια σε θέματα συνεργασίας, συμβίωσης ή στις σχέσεις σας. Μπορεί να γίνετε περισσότερο δοτικοί καθώς πιστεύετε ότι δεν δίνετε αρκετά. Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν σε μία περίοδο εκκαθάρισης ωστόσο γίνεται ένας επαναπροσδιορισμός στις προσωπικές σας σχέσεις με αποτέλεσμα να επιτύχετε την ανεξαρτησία και την βελτίωση της λειτουργίας και λειτουργικότητας των σχέσεων σας. Οι σχέσεις γίνονται περισσότερο λειτουργικές και μπορείτε να εξελιχθείτε μέσα από σημαντικές συνεργασίες. Οι απαιτήσεις σας από τους άλλους αυξάνονται σημαντικά καθώς αναζητάτε την τέλεια σχέση ή συνεργασία. Καλό είναι να ελέγξετε τις απαιτήσεις σας και να αποφύγετε να γίνετε αυστηροί ή επικριτικοί. Χρειάζεται να δείξετε υπομονή σε θέματα διαχείρισης των σχέσεων και να δώσετε χώρο και χρόνο στους γύρω σας ώστε να κατανοήσετε τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις αλλά και των άλλων. Οι σχέσεις γίνονται πηγή άντλησης εμπειριών. Επιπλέον, ίσως χάσετε τον αυθορμητισμό σας στις σχέσεις αλλά πρέπει να μάθετε να είστε πιο αυθόρμητοι και ειλικρινείς με τους άλλους. Με αυτήν την διέλευση θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην αισθηματική σας ζωή και τις συνεργασίες σας αλλά θα κληθείτε να ξεπεράσετε τυχόν προβλήματα που ανακύπτουν. Μπορεί να προκύψει ένας γάμος ή ένας χωρισμός. Οι σχέσεις δονούνται και μένουν μόνο όσες στηρίζονται σε γερά θεμέλια. Το δίμηνο Μαίου-Ιουνίου μπορείτε να σταθεροποιήσετε σχέσεις, συνεργασίες και επαγγελματικά σας σχέδια.

Ζυγός: Με αυτήν την διέλευση ο τομέας της εργασιας μπαίνει στο μικροσκόπιο. Σχέσεις και συνεργασίες με συνεργάτες περνάνε κρας τεστ και θα καταλάβετε ποιοι είναι σύμμαχοι και αληθινοί συνεργάτες. Σε θέματα εργασίας και εργασιακά μπορεί να βιώσετε έντονη ανασφάλεια και φοβίες έτσι θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά, οργανωμένα και με σύνεση. Χρειάζεται όμως να μην πέσετε στην παγίδα της «υπεραναπλήρωσης» δηλαδή στο εργάζομαι 12 ώρες την ημέρα και η απόδοση μου είναι 8 ωρών εργασίας ή λιγότερων. Μπορεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο για την διαικπεραίωση των εργασιακών σας εκκρεμμοτήτων ή να καταβάλετε περισσότερη προσπάθεια για τα εργασιακά σας επιτεύγματα. Η καθημερινότητα χάνει από την αισιοδοξία, γίνεται περισσότερο βαριά και με «αγγαρίες». Καλό είναι να προσέχετε την υγεία σας και τις άμυνες του οργανισμού σας καθώς δεν αποκλείεται να νιώσετε καταβεβλημένοι και αδύναμοι. Δεν χρειάζεται να εργάζεστε υπέρ του δέοντος για να αποδείξετε την αξία σας, η αξία σας υπάρχει και πρέπει να βρείτε την ταυτότητα σας. Καταπολεμήστε το αίσθημα ανεπάρκειας που εσφαλμε΄να μπορεί να σας δημιουργηθεί. Το κλειδί εδώ κρύβεται στο να βρείτε τους πραγματικούς συνεργάτες που σας στηρίζουν και δεν σας κατεδαφίζουν. Το δίμηνο Μαίου-Ιουνίου είναι εξαιρετικό για εργασιακά, ώστε να αυτονομηθείτε και να πιστέψετε στις ικανότητες σας εργασιακά ενώ δεν αποκλείονται οικονομικές επιτυχίες, κέρδη από κληρονομιές και θετικοί οικονομικοί διακανονισμοί.

Σκορπιός: Με τον Κρόνο στους Ιχθύες επηρεάζεται η ερωτική σας ζωή αλλά το αίσθημα επιχειρηματικότητας. Μπορεί να μειωθεί το αίσθημα χαράς, να ξεχάσετε ότι η ζωή έχει εκπλήξεις, ευχάριστα και χαρές. Πολλές φορές μπορεί να νιώθετε ένα αίσθημα μειονεξίας ή ότι δεν έχετε δικαίωμα στην χαρά. Διανύετε μία περίοδο με περισσότερες ευθύνες και μπαίνετε σε ένα στάδιο ωρίμανσης που σας αποξενώνει από την πραγματική χαρά και τις απολαύσεις. Μπορεί να υπάρξουν προβλήματα στην ερωτική σας ζωή ή να αυξηθούν οι απαιτήσεις από μεριάς των παιδιών σας. Τι σημαίνει αυτό; Περισσότερα έξοδα και δαπάνες για τα παιδιά σας και τις ανάγκες τους. Ο Κρόνος εδώ λειτουργεί σαν «βαμπίρ» και υπεύθυνοι είμαστε μόνο εμείς που ξεχνάμε ότι η ζωή έχει χαρές και απολαύσεις. Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια ταμπού και κλισέ για θέματα ερωτικά και απόκτησης απογόνων. Εάν ακολουθήσετε ένα οργανωμένο προφίλ, εάν εργαστείτε σκληρά μπορείτε να επιτύχετε πολλά σε επίπεδο επαγγελματικό. Με την διέλευση αυτήν μπορεί να περιοριστεί το αίσθημα της ηδονής (όχι σεξουαλικής) αλλά από άποψη ευχαρίστησης. Η ερωτική σας ζωή σοβαρεύει, μπορεί να επισημοποιήσετε την σχέση σας ή εάν διατηρείτε μία σχέση με προβλήματα αυτά θα έρθουν στην επιφάνεια και θα κληθείτε να τα αντιμετωπίσετε. Το δίμηνο Μαίου-Ιουνίου είναι πολλά υποσχόμενο και σταθεροποιητικό σε θέματα σχέσεων, συνεργασιών, γάμου και συμφωνιών έτσι μπορείτε να πετύχετε την σταθερότητα και την μακροβιότητα.

Τοξότης: Θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακίνητης περιουσίας στο προσκήνιο. Πιθανόν να συναντήσετε εμπόδια, προκλήσεις και δυσκολίες σε θέματα σπιτιού ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβετε την φροντίδα ενός μέλους της οικογένειας σας. Με αυτήν την διέλευση υστερείτε σε επίπεδο χαράς και αισιοδοξίας καθώς έρχονται στην επιφάνεια προβλήματα από το σπίτι που είναι κόντρα στην ελεύθερη φύση σας. Μία περίοδος με περισσότερο βάρος συναισθηματικά και έντονης συναισθηματικής ωρίμανσης για εσάς. Πολλοί μπορεί να αποφασίσετε να συμβιώσετε ή σε έναν γέμο ενώ εάν είστε παντρεμένοι ή δεσμευμένοι η σχέση σας θα δοκιμαστεί. Μπορεί να νιώθετε ένα αίσθημα μειονεξίας σε σχέση με τους άλλους κάτι που θα σας κάνει να πιστεύετε ότι δεν αξίζετε. Χρειάζεται να απαλλαγείτε από φοβίες, ανασφάλειες και συναισθηματικά τραύματα του παρελθόντος που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις όπως στην δημιουργία οικογένειας. Για τους νεότερους σε ηλικία μπορεί να υπάρξει μία βιασύνη για συμβίωση ή απόκτηση οικογένειας εσφαλμένα ενώ για τους άνω των τριάντα η δημιουργία οικογένειας μπορεί να λειτουργήσει σαν τροχοπέδη στην επαγγελματική ανέλιξη. Θέματα αυτοεκτίμησης κλονίζονται για αυτό πρέπει να κατανοήσετε την αξία σας, κάτι που δεν θα σας κάνει «ζητιάνους» αγάπης. Το δίμηνο Μαίου-Ιουνίου είναι εξαιρετικό για ζητήματα εργασιακά, για την εδραίωση σας και την εργασιακή σας καταξίωση. Θέματα υγείας και διατροφής ευνοούνται. Κέρδη από την ενασχόληση με ακίνητη περιουσία και ακίνητα.

Αιγόκερως: Έμφαση στη γνώση. Ο Κρόνος για εσάς είναι ενισχυτικός καθώς σας κάνει περισσότερο θετικούς, ρεαλιστές, οργανωμένους και δημιουργεί συνοχή στις σκέψεις σας και τις πεποιθήσεις σας. Οι ηθικές αξίες και η γνώση παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ενίσχυση του χαρακτήρα σας. Πολλές φορές μπορεί να χαρακτηρίζεστε απαισιόδοξοι ωστόσο χρειάζεστε απτές αποδείξεις και γεγονότα για να οδηγηθείτε σε ένα συμπέρασμα. Μπορεί να φανείτε περισσότερο συντηριτικοί, με κλισσέ για αυτό καλείστε να αποδεχτείτε την πρόδοο και την καινοτομία. Η διέλευση αυτή σας βοηθάει σημαντικά καθώς μειώνει τους έντονους συναισθηματισμούς και χαρίζει πειθαρχία, ωριμότητα, ρεαλισμό. Μπορεί να αποκτήσετε έφεση στις επιστήμες και όχι τις φιλοσοφίες ή θεωρίες. Μπορεί να νιώσετε ένα αίσθημα ανεπάρκειας σε επίπεδο γνωστικό-γνωσιακό κάτι που θα σας οδηγήσει να σπουδάσετε εκ νέου ένα νέο αντικείμενο. Χρειάζεται να καταπολεμήσετε το αίσθημα μειονεξίας σε σχέση με τον παράγοντα «γνώση». Η εμπειρία μπορεί να αυξήσει την γνώση και την παρακαταθήκη σας. Ο Κρόνος εδώ μπορεί να φέρει προβλήματα στην επικοινωνία, την έκφραση και την αυτοέκφραση για αυτό χρειάζεται να νιώθετε ασφαλείς ώστε να εκφράζεστε ανοιχτά λεκτικά. Το εξάγωνο Δία-Κρόνου το δίμηνο Μαίου-Ιουνίου μπορεί να φέρει σημαντικούς φίλους δίπλα σας που θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε ένα όνειρο ζωής. Επαγγελματικά μπορεί να γνωρίσετε την επιτυχία και την καταξίωση. Με αυτήν την διέλευση γίνεστε πιο ακριβείς στην ομιλία, την έκφραση και εκφράζεστε με περισσότερη προσοχή και ακρίβεια ενώ τα λεγόμενα σας έχουν βαρύτητα και οι απόψεις σας είναι θεμελιωμένες και εμπεριστατωμένες σε πρακτικά γεγονοτα και συμβάντα.

Υδροχόος: Ο οικονομικός τομέας επηρεάζεται αμεσότερα καθώς βιώνετε πιέσεις, στέρηση ή έλλειψη ρευστότητας. Οι ανάγκες σας, οικονομικές μπορεί να αυξηθούν με αποτέλεσμα την μείωση της ρευστότητας και την αποδυνάμωση της αποταμιευτικής σας δύναμης. Αυτό πρακτικά σας κάνει να αισθάνεστε ανασφαλείς για οικονομικά αγαθά και αποκτήματα. Καλό είναι να προσέχετε θέματα οικονομικής διαχείρισης αλλά να μην γίνετε τσιγκούνηδες. Τα οικονομικά μπορούν να πλήξουν την αυτοπεποίθηση σας ενώ καλείστε να μην συνδέετε την αξία σας με την απόκτηση οικονομικών αγαθών και χρήματος. Το χρήμα λειτουργεί σαν μέσο ανταλλαγής, είναι ένα μέσο επιβίωσης αλλά δεν σχετίζεται με την αξία μας. Καλό είναι να αποφύγετε αβέβαιες οικονομικές συναλλαγές και να μηνεμπιστεύεστε τα χρηματα σας σε τρίτους. Την επόμενη διετία αλλάζει η σχέση σας με το χρήμα αλλά και ο τρόπος που διαχειρίζεστε το χρήμα. Πολλές φορές μπορεί να μπείτε στο δίλημμα του ξοδεύω ή αποταμιεύω. Θέματα αρχών και αξιών έρχονται στο προσκήνιο ενώ είναι μία εποχή που θα υπάρξουν ρήξεις σε σχέσεις λόγω διαφορετικών αξιακών συστημάτων. Το δίμηνο Μαίου-Ιουνίου ενισχύει τον οικονομικό τομέα, φέρνει κάποια επιπλέον έσοδα ή σας καλεί να διαπραγματευτείτε το μισθολογικό σας κομμάτι. Εύνοια και λύσεις μπορούν να υπάρξουν σε θέματα σπιτιού, ακίνητης περιουσίας. Πιθανώς να αποκτήσετε κάποιο κληροδότητα ή κάποια δωρεά, κέρδη μέσω της ενασχόλησης σας με τα ακίνητα και τη γη.

Ιχθύες: Ο Κρόνος στο ζώδιο σας έρχεται να φέρει τάξη και οργάνωση. Από την φύση σας η φαντασία σας οργιάζει, κάνετε όνειρα και είστε πολλές φορές αιθεροβάμονες ωστόσο ο Κρόνος έρχεται να φέρει συνοχή στην ζωή σας. Μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά για να επιβιώσετε επαγγελματικά ή για να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της δουλειάς ενώ και οι ευθύνες στο σπίτι και την οικογένεια θα αυξηθούν σημαντικά. Ο χρονος σας είναι περιορισμένος για αυτό χρειάζεται σωστή διαχείριση χρόνου και προγράμματος, ιεράρχηση στην καθημερινότητα σας και σωστές προτεραιότητες. Σχέσεις και συνεργασίες δοκιμάζονται με αυτήν την διέλευση. Μπορεί να υπάρξουν οριστικοί χωρισμοί και αποχωρησμοί με ανθρώπους δεν δεν φαίνονται πλέον λειτουργικοί και δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα σας. Χρειάζεται να προσέχετε την υγεία σας, το ανοσοποιητικό σας σύστημα και τις άμυνες σας καθώς θα νιώθετε κατά καιρούς αποδυναμωμένοι. Μπορεί να νιώσετε ένα πλήγμα ως προσωπικότητα, να πιστέψετε ότι δεν αξίζετε και να κλονιστεί η αυτοπεποίθηση σας αλλά θα πρέπει να θωρακιστείτε με υπομονή και πείσμα ώστε να σηκώσετε ανάστημα σε αρνητικά συναισθήματα και εκφράσεις. Είναι μία εποχή «στοίχημα» με τον ίδιο σας τον εαυτό όπου θα χρειαστεί να αποδεχτείτε ότι αξίζετε χωρίς να νιώθετε μειονεξία. Οι δυσκολίες είναι γεγονός, έρχονται να μας δυναμώσουν και αυτό πρέπει να έχετε κατά νου. Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν σε στάδιο εκκαθάρρισης. Άνθρωποι που διατηρείτε σχέσεις τυπικά αποχωρούν ενώ γίνεστε πιο επιλεκτικοί στις επιλογές σας και στο ποιους βάζετε στο σπίτι σας, στην ζωή σας. Μπορεί αυτήν την εποχή να είστε περισόοτρεο απαισιόδοξοι και να χρειάζεστε ενθάρρυνση από ανθρώπους θετικούς για να στηρίξουν την ψυχολογία σας. Το δίμηνο Μαίου-Ιουνίου μπορείτε να σταθεροποιήσετε σχέσεις, συνεργασίες και επαγγελματικά σας σχέδια ενώ έχετε κέρδη μέσα από την επικοινωνία και τις ανταλλαγές απόψεων.