Kyriakos Koktzidis

Ετήσιες Προβλέψεις

2020

Κριός

Χρονιά προκλήσεων, ματαιώσεων αλλά και επιτυχίας

Το 2020 προβλέπεται μια χρονιά γεμάτη εκπλήξεις, στην διάρκεια της οποίας δεν θα πλήξετε. Ο Δίας στον Αιγόκερω έως το τέλος της χρονιάς περίπου σημαίνει εξελίξεις, ευκαιρίες, πρόοδο & επέκταση στον επαγγελματικό τομέα. Πολλοί από εσάς θα βρείτε την δουλειά των ονείρων σας ή μια αξιοπρεπή δουλειά που θα εξασφαλίζει τα προς το ζην αλλά και κοινωνική καταξίωση. Δεν αποκλείονται νέες σχέσεις, συνεργασίες ή κάποια αναβάθμιση στον χώρο εργασίας σας. Πολύ πιθανόν να αναλάβετε ένα πιο υπεύθυνο πόστο, κάτι που θα σας προσδώσει κύρος ενώ παράλληλα μπορεί να σημάνει & αύξηση των αποδοχών σας. Ιδιαίτερα δυναμικοί είναι οι μήνες από τον Απρίλιο έως τον Ιούλιο με την παντοδύναμη σύνοδο Δία-Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Η ανάγκη σας για καταξίωση & αναγνώριση χτυπάει κόκκινο ενώ η φιλοδοξία σας εκτοξεύεται στα ύψη. Πολύ πιθανόν το σκηνικό να επαναληφθεί το δίμηνο Οκτωβρίου- Νοεμβρίου ωστόσο εκεί θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί καθώς ο κυβερνήτης σας (Άρης) θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και μάλιστα ανάδρομος. Η εν λόγω αναδρομή μπορεί να σημάνει καθυστερήσεις, αναβολές και ματαιώσεις γύρω από ζητήματα επαγγελματικά, καριέρας ή προβληματικές σχέσεις που θα σας απασχολήσουν. Στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς ο Κρόνος διελαύνει το ζώδιο του Αιγόκερου πιέζοντας τον τομέα της καριέρας. Οι πιέσεις δεν είναι απαραίτητα αρνητικές ή δυσμενείς. Πιθανώς να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες ή να σας ανατεθούν επιπλέον πράγματα που θα κληθείτε να φέρετε εις πέρας. .

Ταύρος

Επιτυχίες μέσω προκλήσεων αλλά & ανανέωση

Το 2020 είναι μία θετική χρονιά για το ζώδιο σας, με ευκαιρίες προόδου, επέκτασης και διεύρυνσης των οριζόντων σας. Ο Δίας από τον Αιγόκερω στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς φέρνει ευκαιρίες, επέκταση, πρόοδο και τυχερά ανοίγματα στην προσωπική σας ζωή αλλά και στα επαγγελματικά σας. Μία χρονιά που ευνοεί τις σπουδές, την μετεκπαίδευση & την διεύρυνση του βιογραφικού σας ή των ικανοτήτων σας. Πολλοί Ταύροι θα θελήσετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό και μέσω των εν λόγω αποδράσεων να έρθετε σε επαφή με διαφορετικές κουλτούρες και νοοτροπίες, κάτι που θα διευρύνει τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Τύχη & εύνοια σας στηρίζουν σε επίπεδο ψυχολογικά ενώ μπορείτε να επιλύσετε εκκρεμείς νομικές υποθέσεις. Σε κάθε περίπτωση, η διέλευση του Δία στον Αιγόκερω τονίζει το επικοινωνιακό σας χάρισμα και σας βοηθάει ώστε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Προωθήστε επαγγελματικά σχέδια και φιλοδοξίες σας έως τις 22/3 και από τον Ιούλιο έως τις 15/12 καθώς ο Κρόνος από τον Αιγόκερω βοηθάει στην σταθερότητα, την ωρίμανση ενώ οι καταστάσεις έρχονται περισσότερο αβίαστα υπερ σας ώστε να κερδίσετε τις εντυπώσεις στην επαγγελματική αρένα. Μάθημα  πρώτο; Η είσοδος του Κρόνου στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, στον Υδροχόο από τις 22/3 έως το τέλος Ιουνίου. Ο Κρόνος από την νέα θέση του φέρνει ευθύνες, υποχρεώσεις, κούραση και σας καλεί να οργανωθείτε ώστε να διακριθείτε και να ανέλθετε επαγγελματικά. Πολλοί Ταύροι θα αναλάβετε ένα περισσότερο υπεύθυνο πόστο, έτσι θα πρέπει να φέρετε εις πέρας τις υποχρεώσεις που θα σας ανατεθούν ώστε να αναδείξετε τις ικανότητες σας. Η καταξίωση είναι προ των πυλών. Δεν αποκλείεται να αναλάβετε επιπρόσθετες ευθύνες και καθήκοντα ενώ δεν είναι διόλου απίθανο να προκύψει μια νέα επαγγελματική συνεργασία.

Δίδυμος

Οικονομικές επενδύσεις & ζυμώσεις στις σχέσεις

  Το 2020 προβλέπεται μια χρονιά με ιδιαίτερη έμφαση στον οικονομικό τομέα. Πολλοί από εσάς μπαίνετε σε ένα μεγάλο οικονομικό άνοιγμα ή σε μία επένδυση, την οποία θα πρέπει να αποπληρώσετε. Αυτό σας καλεί να είστε συνετοί, συνεπείς & μετρημένοι στα έξοδα και στην καταναλωτική σας διάθεση. Χρειάζεται χαρτί & στυλό ώστε να κάνετε ένα σωστό προϋπολογισμό απολογιστικά. Ο Δίας στον Αιγόκερω μιλάει για νέες επενδύσεις & οικονομικά ανοίγματα, εγχειρήματα ή επενδύσεις ζωής. Σίγουρα, έχετε να αντιμετωπίσετε μεγάλες αλλαγές & ανακατατάξεις στα οικονομικά σας. Δεν είναι λίγοι και εκείνοι που θα αναζητήσουν εναλλακτικές πηγές εισοδήματος ή θα προσπαθήσουν να αυξήσουν το εισόδημα τους μέσα από την αξιοποίηση των ταλέντων τους & την προώθηση των ικανοτήτων τους. Στο διάστημα από τις 20/3 έως το τέλος Ιουνίου ο Κρόνος στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου σας καλεί να προωθήσετε οικονομικές διευθετήσεις. Το εν λόγω διάστημα είναι ιδανικό για την διευθέτηση οικονομικών ζητημάτων. Η άνοιξη είναι ευοίωνη για τα επαγγελματικά των Διδύμων του Μάη, καθώς υπόσχονται έναν τίτλο, επιτυχία σε εξετάσεις & σπουδές. Το διάστημα Μαρτίου-Αυγούστου η βαρύγδουπη σύνοδος Δία-Πλούτωνα στον Αιγόκερω μιλάει για κέρδη, έσοδα, φιλοδοξία & δίψα σε επαγγελματικά και καριέρα. Δεν αποκλείεται μία αύξηση στο εισόδημα σας ή στα εισοδήματα του/της συντρόφου σας. Εάν δεν φανεί κάτι στον ορίζοντα σίγουρα θα γευτείτε τους καρπούς των προσπαθειών σας το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου. 

Καρκίνος

Χρονιά προόδου μέσα από προκλήσεις

Το 2020 αναμένεται μία από τις σπουδαιότερες χρονιές της τελευταίας δεκαετίας καθώς δέχεστε ιδιαίτερα έντονες επιρροές. Ο Δίας απέναντι σας, από το ζώδιο του Αιγόκερω, στηρίζει τον πολύπαθο τομέα των σχέσεων & συνεργασιών σας φέρνοντας ανανέωση, εξωστρέφεια και διεύρυνση του κοινωνικού σας κύκλου. Πολλοί από εσάς θα πραγματοποιήσετε νέες επαγγελματικές ή διαπροσωπικές συνεργασίες ενώ στο αισθηματικό κομμάτι οι αδέσμευτοι δεν είναι διόλου απίθανο να επισυνάψετε μια σχέση ζωής. Τέλος, οι δεσμευμένοι θα αποφασίσετε να προχωρήσετε την σχέση σας, επισημοποιώντας την ή ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας. Το διάστημα Μαρτίου-Αυγούστου μπορεί να σταθεί πολύ τυχερό μέσα από την συλλογική δράση ή μπορεί να δεχτείτε δυναμική βοήθεια από τρίτους. Οι σχέσεις αποτελούν πηγή πλούτου και επένδυσης αυτήν την χρονιά. Πολύ τυχερό και το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου όπου θα διαπιστώσετε ότι έχετε την δυναμική στήριξη τρίτων.

Λέων

Εργασιακές διευκολύνσεις & αναθεωρήσεις ζωής

Το 2020 αποτελεί μια χρονιά διευκολύνσεων & ευκαιριών σε επίπεδο εργασιακό και καθημερινότητας. Η παρουσία του Δία στον Αιγόκερω βοηθάει πολλούς του ζωδίου να εξασφαλίσουν μία θέση εργασίας ή να επιτύχουν μια ανανέωση & παράταση συμβάσεως. Οι σχέσεις με συναδέλφους, συνεργάτες και προϊσταμένους δέχονται τονωτικές ενέσεις με αποτέλεσμα να δεχτείτε πιθανώς την εύνοια τους. Η καθημερινότητα σας γίνεται πιο ευχάριστη και φαίνεται να απολαμβάνετε τα απλά, καθημερινά πράγματα στη ζωή σας. Ιδανικό διάστημα για να αρχίσετε έναν νέο τρόπο ζωής, να υιοθετήσετε νέες διατροφικές συνήθειες ή να αρχίσετε κάποιο χόμπι. Η σύνοδος Δία-Πλούτωνα καθ όλη την διάρκεια της άνοιξης, του καλοκαιριού και τους μήνες Νοέμβριο-Δεκέμβριο υπόσχεται ένα δώρο σε ζητήματα εργασιακά, καθημερινότητας ή και υγείας. Μπορείτε να απαλλαγείτε από κακές διατροφικές συνήθειες ή εξαρτήσεις αλλά και να αλλάξετε άρδην την εμφάνιση σας. Το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς είναι πολλά υποσχόμενο για σχέσεις & συνεργασίες για εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Αυτό μπορεί να σημαίνει μια νέα σχέση-συνεργασία  σε επαγγελματικό επίπεδο ή την σταθεροποίηση στην αισθηματική σας ζωή με μια επισημοποίηση ή έναν γάμο. 

Παρθένος

Αισθηματική Ανανέωση & Οικονομικές Προκλήσεις

Χρονιά επέκτασης, προόδου και ευκαιριών αναμένεται το 2020 καθώς ο Δίας από τον Αιγόκερω τονώνει την δημιουργικότητα σας αλλά και την δημοτικότητα σας. Η νέα χρονιά είναι πολλά υποσχόμενη σε αισθηματικό επίπεδο και υπόσχεται την σταθεροποίηση ή την επισημοποίηση μιας σχέσης. Οι εργένηδες του ζωδίου δεν αποκλείεται να γνωρίσετε έναν άνθρωπο που θα σας συνεπάρει ενώ οι δεσμευμένοι δεν θα διστάσετε να κοιτάξετε σοβαρά το μέλλον μιας σχέσης. Τονώνεται η αισιοδοξία σας και ξυπνάει μέσα σας το κρυμμένο παιδί που έχετε. Η δυναμική σύνοδος Δία-Πλούτωνα καθ όλη την διάρκεια της άνοιξης αλλά και τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Νοέμβριο & Δεκέμβριο υπόσχεται μια νέα, ερωτική γνωριμία που θα αλλάξει την ζωή σας ή και την έναρξη ή ολοκλήρωση  ενός επιχειρηματικού σχεδίου. Ευνοείται η δράση και η λήψη πρωτοβουλιών. Ο Κρόνος στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς από το φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω στηρίζει τη δράση σας, τα σχέδια σας και προσφέρει μία υπεροχή σε ζητήματα καταξίωσης & καριέρας. Πολλοί είναι οι Παρθένοι που θα σταθεροποιήσουν την αισθηματική τους ζωή ενώ δεν είναι λίγοι και εκείνοι που σταθεροποιήσουν ζητήματα καριέρας. 

Ζυγός

Οικογενειακή ευημερία, εύρεση ισορροπιών & μικρό αναπροσαρμογές

Το 2020 αναμένεται μία χρονιά με σαφή βελτίωση σε ζητήματα σπιτιού, οικογένειας και πολύ προσωπικών σχέσεων. Ο Δίας στον Αιγόκερω ευνοεί τον οικογενειακό βίο, βοηθάει να δυναμώσουν οι σχέσεις σας με την οικογένεια σας ή με όσους εσείς θεωρείτε οικογένεια σας. Ιδανική χρονιά για αγοραπωλησίες ακινήτων και για διευθετήσεις επάνω σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας. Πιθανό σενάριο αυτό της μετακόμισης ή της ανακαίνισης του προσωπικού σας χώρου. Πιθανό σενάριο και εκείνο της απόκτησης ενός απογόνου. Από την άλλη πλευρά, καθώς η επιρροή δρα σε άξονες δεν αποκλείεται να δείτε βελτίωση και θετικές εξελίξεις σε ζητήματα καριέρας. Ο Κρόνος, εξακολουθεί να πιέζει το ζώδιο σας και να επηρεάζει αμεσότερα εσάς του τρίτου δεκαημέρου φέρνοντας ευθύνες, υποχρεώσεις & οικογενειακά βάρη, τα οποία πρέπει να επωμιστείτε. Πιθανώς να χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε ένα πρόσωπο της οικογένειας σας ή σε κάποιον που θεωρείτε δική σας οικογένεια. Σε κάθε περίπτωση, ο οικογενειακός βίος δέχεται πιέσεις, ωστόσο, παρόλα αυτά έχετε φέτος την στήριξη του Δία ώστε να παρακάμψετε δυσκολίες και να κοιτάξετε την ζωή με περισσότερη αισιοδοξία. Στο διάστημα από τις 22/3 έως την 1/7 ο Κρόνος εισέρχεται δοκιμαστικά στον Υδροχόο και φέρνει σταθεροποίηση στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, στους στόχους σας, στα όνειρα σας και στην καριέρα σας. Ένας άλλος τομέας που δέχεται την εύνοια και την σταθεροποίηση είναι εκείνος της αισθηματικής σας ζωής. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που στο εν λόγω διάστημα θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μια ερωτική γνωριμία. Σταθερότητα επαγγελματική αλλά και στην προώθηση ενός επαγγελματικού σας σχεδίου. Τα ακόμα καλύτερα νέα έρχονται στο τέλος της χρονιάς, το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου με την σύνοδο Κρόνου-Δία στα ζώδια του Αιγόκερω & του Υδροχόου. Επαγγελματικά ανοίγματα, επιτυχία, αναγνώριση, καταξίωση αλλά και θετικές προδιαγραφές στην αισθηματική ζωή. Πιθανότητα για την σταθεροποίηση ή την επισημοποίηση μιας σχέσης. 

Σκορπιός

Κοινωνική εδραίωση & εργασιακές προκλήσεις

Το 2020 προβλέπεται μία χρονιά δικτύωσης & επέκτασης του κοινωνικού σας κύκλου. Ο Δίας από τον Αιγόκερω δίνει έμφαση στο επικοινωνιακό σας στοιχείο και σας κάνει περισσότερο εξωστρεφείς, κοινωνικούς κάτι που έχει σαν αποτέλεσμα να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, μερικοί εκ των οποίων θα φανούν χρήσιμοι για την πορεία σας. Οι σχέσεις με συγγενείς και αδέλφια βελτιώνονται ενώ δεν αποκλείεται να πάρετε χαρές από τον πολύ κοντινό σας κύκλο. Οι ιδέες σας ξεχωρίζουν για την μεγαλοπρέπεια και το αισιόδοξο κάτι που μπορεί να σας κάνει υπολογίσιμη δύναμη. Κέρδη έχετε να περιμένετε μέσα από επαφές, συζητήσεις, μηνύματα, ειδήσεις και μετακινήσεις. Πιθανό σενάριο αυτό της μετακόμισης ή της μετακίνησης. Ιδανική χρονιά για να ενισχύσετε τις γνώσεις σας και να κάνετε πιο ανταγωνιστικό το βιογραφικό σας. Δίας & Πλούτωνας σε στενή σύνοδο ολόκληρη την διάρκεια της άνοιξης, τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο & Νοέμβριο μπορεί να σημαίνει ότι ο λόγος σας γοητεύει και δεν αποκλείεται να βρείτε συμμάχους στην καριέρα σας. Υιοθετήστε νέες ιδέες, να είστε περισσότερο δεκτικοί σε νέες γνωριμίες και δεν θα φανείτε χαμένοι. 

Τοξότης

Βελτίωση της ρευστότητας & σταθεροποίηση κεκτημένων

Το 2020 προβλέπεται χρονιά εδραίωσης, παγίωσης & καρποφορίας. Το προηγούμενο έτος αποτέλεσε χρονιά εξελίξεων και σας οδήγησε σε αποφάσεις ζωής ή οι κινήσεις σας προκάλεσαν ένα ντόμινο εξελίξεων & αλλαγών σε προσωπικό & επαγγελματικό επίπεδο. Το νέο έτος έρχεται για να σας προσφέρει ηθική αλλά και υλική ικανοποίηση καθώς τα ταλέντα σας & οι ικανότητες σας αναγνωρίζονται. Πιθανό σενάριο η αύξηση του μισθού σας, ένα μπόνους ή ένα κουπόνι που θα χρησιμοποιηθεί προς όφελος σας. Πολλοί Τοξότες θα επωφεληθείτε των ταλέντων σας, θα τα αξιοποιήσετε & θα αντλήσετε οικονομικά οφέλη. Αύξηση της ρευστότητας και του κύκλου ροής των μετρητών σας πιθανά σενάρια. Η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα τον Ιανουάριο του 2020 μπορεί να σημαίνει οικονομική λιτότητα, στέρηση ή έλλειψη πόρων. Το νέο έτος ξεκινάει κάπως μουδιασμένα & φειδωλά αλλά η άνοιξη, το καλοκαίρι και το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς υπόσχονται πιθανά κέρδη, έσοδα, αύξηση των αποδοχών σας με την σύνοδο Δία-Πλούτωνα να στηρίζει τις εισοδηματικές σας πηγές. Η ανάγκη σας για οικονομική ευημερία μπορεί να σας οδηγήσει στο να αναζητήσετε μια καλύτερη δουλειά με περισσότερες αποδοχές ή στο να εργάζεστε διπλά.

Αιγόκερως

Ανανέωση & Επιτυχία μέσα από προκλήσεις

Χρονιά σταθμός το 2020, μία από τις σημαντικότερες χρονιές της δεκαετίας κάνει πρεμιέρα. Ο Δίας στο ζώδιο σας φέρνει ανανέωση, νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες και σας βοηθάει να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Πολλοί θα επιχειρήσετε μια αλλαγή στην καριέρα σας και οι εξελίξεις που θα λάβουν χώρα θα σας οδηγήσουν σε κινήσεις για να αλλάξετε τα δεδομένα στην επαγγελματική σας ζωή. Τα επαγγελματικά σας κρύβουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις, πρόοδο και αυτό θα σας δώσει προβάδισμα ισχύος. Δεν είναι λίγοι οι Αιγόκεροι που θα κάνετε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, τυχερή και γεμάτη προοπτική γνωριμία. Οι εργένηδες του ζωδιακού δεν αποκλείεται να πάψετε να είστε «single» ενώ οι έχοντες μία σχέση θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε την σχέση σας ή να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας. Στην αντίπερα όχθη, εάν διατηρείτε μία σχέση λόγω των «πρέπει» ή εντελώς συμβιβαστικά θα έρθουν στην επιφάνεια τα προβλήματα και εκεί θα κληθείτε να αποφασίσετε εάν θα συνεχίσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Την άνοιξη και τους μήνες Ιούνιο & Ιούλιο πραγματοποιείται η σύνοδος Δία-Πλούτωνα που φέρνει καταιγιστικές εξελίξεις στην προσωπική & επαγγελματική σας ζωή. Είναι μία όψη που σχετίζεται με τον «πλούτο» και αυτό δείχνει μια ιδιαίτερη δυναμική. Σε αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται να αναγνωριστείτε επαγγελματικά, να ανεβείτε βαθμίδα ή να αποκτήσετε έναν τίτλο, κάτι που θα προσδώσει κύρος στο όνομα σας. Η επαγγελματική άνοδος μπορεί να θεωρηθεί σίγουρη εφόσον είστε προσγειωμένοι, εργατικοί, στωικοί και μεθοδικοί. Ακολουθήστε ένα πλάνο ακριβείας και επωφεληθείτε των επιρροών προς το ζώδιο σας. Η όψη επαναλαμβάνεται το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου όπου δεν αποκλείεται να δείτε κάποιες καταστάσεις να ολοκληρώνονται. Ο Κρόνος στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς στο ζώδιο σας φέρνει ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις, συνεργασίες & στην προσωπική σας ζωή. Μάλιστα, τον Ιανουάριο κορυφώνεται η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα στο ζώδιο σας (επαναλαμβάνεται με μερικές μήνες ανοχή τους μήνες Αύγουστο & Σεπτέμβριο). Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ξεκαθαρίσματα & κρίσεις σε σχέσεις, συνεργασίες και στην προσωπική ζωή. Εάν υπάρχουν συνεργασίες που δεν στηρίζονται στην εκτίμηση και στον σεβασμό σίγουρα θα δοκιμαστούν και δεν αποκλείεται να δώσετε ένα τέλος σε τέτοιου είδους συνεργασίες. Εάν διατηρείτε έναν δεσμό που έχει φθαρεί το αποτέλεσμα θα είναι μία ειλικρινής συζήτηση με τον/την σύντροφο σας ώστε να δείτε αν θα πορευτείτε μαζί ή μόνοι σας.

Υδροχόος

Ένα βήμα πριν την επιτυχία

Το 2020 με την πολυαστρία στον Αιγόκερω αναμένεται μια χρονιά προετοιμασίας για τις μεγάλες αλλαγές και ευκαιρίες που θα ακολουθήσουν το 2021. Δίας, Κρόνος & Πλούτωνας στον Αιγόκερω μιλάνε για παρασκηνιακές καταστάσεις στην εργασία και στον τομέα της καριέρας. Πολύ πιθανόν να κυνηγάτε μια επαγγελματική αλλαγή, για την οποία όμως δεν νιώθετε ακόμα σίγουροι. Ωστόσο, παρόλα αυτά μπορείτε να οργανωθείτε και να σχεδιάσετε στρατηγικά τα επόμενα σας βήματα σχετικά με το επαγγελματικό σας μέλλον. Ο Δίας στον Αιγόκερω φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες και εργασιακές διευκολύνσεις έτσι μπορεί να δείτε την καθημερινότητα σας να βελτιώνεται, να γίνεται πιο ευχάριστη και εσείς αντίστοιχα περισσότερο παραγωγικοί. Από την άλλη πλευρά, μπορεί οι σχέσεις σας με συνεργάτες & συναδέλφους να βελτιωθούν σημαντικά. Άλλο σενάριο η εύρεση εργασίας ή εργασίας με υψηλότερες αποδοχές. Η παρουσία του Κρόνου στον ίδιο ζώδιο σημαίνει το κλείσιμο καταστάσεων σε εργασιακό & επαγγελματικό επίπεδο. Μάλιστα, η παρουσία του Πλούτωνα στο ίδιο ζώδιο εντείνει αυτήν την ανάγκη. Κάτι φαίνεται πως έχει τελματώσει μέσα σας και επιθυμείτε να αλλάξετε σελίδα στην εργασία σας και την καριέρα σας. Ειδικότερα, οι μήνες Ιανουάριος, Αύγουστος και Σεπτέμβριος τονίζουν ακόμα περισσότερο την ανάγκη σας αυτή. Η άνοιξη, ο Ιούνιος, ο Ιούλιος και το τελευταίο δίμηνο της χρονιάς φαίνονται ιδιαίτερα τυχεροί & παραγωγικοί μήνες, στην διάρκεια των οποίων θα πραγματοποιήσετε ένα επίτευγμα. Από τις 22/3 έως την 1/7, για ένα δοκιμαστικό τρίμηνο ο Κρόνος εισέρχεται στο ζώδιο σας, επηρεάζοντας εσάς του Ιανουαρίου. Ευθύνες, υποχρεώσεις και πιο απαιτητικά ωράρια, προγράμματα περιορίζουν τον ελεύθερο σας χρόνο αλλά δίνουν και μια ιδιαίτερη δυναμική για καταξίωση και αναγνώριση. Οι έχοντες μια σχέση δεν αποκλείεται να δείτε την αισθηματική σας ζωή να δοκιμάζεται και να ξεκαθαρίζει. Πιθανές προστριβές και διαφορές με τον/τη σύντροφο σας ζητούν λύσεις. Οι αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια σημαντική γνωριμία και δεν είναι διόλου απίθανο να αποφασίσετε την επισημοποίηση. Σε κάθε περίπτωση, το κλίμα φαίνεται να αλλάζει, εσείς περνάτε μια φάση ωρίμανσης και ο κοινωνικός σας κύκλος φαίνεται πως χρειάζεται εκκαθάριση.

Ιχθύς

Υλοποίηση στόχων & οικονομικές αγωνίες

Το 2020 αναμένεται μία ιδιαίτερα παραγωγική χρονιά, στην διάρκεια της οποίας θα αναγνωριστούν οι κόποι σας & οι προσπάθειες σας. Ο Δίας στον Αιγόκερω ανανεώνει τον κοινωνικό σας κύκλο, σας βοηθάει στην δικτύωση και στην διεύρυνση του κοινωνικού σας ιστού. Εύνοια δέχεστε από φιλικά πρόσωπα ή μέσα από ομάδες και συλλόγους, όπου συναντάτε ανθρώπους με παρόμοιους στόχους. Χρονιά υλοποίησης στόχων και πραγματοποίησης ονείρων. Η στενή σύνοδος Δία-Πλούτωνα την άνοιξη, τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο μπορεί να σημαίνει την υποστήριξη από άτομα κύρους και ισχύος. Δεν είναι καθόλου απίθανο να δεχτείτε την εύνοια από τρίτα πρόσωπα και από φίλους, μάλιστα αυτά τα άτομα φαίνεται να έχουν περίοπτη θέση. Επαγγελματικά η νέα χρονιά αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης και μάλιστα φαίνεται να παγιώνετε ή να επικοινωνείτε καλύτερα τις ιδέες σας και τους στόχους σας. Ο Κρόνος στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς από τον Αιγόκερω σας βοηθάει σημαντικά χαρίζοντας σας πρακτικότητα ώστε να δώσετε σάρκα και οστά στις ιδέες σας και στην φαντασία σας. Σχέδια επαγγελματικά σταθεροποιούνται, αναγνωρίζεστε από ανωτέρους αλλά και από συνεργάτες. Ο κοινωνικός σας κύκλος επεκτείνεται και μάλιστα έχετε όλα τα προσόντα και την ικανότητα να φιλτράρετε τους νέους ανθρώπους που μπαίνουν στην ζωή σας. Το αποτέλεσμα; Επιλέγετε αυτούς που έχουν ποιότητα και κάτι αξιόλογο να σας δώσουν. 

© 2020 Astroalchemy